Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ טוב אז ככה:

בטסט הראשון(והאחרון :p) שלי עשיתי ככה:

לא עישנתי לפני. אני הייתי הראשון שאמור להיבחן. הלב שלי דפק כמו לאדע מה, אבל מבחוץ נשארתי אדיש, עם משקפי שמש, לא הראיתי סימני לחץ...

תהיה "אופנוען" - תמיד תסתכל על מכוניות ותנסה לחשוב מה הנהגים יכולים לעשות - לחתוך אותך, לעבור נתיב וכו', ולפי זה תתכנן את הנסיעה שלך. קלאץ' בעדינות אנחנו לא במלחמה אין מה למהר. תנהג כאילו הטסטר באמת לא לידך.

אני אישית אמרתי לעצמי שאני צריך לבוא בגישה של - אני הולך להיכשל, כי תכלס, ככה זה כואב הרבה פחות...

אבל משום מה ביממה האחרונה לפני הטסט ובטסט עצמו לא יכולתי להפסיק לדמיין לעצמי איך אני מתקשר לחברים שלי ואומר להם שעברתי :)

זה בערך המתכון לעבור... אל תתלהב יותר מדיי מזה שאתה הולך לעבור. תהיה בטוח שאתה נוהג טוב, שלא יהיו לך חסכים בביטחון עצמי

שלד

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקווה שהטסטר יהיה הומו, ותבוא עם מחשוף יפה...

סתם תשתדל לא להלחץ יותר מידי ובעזרת השם תעבור...

כמובן שלדעת לנהוג גם לא יזיק

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

תתהייה בטוח במה שאתה עושה, אני נסעתי בטסט שלי 70 באיזה כביש של 80,

הטסטר שאל אותי כמה מותר פה ואני עניתי לו 70, אז הוא אמר "אבל אתה יודע שזה כביש של 80"

הבנתי שאם אני לא מראה ביטחון במשפט הבא שלי אני יכשל :)

אז אמרתי לו "אהה ברור אני יודע אבל המורה שלי אמר שזה כביש מסוכן ותמיד לנסוע כאן 70"

פואנטה: להפגין ביטחון, להיות בטוח בעצמך, כמובן במידה סבירה, לא לעשות יותר ממה שצריך ואומרים לך, ולא להיתרגש מטעויות קטנות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אממ טוב אז ככה:

בטסט הראשון(והאחרון :p) שלי עשיתי ככה:

לא עישנתי לפני. אני הייתי הראשון שאמור להיבחן. הלב שלי דפק כמו לאדע מה, אבל מבחוץ נשארתי אדיש, עם משקפי שמש, לא הראיתי סימני לחץ...

תהיה "אופנוען" - תמיד תסתכל על מכוניות ותנסה לחשוב מה הנהגים יכולים לעשות - לחתוך אותך, לעבור נתיב וכו', ולפי זה תתכנן את הנסיעה שלך. קלאץ' בעדינות אנחנו לא במלחמה אין מה למהר. תנהג כאילו הטסטר באמת לא לידך.

אני אישית אמרתי לעצמי שאני צריך לבוא בגישה של - אני הולך להיכשל, כי תכלס, ככה זה כואב הרבה פחות...

אבל משום מה ביממה האחרונה לפני הטסט ובטסט עצמו לא יכולתי להפסיק לדמיין לעצמי איך אני מתקשר לחברים שלי ואומר להם שעברתי :)

זה בערך המתכון לעבור... אל תתלהב יותר מדיי מזה שאתה הולך לעבור. תהיה בטוח שאתה נוהג טוב, שלא יהיו לך חסכים בביטחון עצמי

שלד

מילה במילה מה שקרה לי =]

זה המתכון להצלחה {בטסט} =]

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

כל העצות נכונות...

רק עצה אחת: שאתה עובר למושב האחורי... (לתת לשני שעלה איתך לעשות את הטסט) תחגור! לא לשכוח... מההתרגשות, שוכחים... ויש טסטרים שיכשילו אפילו על הקטנה הזו!

(טיפ מנסיון של לפני שבע שנים... אז דפקו את חבר שלי על זה...)

שיהיה בכיף!

פורסם

כל העצות נכונות...

רק עצה אחת: שאתה עובר למושב האחורי... (לתת לשני שעלה איתך לעשות את הטסט) תחגור! לא לשכוח... מההתרגשות, שוכחים... ויש טסטרים שיכשילו אפילו על הקטנה הזו!

(טיפ מנסיון של לפני שבע שנים... אז דפקו את חבר שלי על זה...)

שיהיה בכיף!

פורסם

טסט עברתי ב 5.2 היום ה 20.2

הטסט הזה היה טסט שני.

הכשילו אותי בראשון בגלל ש''הזמנתי הולך רגל לעבור'' (מה שלא עשיתי אבל זה סיפור ליום אחר) עשיתי זאת כדי לא לידרוס את האדם ש''הזמנתי'' לעבור

מה אני מנסה להגיד לך שאל תיבנה על כלום, רק ההוא למעלה יחליט אם תעבור או לא, אתה יכול ליהיות ספץ בכביש ואז מישהו יקפוץ לך שניה ליפני החניה

אז תירגע ותמיד תיהיה מודע שאולי לא תעבור. וגם אז לא קרה כלום תנוח שבועיים שכח מהכל ונסה ללמוד מהניסיון

בטסט השני היה לי את אותו הטסטר. מה שאומר שהוא בוחן את הנהיגה שלך נטו

אז תינהג כמו שאתה יודע, כמו שהמורה שלך לימד אותך, כי המורה לא היה מגיש אותך אם היה מרגיש שלא היית מוכן

ואולי יום רביעי תכתוב בת'רד הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=61053&highlight=%F0%E4%E2+%E7%E3%F9+%F0%E5%EC%E3+%EC%F2%E5%EC%ED

אז בהצלחה לך והכי חשוב תבוא להנות וללמוד מהניסיון

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

כולכם אומרים לו שיסתכל כמה שיותר במראות, אפילו בצורה מוגזמת.

...היה בחור שניכשל בטסט, ואתם יודעים מה הייתה הסיבה?

מרוב שהוא הסתכל כל כך הרבה במראות, הטסטר רשם לו משהו בסגנון: "לא מסתכל קדימה"....

:?

פורסם

עברתי שלושה טסטים ראשונים (ג-03 -ט) ואני באמת לא יודע מה להמליץ פשוט תנהג ,אל תהייה לחוץ מידי ולא שעננן מידי ,אפילו אם בולמים אותך אתה עלול לעבור(בדוק) .

בהצלחה ועל תשכח ללמוד לנהוג אחרי שלמדת לעבור טסט....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
תשים מוזיקה באוטו איזה רדיו תבוא יפה חתיך מגונדר (לא יודע אם זה עוזר אבל בכל זאת רושם ראשוני ) אחר כך תגיד יפה בוקר טוב שלב ראשון ויאללה אחי בהצלחה לא נורא אני נכשלתי 4 טסטים ועדין לא עברתי בגלל שהטסטרים מניאקים נקווה שאני יעבור בטסט הבא ואתה בטסט הזה

אדון מזדה 323 לאנטיס GL\GLX\LX הנכבד שלום!!!!

לפני שאתה נותן עצות בכתב כ"כ ענק ומודגש, אתה יודע שהרגע נתת עצה לנבחן שאני מאוד מקווה שלא יפעל לפיה!

אסור בתכלית האיסור לגעת בזמן שהרכב פועל, בכל מה שלא אמור להוות עניין הכרחי להפעלת הרכב כנדרש (הוצאת יד מהחלון, דיבור בטלפון, כיוון הרדיו וכד') נשמע קיצוני אבל נכון.

או במילים אחרות שלא יגע במה שעדיף שלא יגע בזמן הטסט! יש הרבה יותר מדיי סיבות להכשלה ע"י טסטים למדתי על בשרי מ2 טסטים כושלים!

מקווה שהבנו!

לנבחן:

תחשוב שאתה פשוט בשעור נהיגה והמורה יושב לידך ואתה פשוט צריך לנהוג הכי טוב שאתה יכול, הכי חשוב לא להלחץ!! אל תחשוב יותר מדיי! תהיה רגוע!

להכנס לרכב רק מהצד של המדרכה כאשר אתה נכנס לספסל האחורי, הטסטר שם לב לזה, גם חגורות מאוד חשוב. הספקתי להכשל ב2 טסטים על אי זהירות, חגורה מאחור (למרות שזה לא נרשם בדו"ח הטסטר העיר לי על זה), נגיעה בהגה ועוד כמה דברים שכנראה שכחתי וטוב לשכוח אחרי שעוברים טסט.

אבל מה? עברתי לבסוף! וזה מה שחשוב שכולם עוברים ואחרי חודש בכלל שוכחים איזה טסט עברת, העיקר שעברת.

תראה לבוחן שאתה מסתכל במראות ואל תשכח לאותת לפני כל סטיה. כך הוא יראה שאתה זהיר.

עוד משהו - אם אתה לא צריך את ההילוך השלישי אל תיכנס אליו! במיוחד בסמטאות העיר, האוטו יטוס לך באופן יחסי והאוטו יחפש לנסוע כמה שיותר מהר, ואתה לא צריך את זה בכלל! ומספיקה פעם אחת שתכנס לצומת או לכיכר ותשכח לרדת לשני (והטסטרים אוהבים סמטאות וכיכרות!). זה גם יכול לבוא לך הכל במכה ותוכל לשכוח או לא להספיק לאותת בזמן, מספיקה שבריר שניה בשביל שהטסטר ילחץ על הבלם או יגע בהגה, בדיוק כמו שהם אוהבים.

למי שמעוניין, את הטסט שלי עברתי בנהיגה איטית וזהירה, האטה לפני כל צומת, איתותים כשצריך והסתכלות במראות. ממש התכופפתי מעט לפני כל צומת כדי להראות לטסטר שאני מסתכל במראות! נשמע דפוק אבל מאוד נכון.

כמעט נכשלתי בטסט האחרון שלי כנעצרתי כשלי הייתה זכות הקדימה ונתתי אותה לרכב אחר (של לימוד נהיגה, שלמזלי היה מעט בתוך הצומת ועדיין נתן לי זכות) בצומת ואז עברתי אותה בפניה שמאלה.

כשהטסטר שאל למי זכות הקדימה (לא היה לי שמץ, לא ממש שמתי לב לתמרור מיוחד ובכל זאת נעמדתי) אמרתי לו שלנו הייתה הזכות, (ממש רולטה רוסית, 50 50) אז הוא שאל למה לא המשכתי לצומת, אמרתי לו שהיה רכב בצומת ולא רציתי להדחף אליה, אז הוא שיחק אותה מתווכח ואמר "אה אתה ראית ואני לא ראיתי..." כאילו שעוד שניה הוא אומר לי בין המילים והשורות שנכשלתי. ישר אמרתי לו "מה פתאום! אתה צודק אתה צודק (ובראסמי אין לי מושג למה הוא התכוון)". ולבסוף לאחר עוד 5 ד' נהיגה עברתי את הטסט.

*אל תלחץ.

*תהיה זהיר אבל לא פחדן בכביש, גם לא בעל בטחון מופרז מדיי.

*איתותים, חגורות, הילוכים. לא לשכוח.

*אל תחשוב כל הזמן שאתה בטסט, שאתה במבחן ואסור להכשל אסור להכשל אסור להכשל, מרוב מחשבות אתה תכשל, צא למבחן בראש נקי ותחשוב שהמורה לידך, גם ככה הוא לא מתערב. שמאלה ימינה חניה וחזרה למורה.

*למי שאמר שהטסט אורך כ30 דקות, ובאמת היה לו כך, כנראה נדפק, לי היו רבע שעה של נהיגה משעממת ב30 40 קמ"ש נטולות כביש מהיר.

תאוריה ראשונה, טסט שלישי.

סיפור ארוך, תודה על הקריאה.

בהצלחה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי די ,די אל תדבר על מה שאתה לא יודע

לי היו שני טסטים 25-30 ד'

הראשון ניכשלתי בשני עברתי

אז איפה נידפקתי בשני.

ואני גם קצת חולק עלייך בעיניין של ההילוך ה-3

כאשר אתה בהילוך שני ב 40 קמ''ש המכונית ''צועקת'' קצת

אז אם תעבור לשלישי ותישאר ב 40 (מה שמותר אגב)

תראה על ידע וביטחון ושאתה יודע לא רק לינהוג לפי הספר אלא גם לינהוג בחכמה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני את הטסט שלי עברתי ב5/01 וזה היה טסט שלישי..

אל תראה בטחון מופרז (אישית אני נכשלתי על זה פעמיים), שים לב לתמרורי עצור, תמיד תחזור לימין, שים לב להולכי רגל במעברי חציה, בפניות ימינה שיש רמזור ומיד לאחר מכן מעבר חציה, שים לב שהרמזור של מעבר החציה גם ירוק ומכאן זכות הקדימה היא של הולכי הרגל, לכן הסתכל קדימה מעבר לפניה ימינה לראות אם יש הולך רגל שבא לעבור. גם אם הוא עומד על המדרכה חובה עליך לעצור ולתת לו לעבור, כי זכות הקדימה היא שלו במקרה שלשניכם יש ירוק.

אם אתה נוסע ליד בתי ספר וגנים סע במהירות נמוכה יותר!השתדל לקחת פניות נכונות ושים לב לאיזה רחוב אתה נכנס.

אל תהיה לחוץ מדי, תחשוב שבכל יום יש עשרות אנשים בדיוק כמוך שעושים טסט....

שיהיה בהצלחה!!! נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תוכן חדש...