Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בארץ קרסו נקטו בקו שיווקי-תדמיתי מאוד ברור בהגשת הדצ'יה לוגאן. ייתכן שהם צודקים.

ראו לעומת זאת כיצד לשוק הרוסי נקטו בגישה אחרת - ראשית, השתמשו בשם היותר חזק כנראה - רנו ולא דאצ'יה.

שנית, הדגשת ההיבט הביצועיסטי והבטיחותי המוטמע (לכאורה...) במוצר.

ראו לקראת הסוף איך הלוגאן מנצחת רכבי גרנד פרי....

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
פורסם

פרסומת מטומטמת.

מזל ששומרים אותה רק לרוסיה.

חוץ מזה שהיא מעודדת נהיגה מסוכנת, היא עושה צחוק מהרכב.

אלו ביצועים ששמורים רק לרכבי עלית אמיתיים כמו פאביה או בראבו.

פורסם

ממתי יש פרסומת אמינה? כל הפרסומות הן ממש המצאות מלוקקות.

ולגבי הF1, קישרתם את זה לא נכון, היא ממש לא מנצחת שום דבר, היא בסה"כ משמשת שם כpace car, "כאילו זה כבוד".

פורסם

ברוסיה הלוגן היא רנו ולא נחשבת "לאו קוסט" כמו פה - אלא משווקת כרנו רגילה לכל דבר ולכן שמה לא צריך להציג אותה כ"פתרון זול" אלא כפתרון הנוצץ לקניית רכב(אין קליאו סטיישן לדוגמא בקטגוריה שלה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הרכב עולה 25 אלף ש"ח..

בישראל 70 אלף, כלומר גם כ-35 אלף לפני מיסים.. מחיר הזוי, מעניין אם ברוסיה זה נחשב זול או יקר

פורסם

אל תתיימרו להבין את השוק הסובייטי, אנשים שם נוהגים ברכבים בני 30+ מבחירה, כי אין להם כסף/צורך למשהו אחר.

ההשוואה למדינת "פיקנטו לכל ילד!" כמו שלנו לא רלוונטית בשום צורה.

אגב, אחלה פרסומת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

פירסומת טובה. היא עשתה את מה שהיא צריכה לעשות - תפסה את תשומת הלב שלנו.

הרכב כמובן לא מתחרה במרוץ, אלא כפי שנכתב - pace car. יש אפילו כוכבית למטה שמציינת את זה.

ברוסיה לוגאן לא נמצאת בנשיה משלה כמו בארץ כמעט ללא מתחרות אלא מתחרה בשורה ארוכה של דגמים זולים - גירסאות של קיה ריו וינדאי אקסנט/i25 שמורכבים שם

במפעלים מקומיים ולכן ועולים פחות, דגמים חדשים של לאדה, דגמים סיניים שלא מוצעים במערב, דגמים מבוססים על שברולט אוואו/סוניק שמיוצרים במפעל שפעם ייצר דגמי דייהו ועוד.

פורסם

אחלה פירסומת חבל שבארץ לא יודעים לשווק ולפרסם כך.

אפשר לחשוב שפרסומות בערוצים ישראליים ממש "טובים",לפעמים בא לי לזרוק משהו כבד לכיוון טלוויזיה.

פורסם
החל מ-26 אלף ש"ח...

למען ההגינות צריך לציין: גירסה בסיסית שעולה 26 אלף ש"ח היא במפרט שבכלל לא יכול להימכר בארץ - בלי כריות אוויר, בלי בקרת יציבות, בלי מזגן, בלי רדיו אפילו, מנוע 1.6 רגיל 8 שסתומים מלפני 20 שנה וגיר ידני.

גירסה שמקבילה בערך למה שנמכר בארץ עולה כ 40-45 אלף ש"ח. וזה עדיין מנוע 1.6 ישן, נראה לי שמנועי טורבו מודרניים בכלל לא מוצעים אצלם.

נניח שגירסת טורבו הייתה עולה 50 אלף ש"ח, זה לא כזה הבדל גדול לעומת מחיר בארץ.

אם לוקחים בחשבון ששכר ממוצע שם הוא כ 2000 ש"ח בחודש, אז המכונית הזאת וגם כל אחרות משמעותית יותר יקרות מבארץ, ביחס ליכולת קניה.

בנוסף בפירסומת רשום שמי שמוסר רכב ישן לגריטה ברכישת לוגאן חדשה בקבל זיכוי של כ 3000 ש"ח.

פורסם

מה שניסו לעשות בפרסומת הזו זה להראות שלדצ'יה יש יכולות דינאמיות, ממש כמו פרסומת של נעל אלגנטית שמישהו ישחק איתה כדורסל לצורך העניין.

הפורומים בשפה הרוסית עשירים במידע (אצלנו יש פורום משמעותי אחד), הערוצים שלהם ביוטיוב מפוצצים במבחנים מאוד מעשיים (אצלנו כתובות ממומנות לרוב) אז תמימים הם לא ואני בטוח שכמו שהפרסומת הזו לא עובדת עלינו היא לא עובדת עליהם. סתם לדעתי אנשי השיווק של רנו רוסיה זילזלו בקהל יעד שלהם, דבר שלדעתי לא יצמיח להם יותר מדי רווחים.

לצורך העניין, הציבור המזרח ארופאי ידוע כאחד שמחזיק את המכוניות שלו הרבה זמן. אם היו מראים בפרסומת את העמידות של הדצ'יה, אני חושב שהיה הולך להם טוב יותר.

פורסם

אני מסכים איתך.

אני לא חושב שמטרתה של פרסומת היא רק למשוך את תשומת ליבנו. היא גם אמורה לתת לקהל היעד מסר חיובי על הרכב.

זה פשוט עושה צחוק מהרכב.

הקונה הופך לאחד שחי בסרט שהוא מנצח מירוצי פורמולה עם הלוגאן שלו.

• תוכן חדש...