Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שהוא זילזל בשאלה שלך לגביי החומרים הוא היה אמור להפסיד אותך בתוך לקוח. אם בא לך להתנקם בהם תוכל לעלות פוסט לפייסבוק וזה יעשה את העבודה מצויין.

בכל מקרה, אני רק בשנה האחרונה שוטף במכוני שטיפה כי עד עכשיו היתה לי גישה למים וכרגע אין, הגעתי למסקנה, שככל שהמכון המוני יותר ויש בוא יותר ויותר לקוחות של ליסניג וחברות, ככה השטיפה תהיה גרוע יותר.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קטע, בדיוק לפני יומיים סיפרתי לחבר שלי על המקרה שקרה לי באוצה שטיפה בקניון הבאר, לפני כמה שנים הלכתי לשטוף שם את הרכב, אז הייתה לי סיאט איביזה חדשה ומאד שמורה שהייתה צריכה שטיפה, ניגשתי פעם ראשונה לשטיפה בקניון הבאר וביקשתי לשטוף את הרכב, איך שהבחור התחיל לשטוף את הרכב ראיתי שהוא ניגש למטאטא ומתחיל לבצע את השטיפה, כאן עצרתי אותו ואמרתי לו שאני לא מוכן שישטוף לי את הרכב עם מטאטא, כמובן שכמו שהסבירו לך הם הסבירו גם לי שזה מקל משערות של סוס וכו׳. כמובן שאמרתי לו שמצידי יהיה משערות של פאה חרדית את הרכב שלי היא לא ישטוף עם מטאטא ואז הוא התחיל להגיד לי מה אתה משחק אותה כולה סיאט איביזה מסריחה , תראה איזה רכבים אנחנו שוטפים כאן והצביע על איזה q5, אמרתי לו שהזלזול שלו לא יביא אותו רחוק ושכל לקוח הוא לקוח ולא משנה אם יש לו מרצדס או סובארו, באותו רגע הוצאתי את הרכב עם סבון עליו זרקתי לו 50 שקל ועפתי משם, למקום הזה לא אחזור בחייים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

רכב שאין עליו סווירל אחד ונשטף בחומרים הכי טובים שיש לא מכניסים למכון שטיפות אלא שוטפים לבד או אצל דיטיילר, להבא תדע זאת.

אף שטיפה ב 35 ש"ח לא תשתמש בחומרים איכותיים מספיק ובטח לא במטליות / כפפות חדשות או נקיות.

נ.ב יש מטאטא מיוחד לשטיפות רכבים שאכן עשוי משערות רכות ולא כמו מטאטא לבית רגיל, אך עדיין לא הייתי משתמש בו.

לגבי שירות המקום - יכל להסביר נורמלית ויפה אבל כנראה שהחבר'ה שמנהלים שם את המקום הם מסוג ה "סחבק אל תדאג אחש'לי הכל יהיה טוב".

כמכניסים רכב למכון שטיפה בודקים היטב איך שוטפים ובמה שוטפים לפני שנותנים את המפתחות.

90% מהאנשים ששוטפים רכבים במדינה שוטפים אותם עם מטאטא וסבון כלים פ'יירי אז מבחינתם שהגיעו למקום ששוטף עם מטאטא מיוחד ועוד ב 35 שקל בשבילם זה פינוק מהשמיים.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא מבין למה לא להיכנס למנהרה אם כבר?

בשתי שטיפות באיזור שלי מרססים את הרכב עם סבון\גרניק ואז מכניסים למנהרה, אני מניח שזה מונע בסבירות די גבוהה סירוולים ושריטות, לא ?

הבעיה גם עם העובדים בשטיפה ידנית שהם שוטפים מאוד מאוד חזק לפעמים.

בכל מקרה, במקרה של רכב ישן, במקרה שאתה גם גר בבניין, אני מצטער שאני קיצוני אבל אם יש מספיק כסף לבזבז כל פעם עדיף ללכת לשטיפה במכוני שטיפה גם אם החומרים והאיכות לא מי יודע מה, מי מתייחס לכמה שריטות או מכות או צבע לקה נוצץ ברכב ישן שאפילו היצרנים מתפלאים שהוא עדיין פה.

התחיל הקיץ והחום, לא לכל אחד יש את הזמן והכח להתחיל להנדס את הרכב בשטיפה, במיוחד אחרי יום עבודה.

פורסם

אמרתי לכם כבר שהסיבה היחידה שחשבתי על להכניס את הרכב לשם זה כי חזרתי ממילואים, נסעתי להוציא מהקניון כסף וראיתי את המקום אז אמרתי כבר על הדרך.

לא הייתי מכניס למכונה בחיים גם אם הייתי בלי ידיים ורגליים אבל בגלל שגם ככה הייתי שם+ לפי הגדרתם זו שטיפה ידנית + השלט של פנימי חיצוני 100 + העייפות והגוף השבור אמרתי שננסה.

זה שזה עלה בסוף 35 כי רציתי רק חיצוני זה כבר משהו אחר.

לא תכננתי את זה מראש להגיע לשטוף שם אם כבר הייתי נוסע לv8 hotel בחולון שאגב גובים פחות כסף לפנימי חיצוני מהם ואני יודע כבר בעצמי שלשטוף לבד זה הכי טוב כי אני עושה את זה כבר מספיק זמן ומחסן חומרי הניקוי והטיפוח שלי יעיד על כך.

אני גר בבניין ויש לי גישה למים וחשמל ויש לי גרניק, מקציף וכל מה שצריך. אני שוטף את הרכב לבד כל סופ"ש.

וכל מה שרציתי זה לחסוך מעצמי את הזמן והכוח שלא היו לי.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא מבין למה לא להיכנס למנהרה אם כבר?

בשתי שטיפות באיזור שלי מרססים את הרכב עם סבון\גרניק ואז מכניסים למנהרה, אני מניח שזה מונע בסבירות די גבוהה סירוולים ושריטות, לא ?

מנהרה עושה הכי הרבה שריטות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא שריטות שערסים עושים עם מפתח, סווירלים שרואים בשמש. על כל רכב שיצא ממכונת שטיפה אתה תראה את זה. את רוב האנשים זה לא מעניין בכלל, העיקר שאין אבק על האוטו.

פורסם

מנהרה עושה הכי הרבה שריטות.

דווקא ממליץ לך לראות את הפרק של פיפט גיר שבו בדקו מנהרה, שטיפה ידנית עם מטאטא ושטיפה ידנית עם ניגוב מגב סיליקון כיביכול.

שטיפה במנהרה עשתה את הכי פחות נזק, מסתבר.

עדיף לבדוק דברים טכנית ומדעית קודם:

פורסם

יש הבדל גדול בין השטיפה הידנית שביצעו בסרטון לבין שטיפה ידנית שאתה תעשה עם כלים נקיים ובלי המעבר עם המגב בסוף.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הם לא היו משתמשים במגב בסוף, השטיפה הידנית לא היתה מזיקה. מצד שני באמת מפתיע לראות שמכונה מזיקה פחות ממטאטא. ממה שאני ראיתי, הסיבים של מברשות במכונת שטיפה לא ממש רכים ועדינים גם ביחס לסיבים של מטאטא.

פורסם
דווקא ממליץ לך לראות את הפרק של פיפט גיר שבו בדקו מנהרה, שטיפה ידנית עם מטאטא ושטיפה ידנית עם ניגוב מגב סיליקון כיביכול.

שטיפה במנהרה עשתה את הכי פחות נזק, מסתבר.

עדיף לבדוק דברים טכנית ומדעית קודם:

גם לשטוף ידנית צריך לדעת ומה שקרה בשטיפה הידנית שם שהשתמשו במגב סיליקון.

בחיים לא אשתמש בכזה כי אם יש לכלוך על הרכב אתה גורר אותו עם המגב וזה מה שיוצר את השריטות האלה.

פשוט להשתמש במגבת ייבוש מתאימה וגם אותה לא לגרור על הצבע אלא לתת טפיחות שיספוג הכל.

פורסם

וגם יש היום המון מכונות שטיפה שהשיפודים המסתובבים עשויים מחומר דומה לג'ילדה ולא קוצים כמו של מטאטא.

ט.ל.ח

• תוכן חדש...