Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 80-90 אלף בן 3-4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תאונה וטוטאלוסט עם טויוטה קורולה 2005 אני מתלבט כרגע בין טיוטה קורולה 2014 לבין הונדה סיויק 2014. אשמח לשמוע דעות והמלצות לגבי רכבים אלה ואולי גם רכבים נוספים. תודה

פורסם

מה לגבי דאציה לוגן mcv?

ב 90 אתה אתה מקבל רכב חדש, מוזמן לקרוא את ההתרשמות שלי

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אין לך חיבה מיוחדת למותג הונדה, ורק הצד הפרקטי מעניין אותך, תקנה קורולה 2014 ( צורה חדשה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בגאז' יותר גדול וכל מיני דברים טיפה יותר זולים - ביטוח מקיף, טיפולים, צריכת דלק.

אתה יכול לגשת לסוכנות הונדה ולשבת ברכב. הישיבה בו זה עניין של טעם - אני אישית לא אוהב לשבת נמוך. נכון שלסיוויק מנוע יותר גדול והספק גבוה יותר ( בסל"ד גבוה ), אבל אין בו שום מחץ ( גם לא בקורולה ) - זה עדיין מנוע ללא טורבו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם אין לך חיבה מיוחדת למותג הונדה, ורק הצד הפרקטי מעניין אותך, תקנה קורולה 2014 ( צורה חדשה ).

מסכים לגמרי, זה לחלוטין מפשט את השיקול העיקרי שלך.

בכל אופן, לקחת לנסיעות מבחן לפני שמחליטים.

פורסם

רכבים משעממים ורגילים מאוד.

אם רצונך בראש שקט יותר ואין לך בעיה עם רכבים גדולים יותר תלך על מזדה 6 מנוע 2.5, אולי קאמרי ? אוונסיס אפילו... אתה מקבל יותר רכב לשקל, אמנם הרכב גדול יותר אבל יש כאלה שזה עדיף להם.

מונדאו אנשים מפחדים מהשם של פורד,

והונדה זה כבר סוס מת, מלבד בשם אין להם כלום להציע.

נהגתע על הסיויק החדשה, מרגישה מצועצעת, בעליות של משגב אתה צריך לקרוע אותה כדי לנסוע בקצב רגיל.. ומרגישה זולה.

הקורולה בכלל אין מה לדבר, רכב משעמם, קופצני, חלש..

מה חשוב לך ברכב ? מה אתה מחפש?

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

מסכים בהחלט עם הדעה שמעלי לגבי התמורה לכסף בכל הקשור לסיוויק והקורולה.

מעניין לשמוע מה פות"ש באמת מחפש ברכב כדי להמליץ על חלופה (או שלא...)

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אם רק קורולה וסיוויק המועמדות - הייתי בוחר בקורולה.

נסעתי הרבה על שתיהן ונהניתי הרבה יותר מהקורולה.

בנוסף , חבר שקנה סיוויק חדשה ב2013 הצטער בדיעבד שלא קנה קורולה.

הסיוויק עלתה 10K יותר בזמנו ופחות נוחה.

לזכותה יאמר שהיא מעט יותר חסכונית בדלק.

פורסם

קשה לי להאמין שנהנית מהקורולה.זה רכב שמחלקת השיווק שלו ויתרה מזמן על המילה הנאה בכל הקשור אליו, הוא עושה את העבודה.. והוא עושה אותה ב ס ד ר. מי שמוכן להתפשר על כל זה הקורולה זה אחלה בשבילו, מי שמחפש מהרכב שלו יותר מזה, שיעבור הלאה למה הקורולה תבאס אותו.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...