Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות לפי מה שמסתמן לא תהיה הוזלה של דגמי ה-4X2 הידניים - הם פשוט לא יוצעו יותר.

התיבה מראה אמינות גבוהה בטח יחסית לפוקוס בה מותקנת אותה תיבה בדיוק בכיול שונה, כבר שמעתי על לא מעט בעלי מגאן/פלואנס דיזל שנאלצו להחליף מחשב ו/או מצמדים, אבל זה קרה בקילומטראז' גבוה של 150000 ק"מ ומעלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי כמות התגובות, וכוונם,{בצדק}, איך זה ישפיע על מכירותיה של מלכת המכירות של הגיפונים הנוכחית, הספורטאגי?

האם יש להם ממה לחשוש? כנראה שכן.

ובכלל, לדעתי זה היה צעד מבורך שיגרור ירידת מחירים בענף הרכבים מן הסוג הזה, שנשלט לאחרונה על ידי הקוריאניות. ואם לא על ידי היבואן עצמו ישירות, אז על ידי היד-1, 0 ק"ם, בהנחה משמעותית מהמחירון הרשמי.

כך או כך, הצרכן רק ירוויח מזה.

פורסם

יפה לראות שבמחיר הנכון כולם שוכחים מתוצאות מבחני ריסוק, העדר אביזרי בטיחות מקוריים, רמת אבזור וגימור וה"סטיגמה" שיש מסביב ליצרן בארץ.

גם היום אני רואה די הרבה דאסטרים באזור שאני גר בו. אני מאמין שכן ימכר בכמויות גדולות יותר אבל לא נראה לי שלקיה ויונדאי יש ממה לחשוש. זה יבוא בעיקר על חשבון הג'יפונים הקטנים יותר לדוגמת 2008, טרקס, מוקה, קפטור וכו.

פורסם
וה"סטיגמה" שיש מסביב ליצרן בארץ.

גם היום אני רואה די הרבה דאסטרים באזור שאני גר בו. אני מאמין שכן ימכר בכמויות גדולות יותר אבל לא נראה לי שלקיה ויונדאי יש ממה לחשוש. זה יבוא בעיקר על חשבון הג'יפונים הקטנים יותר לדוגמת 2008, טרקס, מוקה, קפטור וכו.

איזה סטיגמה יש לדאצ׳יה ? אולי בגלל זה יש בסביבה שלך הרבה דאצ׳ות ?

פורסם
לפי כמות התגובות, וכוונם,{בצדק}, איך זה ישפיע על מכירותיה של מלכת המכירות של הגיפונים הנוכחית, הספורטאגי?

האם יש להם ממה לחשוש? כנראה שכן. .

אני חושב שאתה טועה. הדאסטר יביא לקוחות ממקומות אחרים לגמרי, לדעתי הוא יפגע במכירות של כלי רכב מסחריים קלים כמו ברלינגו וקנגו הרבה יותר משיפגע בספורטאז' ודומיו. הוא ג'יפון שימושי עם מקדם פוזה נמוך - ההיפך הגמור ממה שמחפש לקוח טיפוסי של הספורטאז'.

מתי אמור להגיע דגם חדש של דאסטר ?

הדאסטר החדש יחל להמכר ברומניה בינואר 2018 - יש שמועות שצפויה גירסת 7 מקומות בשם גרנד דאסטר שעשויה לזעזע קשות את שוק רכבי 7 המקומות בישראל.

התכוונתי לסטיגמה של רנו וצרפתיות.

הפופלריות הגבוהה של גירסאות הדיזל של המגאן ופלואנס די שברה את הסטיגמה, לא רואה סיבה שזה לא יקרה עם הדאסטר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני יכול לומר שאנחנו כנראה נלך על דאסטר רובוטי במקום 3008 דיזל שלובינסקי לא הצליחו לספק מתחילת השנה עד שהתיאשנו וביטלנו את ההזמנה.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אני יכול לומר שאנחנו כנראה נלך על דאסטר רובוטי במקום 3008 דיזל שלובינסקי לא הצליחו לספק מתחילת השנה עד שהתיאשנו וביטלנו את ההזמנה.

לדעתי הוא רחוק מאד מלהתחרות בכלים דוגמת 3008 דיזל - הקדג'אר יהיה לדעתי אופציה הרבה יותר נכונה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הקאדג'ר מרגיש מאוד meh בהשוואה ל3008. ואם כבר הולכים על רכב שהוא לא הבחירה הראשונה - נתפשר עוד קצת ונחסוך עשרות אלפי שקלים.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מהלך שיווקי חכם מאוד, נראה שהרכב הזה יחדור ממש עמוק לשוק הישראלי!

ואגב, מה הטעם עכשיו לשלם 35 אלף שח על מעט פלסטיקים "וכאילו" בטיחות, שלא ברור אם הם יעזרו חס וחלילה בזמן תאונה, נראה שהגיפ"ון" הזה יכסח את הקטוריה הזו לגמרי..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
מכונית שנמכרת עם 4 כריות אוויר ב-2017.

3 כוכבי בטיחות ב NCAP.

מחיר אטרקטיבי זה לא השיקול היחידי ברכישת רכב.

ניחא 4 כריות אוויר, אבל ציון נמוך במבחני הריסוק והיעדר מערכות אקטיביות גם היו מרחיקים אותי מהרכב הזה.

מצד שני את רוב הישראלים זה לא מעניין והם יתרשמו מזה שיש מולטימדיה וג'אנטים והרכב חסכוני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה קורה אדון אני מעל הישראלי הממוצע?

על המערכות אקטיביות שאתה מדבר(סטייה מנתיב ובלימה אוטונומית) יש כרגע לאחוז קטן מהרכבים על הכביש. 3 כוכבי בטיחות היום זה יותר מ4 עד לפני כמה שנים.

אפשר להגיד שיש יותר מכוניות בהיצע הכללי שנמכרות עם נתונים כאלה מאשר 5 כוכבים ושלל מערכות אקטיביות. אבל בטח אתה מבין יותר טוב מכל היבואנים, הכלכלה הישראלית וההעדפה הפרטית של כולם גם יחד.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

• תוכן חדש...