Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת קולנוע לחדר ב 500 שח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי חדר שינה פנוי שאני רוצה לעשות ממנו "חדר קולנוע".

אני לא רוצה להשקיע באקוסטיקה.

מה שאני רוצה זה שני רמקולים קידמיים (פרונטים)

שני רמקולים אחוריים (סראונדים)

מקרן קול או סנטר שישב מתחת למסך lcd שכבר יש לי.

אני מניח שאני צריך מגבר/רסיבר עבור הרמקולים ונגן dvd או מחשב עם חיבור hdmi למסך בכדי שיוציא לי את התמונה + סאונד

מה יכול להתאים לתקציב שלי, 500-700 שח?

אשמח שמישהו יעשה לי קצת סדר ויכוון אותי.

תודה רבה

פורסם

תוסיף את הספרה אפס ואז נדבר...

ברצינות, לא תשיג שום דבר שדומה לקולנוע ביתי בתקציב הזה, מקסימום רמקולים למחשב בתצורה של שני סטליטים וסאב. לא יצא לי לשמוע מקרני קול בתקציב הזה, אולי זאת אופציה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז רגע רגע רגע ...

מה שיש לך כרגע זה רק את המסך ?

אני עם ידידי hans , אני לא רואה איך זה מתחבר לתקציב למעבר לרמקולי מחשב טובים. לא משהו שיכסה את החדר.

(האמת גם עם 0 נוסף זה יהיה מאתגר - אבל אפשרי עם קניית ציוד בסיסי ואולי יד שניה)

מה שגם ... DVD ? עדיף איזה מחשב מדיה בסיסי על מכשיר שלא מסוגל להוציא שום דבר בHD (אלא אם החדר ממש קטן והמסך הוא 24״ :) )

פייר? אני גם לא מאמין כ״כ בלקנות כמה פעמים - בתקציב מוגבל הייתי הולך על רסיבר בסיסי ורמקולים קדמיים טובים ומוסיף אלמנטים עם הזמן מאשר לנסות לכסות את הכל בבת אחת (וגם כשהיה לי תקציב יותר גבוהה מלהוסיף עוד 0 על המדובר - קניתי שני רמקולים של B&W קדמיים ורסיבר לא רע של אונקיו והשאר חיכה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אולי איזה מקרן קול יד שניה פשוט יכנס בתקציב. צריך לחפש בסובלנות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קנה 2 מוניטורים איכותיים ותסגור את הסיפור. אולי קצת טיפול אקוסטי לחדר (אני יודע שאמרת שאתה לא רוצה, אבל זה השיפור הכי "זול" שנותן הכי הרבה תמורה למחיר)

פורסם

אני לא רוצה להשקיע באקוסטיקה.

אל תפסול.

שמעתי מערכת ב4k בחדר מטופל אקוסטית שנשמעה טוב יותר ממערכת ב30k בחדר לא מטופל אקוסטית.

וילון, שטיח ועוד כמה ספוגים אקוסטיים יעשו את העבודה. ההשקעה היא מינימלית.

פורסם

מוניטורים שהם נורא Flat מתאימים לשימושים מסוימים (עריכת מוסיקה נגיד).

למערכת קולנוע ביתית לקנות זוג מוניטורים?

אני לא הייתי עושה את זה לעצמי...

Then dying is forgetting

פורסם

פתח יד2 ותתחיל להתקשר.

התקציב אמנם מוגבל גם ליד2 - אבל רסיברים משנות ה-2000, ורמקולים כנ"ל, תקינים ושמורים, יתנו לך סאונד עדיף בהרבה על כל "מערכת קולנוע ביתית" (השגיאה במקור) ב-500 ש"ח.

:turn-l:
פורסם

לגבי רמקולים חדשים סטריאו, לדעתי זה המינימום:

SOLO7C Microlab

גם ביד 2 לחפש רמקולים טובים ולא הזבל שנימכר בגרושים בשמות מדבקה גם כחדשים ושומעים בהם זוועה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מוניטורים שהם נורא Flat מתאימים לשימושים מסוימים (עריכת מוסיקה נגיד).

למערכת קולנוע ביתית לקנות זוג מוניטורים?

אני לא הייתי עושה את זה לעצמי...

JBL LSR305 ממש לא שטוחים, והם נחשבים "מוניטורים" - הם אפילו נותנים הרגשה כאילו יש סאב בחדר.

פורסם
JBL LSR305 ממש לא שטוחים, והם נחשבים "מוניטורים" - הם אפילו נותנים הרגשה כאילו יש סאב בחדר.

לא מכיר אותם. לפחות פה נראה שהם עולים 150$ שלרמקול מוגבר ומוניטור זה מחיר דיי נמוך.

אני מדבר בכלליות - מוניטורים אמורים לתת Flat responce לאורך כל הסקאלה.

זה לא אומר שהם לא יהיו באסים , זה לא אומר שישמעו בהם גרוע , זה לא אומר שעם EQ מסוים הם לא ישמעו ״חמימים״ - זה רק אומר למה הם יועדו ואיך הם כוילו.

רובם גם נועדו לתצורת סטיריאו ולשבת על שולחן לא רחוק מהשומע.

בסופו של דבר אבל זה עניין אינדיווידואלי - אם אתה מרוצה מהם כסטיראו למערכת קולנוע ביתי / חלק ממערכת סראונד - מגניב.

Then dying is forgetting

פורסם

אני מדבר בכלליות - מוניטורים אמורים לתת Flat responce לאורך כל הסקאלה.

.

רובם גם נועדו לתצורת סטיריאו ולשבת על שולחן לא רחוק מהשומע.

.

1. הם לא רמקולי near field ולכן לא נועדו לשבת על שולחן.

2. כל רמקול אמור לתת flat frequently response, אחרת יש לו ''קולורוציה''.

בני אדם מעדיפים צליל נייטראלי, לא חם ולא קר.

ה-lsr תוכננו כך שייספקו הענות שטוחה לרוחב sweet spot רחב מאוד, ככל הניתן ללא תלות באקוסטיקה.

3. הם פנומנלים לכסף, ועדיין לא בתקציב בארץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...