Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור לחלוטין שיש פה בעיה של מרות לסמכות.

איך היה לך בצבא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבדתי 3 חודשים אחרונים ביפו. מלא חניה ובחינם. יש גם בכחול לבן.

כנל תחב"צ יש הכל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שרשור מאיר עיניים, תודה לשואל ולמשיבים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מה זה לא נח לך? זה בדיחה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נשמע אירוע עבודה לגמרי.

לא תקין שלא הגעת - זה לא יום כיף גיבוש חברתי אלא סיכום שנה רשמי.

אם היו לך השגות בנושא - היית צריך לבקש פתרון לפני.

סורי. אבל בהחלט לא חיובי. הייתי משנה את הגישה בנושא בעמדה שלך מול המנהל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
דווקא נהדר לשדר על ההתחלה מסר של "אני נדיב, אני אדיב אבל דונט פאק וויט מי!"

ועניינית, אני לא הייתי מפטר אותו בגלל ש"העז לא להגיע" אלא בגלל סוג הסיבות לאי ההגעה שמשדר "אתה, המנהלים שלך וכל מקום העבודה הזה על הקצה של הז שלי!"

לא מדובר פה בהעברת מסר. לדעתי האישית, עד כמה שהמקרה חמור, הוא פשוט לא מצדיק פיטורים, כלומר הפיטורים בסיטואציה כזו הם טעות (במיוחד אם מדובר בעובד עם רקורד טוב מאוד, ובהתחשב בכך שהמנהל עדיין לא מכיר אותו אישית). יש דרכים אחרות להעניש ולהעביר את המסר, ולטעמי ודאי מגיעה לו עוד הזדמנות ללמוד את הלקח.

הכוונה שלי היתה, שטעות כזו היא עוד יותר גרועה בתור האקט הראשון של מנהל חדש.

פורסם

מי שדיבר על פיטורין הרחיק לכת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מסכים עם כולם,

לא פעם נאלצתי להגיע לארועים שהייתי מוותר עליהם בשמחה, נסעתי בפקקים, ביזבזתי זמן ועצבים בשביל כלום ושום דבר וגם אני שונא להגיע לת"א

ולעיתים אני הולך למרות שאני לא חייב (אף אחד לא יגיד לי כלום) אבל לרוב הרושם החיובי של "הנה אני כאן" והמינגלינג, שווה יותר.

פורסם
איך היה לך בצבא?

דוגמה מצוינת מהשירות הצבאי: עצרת קצינים ונגדים (נוכחות חובה) שכל מי שרק יכול או שלא מגיע, או שמגיע ומיד עוזב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ממש לא מינורי, ממש לא טיפשי.

אני לא הייתי עובר על זה לסדר היום, בטח לא עם הסיבות המגוחכות שציינת למה לא הגעת!

אם היה מדובר בי, בסוף הפגישה המיועדת היית מקבל מכתב פיטורין.

פיטורין לא, אבל בהחלט הייתי עורך שימוע דיר באלאק.

מזל שאני לא עובד אצליכם.

תכלס, בן אדם מגיע לעבודה בשש בבוקר, עובד 10 שעות, וכל התענוג הזה במקום לישון כמה שעות באיזה ארוע חסר משמעות לחלוטין, ואז להבריז הביתה. חוצפה! לפטר ומיד! לא יודע במה אתם עובדים, אבל שיהיה לכם בהצלחה למצוא אנשים שלפעמים (רק לפעמים) חושבים קצת מחוץ לקופסה (או לפחות חושבים) ולא רק רצים לעמוד בדום מתוח לכל הוראה (פקודה?) מהבוס.

ברור לחלוטין שיש פה בעיה של מרות לסמכות.

איך היה לך בצבא?

אני כבר לא עושה מילואים, אז כנראה ששכחתי שצה"ל הוא דוגמא ומופת לארגון שמעודד חשיבה, שכל ההחלטות בו מתקבלות על בסיס ענייני ושכולם בו נטולי אגו לחלוטין. מודל ניהולי מעורר הערצה שנלמד בבתי ספר לניהול ברחבי העולם. או שאולי דברים השתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי שם...

לא שמוצדק סתם להעלם בלי להודיע, והניסיון לבדוק את חוקיות העניין לגמרי מראה על קטנוניות מיותרת, אבל באמת שלא קרה כלום אם כמה עובדים החמיצו את ארוע בזבוז הזמן השנתי. לצערי, יצא לי להשתתף בדי הרבה מפגשים המוניים עם הנהלה בכירה (אמריקאית, אם זה משנה), התועלת שהופקה מהמפגשים האלו שואפת חזק מאוד לאפס (אלא אם הכיבוד שמוגש בהם נחשב לתועלת). גם יצא לי להבריז מלא מעט ארועים כאלו, והשמיים לא נפלו (וגם אף אחד לא חשב לפטר אותי, תתפלאו).

התועלת היחידה מהארועים האלו היא לאגו של המנהלים, שנהנים שכל כך הרבה אנשים באים להקשיב לדברים החשובים שלהם. גם חשוב, כמובן, מנהל עם אגו פגוע זה לא טוב, אבל בואו נשים דברים בפרופורציות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...