Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני עומד בפני בחירה של רכב ליסינג ו2 האופציות עומדות לפני - שתיהן בנות חצי שנה-שנה בערך(רכבים שקיימים בפול),

יצא לי לשבת ב2 הרכבים אבל לא לנהוג,לפני חצי שנה הייתה לי איביזה רפרנס 2014 DSG.

חשוב לי בקרת שיוט(יש בשתיהן),נוחות נסיעה ומערכת סאונד טובה(הולך לבלות ברכב בין 25-30 אלף קילומטר בשנה, נוסע רובם לבד).

אמינות וצריכת דלק פחות רלוונטי(למרות ששתיהן חסכוניות יחסית).

יתרונות וחסרונות שאני ראיתי:

איביזה -

יתרונות:

- אבזור מעולה ומערכת לא רעה.

- גיר DSG שעדיף על פני השטח מהEDC של רנו(לא נהגתי על הEDC - מצד שני חוויתי בעיות עם המצמדים של הDSG).

חסרונות -

- מושב נוראי(ישבתי בחדשה - הישנה שהייתה לי הרגה לי את הגב ולא הרגשתי המון הבדל)ואני נוסע המון על הרכב אז זה קריטי.

- עיצוב מיושן ועומדת להיות מוחלפת.

קליאו -

יתרונות:

- נוחות מושב(ישבתי בקליאו המושב שלה בעשרות מונים יותר טוב).

- המנוע 4 צילנדרים(אין את הפחד מרעידות או חוסר כוח בסלד נמוך).

חסרונות:

- אבזור הרבה פחות נדיב.

- מערכת סטריאו סופר פשוטה עם 2 רמקולים.

לבסוף נשארתי עם מספר שאלות ואשמח אם מישהו מכיר ויוכל לעזור:

האם למישהו יצא לנסות את המערכת סטריאו של הקליאו הפשוטה? איך היא ביחס לזאת של האיביזה?.

האם למישהו יצא לנהוג על שתיהן? מי יותר נעימה בנסיעה?

האם הDSG עם המנוע 1.0 נמרץ יותר משמעותית מהEDC ששמעתי שהוא קצת הססן?

ביינתים ההעדפה שלי היא לכיוון הקליאו בעיקר בגלל הפחד מהנוחות מושב שיש לי מהאיביזה הקודמת(ישבתי בחדשה וגם שמה המושב הרגיש לי קשה - אם כי רחב יותר).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מה עם פיג'ו 208? הרכב מגיע עם מנוע 1.2 טורבו וגיר אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים,גם אבזור מפנק... והמושב כמו שרק הצרפתים יודעים לעשות..

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

מאחר ואתה הולך לבלות הרבה באוטו, המושב לדעתי חשוב והכיסא של האיביזה כפי שאמרת ואני מסכים, פשוט לא נוח לנסיעות ארוכות וזה של הרנו נוח יותר.

פורסם
מה עם פיג'ו 208? הרכב מגיע עם מנוע 1.2 טורבו וגיר אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים,גם אבזור מפנק... והמושב כמו שרק הצרפתים יודעים לעשות..

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

היי,

תודה חבר, לצערי מדובר ברכב חברה ואין לי מבחר(תאמין לי שאת ה208 אני מכיר).

האופציה היחידה שפסלתי זה גאז' הייבריד - גרוע בהכל מבחינתי(מנוע גרוע, מושב לא נוח ונוקשה - את המרווח מאחורה אני לא צריך).

Sent from my D6603 using Tapatalk

פורסם

לדעתי המושב של האיביה החדשה לא פחות נוח מהקליאו ואפילו עם תמיכת צד טובה יותר, אבל לך זה הפוך אז הקליאו צריכה להיות הבחירה.

הגיר של הסיאט מהיר יותר ובעיר זה יותר מורגש,לדעתי גם יותר חכם שכן הוא לא מושך הילוכים במצבים מסוימים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שתיהן לא נוחות, כל אחת בדרכה שלה. תעשה נסיעת מבחן, ממולץ בכביש גלי ובאיזור עירוני.

האבזור בקליאו לייף מעצבן, מרגישה עניה. מצד שני היא נראית יותר טוב והיא יותר מרווחת.

את האיביזה תמצתת דיי טוב.

התלבטות קשה.

פורסם

עשיתי סיבוב על קליאו לייף של חבר לעבודה.

המנוע-גיר מרגישים ממש בסדר(מנסיעה של 10 דקות משולבת עירוני וכביש מהיר) ההגה מרגיש קצת פלסטיקי וזול גם קצת קל אבל המערכת דווקא סבירה.

המושב מעולה ונוח הרבה יותר בשבילי מהאיביזה.

בחרתי בה - ביום חמישי אקבל את הרכב.

תודה על העזרה!.

Sent from my D6603 using Tapatalk

פורסם

אני חושב שזה קל מאוד לבחור, ואין פה בכלל התלבטות.

בחיים לא הייתי קונה רכב אם המושב שלו נוראי לי.

אתה יושב 100% מהזמן שלך ברכב, ואם לא נוח לך, כל הרכב לא שווה אגורה.

נ.ב. מס' הצילנדרים במנוע זה נתון חסר משמעות לחלוטין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...