Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הלכתי היום לראות יונדאי אקסנט 2001, 90 ק"מ יד שנייה במשפחה, ממש שמור, כמה בעיות קטנות כמו ידית אחת של דלק אחורית לא תקינה אבל כביכול כל השאר נראה שמור, מעט רעידה בנסיעה אך זה נפוץ ברכב הזה.

אך שמתי לב שעל המנוע נוצר די הרבה שמן, חלק אומרים משמעותי, חלק לא..

המחיר של הרכב היה 7, אחרי כמה התמקחויות הגענו ל5500, אני ממש מתלבט כי הקטע עם השמן ממש מציק לי. מה זה יכול להיות ואיזה בעיות זה יכול ליצור?

תודה

פורסם

ברכב מעל 15 שנים על הכביש הזעת שמן ונזילות שמן קלות הם דבר שלא צריך להתרגש ממנו יותר מדי. אפשר להחליף אטם ולחזק ברגים של אגן השמן לפעמים זה עוזר. אני הייתי שוקל אוליי לקחת לבדיקת נזילות שמן במוסך לפני הקניה זה עולה משהו כמו 120ש"ח. מרימים על ליפט ובודקים יותר במדויק מאיפה הנזילות "הזעות" שמן ואפשר לדעת יותר אם זה משהו עם משמעות.

פורסם

המחלה של האקסנטים האלה הוא אטם מיכסה שסתומים נוזל וזה כניראה השמן שאתה רואה למעלה. כדאי להחליפו בהקדם כי הנזילה הזו לרוב הורסת את חוטי ההצתה וחבל. החלפת אטם כזה במוסך עולה כ 150 שח. לגבי הרעידות צריך לבדוק אם מדובר באיזון צמיגים או בחופש בציריות. אם הרעידות קורות תוך לחיצה על הגז בלבד וניפסקות בעזיבתו אזי מדובר בציריות שנחוצות החלפה. מחיר החלפת ציריות במוסך ינוע סביב ה 1000 שח למשופצות. לגבי הידית השבורה זה המחלה שלהם וידית שכזו עולה סביב ה 50 שח. החלפת במוסך תעלה סביב ה 100 שח.

• תוכן חדש...