Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2008

dudu_b123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מחפש רכב כבר הרבה זמן בתקציב של עד 30 אלף שח ולא מצליח למצוא משהו נורמלי

לפני יומיים מצאתי פולו 1.4 אוטומט שנת 2008 יד00 עם 144 ק"מ מה אתם יכולים להגיד לי על הרכב האם כדאי היות ומדובר בחייל משוחרר שאין לו כל כך כסף מיותר לטיפולים יקרים וכו.. והאם נכונה השמועה שברכבים הגרמניים האלו קיימות הרבה בעיות..? האם יהיה כדאי לרכוש אותו?

ואם לא מה הייתם ממליצים אני צריך רכב סה"כ שלא יסע יותר מ 40 קמ בשבוע לנסיעות קצרות בלבד אפשר גם לרדת בתקציב אך לא לחרוג יש משהו אחר שהייתם ממליצים? תודה לעוזרים :)

פורסם

אתה יכול להסתדר עם רכב ידני?

בכל מקרה הפולו די אמינה, מנוע ותיק, מה שכן בגרסא הזו (היה לנו כזה כחול שנת 2006 במשפחה) הרכב איטי מאוד, גם מנוע חלש וגם תיבת 4 הילוכים אומרים אמינות טובה לרוב (בניגוד ל-DSG שהוציא שם רע לגרמניות) אבל לא הכי חסכוני בעולם ובטח שלא חזק.

פורסם
אתה יכול להסתדר עם רכב ידני?

בכל מקרה הפולו די אמינה, מנוע ותיק, מה שכן בגרסא הזו (היה לנו כזה כחול שנת 2006 במשפחה) הרכב איטי מאוד, גם מנוע חלש וגם תיבת 4 הילוכים אומרים אמינות טובה לרוב (בניגוד ל-DSG שהוציא שם רע לגרמניות) אבל לא הכי חסכוני בעולם ובטח שלא חזק.

אין לי בעיה עם רכב ידני צריך קצת להתרגל מחדש..

אני יכול להוסיף לתקציב עוד 4 שח סה"כ 34 אלף שקלים יש למישהו משהו להציע בתקציב זה?..

מה אתם יכולים להגיד על סיאט איביזה 1.4 ידנית 110 אלף ק"מ האם תתן תמורה טובה לכסף? איך הרכב באופן כללי?

• תוכן חדש...