Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שייק חלבון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לציין שיש ניגוד אינטרסים קל ל"תזונאי" מישראלבודי. הם היבואנים של סיינטרקס.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממממ זה לפחות מה שלמדתי מתזונאי שלי בISRAELBODY שבזכותו הגעתי להישגים יפים בצורה מהירה יחסית.

יכול להיות שגם זה מיתוס, עוד לא ראיתי על זה תגובה

כמו שאמרתי, גם אני משתמש בתשלובות מדיי פעם אבל כל הסיפור של 5\6\9 סוגי חלבון באבקה אחת זה קשקוש, במיוחד שאחד מהמקורות באבקה המדוברת הוא מאיכות נמוכה מאד.

בשורה התחתונה חלבון זה חלבון, רצוי שיגיע ממקור איכותי ולצורך העניין חלבון מי גבינה הוא איכותי מאד, לעומת זאת- גלוטן (או חלבון חיטה במילים אחרות) זה מקור זבל'ה לחלבון.

אין לי בעיה עם ישראלבודי, כמו שציינתי חבר שלי הוא בעל זיכיון לאחד מן הסניפים שלהם. אין סיבה שלא תגיע להישגים יפים עם תפריט ותוכנית טובה. אתה גם יכול להשתמש במטריקס 5.0, זה עדיין מקור טוב לחלבון פשוט יש אבקות טובות ממנה באותם טווחי מחירים.

כמו שכתבתי מקודם, בארהב המטריקס זולה ב20%~ מאופטימום גולד\ יוניברסל אולטרה ווי\ דימטייז עלית וכ'ו. זה גם המחיר המשקף של האבקה לאור ה"חסכון" ע"י שימוש במקורות חלבון זולים יותר.

פורסם

אני משתמש ב Pure Effect הישראלית, מוצר טוב, טעם בננה שלהם הוא מעולה וגם מתערבב טוב.

מישהוא אמר לי שהחלבונים שלהם הוא ממי גבינה של "עמק" תנובה אשר הם קונים מהם.

פורסם

לצערי עדיין לא הצלחתי להבין עד הסוף

חלבון ממי גבינה הוא הכי טוב?

אם ככה אני צריך חלבון ממי גבינה בטעם טעים וזהו?

ואם ללא פונקציה של מחיר איזה אבקה הייתם קונים?

פורסם

תגדיר הכי טוב.

מה הסיבה שבגללה החלטת להוסיף אבקת חלבון לתזונה שלך?

בגדול בגדול, עבור האדם הממוצע (במשקל סביר) אין באמת צורך להוסיף אבקת חלבון לתזונה ואפשר להסתדר יפה מאוד עם אוכל מוצק.

ללא פונקציה של מחיר לא הייתי בוחר באבקה אלא בבשר בקר איכותי (או מזון מוצק באופן כללי).

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

גם דימיטייז שהוכזרו הם לא רעים, אישית אני ממש שונא את הטעמים שלהם.

BPI לטעמי אבקה מזעזעת, פשוט מתערבבת גרוע.

.

לגבי דימיטייז, מסכים אתך 100% כל הטעמים שלהם גרועים עם טעם לוואי של וופל ישן ולא משנה איך מכינים ומתספים את זה.

לגבי הערבוב של bpi, זה נכון למי שמשתמש בשייקר, עם קרח בבלנד וחלב/מים יוצא מצויין

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לצערי עדיין לא הצלחתי להבין עד הסוף

חלבון ממי גבינה הוא הכי טוב?

אם ככה אני צריך חלבון ממי גבינה בטעם טעים וזהו?

ואם ללא פונקציה של מחיר איזה אבקה הייתם קונים?

כן את צריך whey

בגדול - אלבומין - חלבון ביצה זה הכי איכותי אבל גם הכי יקר ואפילו לא מוצדק לרמה מקצועית של מתאמן (מקצועי = מתאמן שמתפרנס מזה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לגבי דימיטייז, מסכים אתך 100% כל הטעמים שלהם גרועים עם טעם לוואי של וופל ישן ולא משנה איך מכינים ומתספים את זה.

לגבי הערבוב של bpi, זה נכון למי שמשתמש בשייקר, עם קרח בבלנד וחלב/מים יוצא מצויין

דימטייז שינו את הנוסחה לפני כמה שנים ומאז הטעם מזעזע, או שהם משתמשים בממתיקים גרועים או פשוט ביותר מדיי מהם.

BPI, היו לי כאן 2 יח' של 5 ליברה שקניתי במבצע בבאדיבילדינג. לקח לי שנתיים לסיים את זה, פשוט היה זוועה. בבלנדר בטוח שאין גושים אבל את רוב השייקים אני מכין בשייקר, בכל מקרה זאת אינדקציה לחלבון פחות איכותי.

פורסם

אני עם הפיור והוא אחלה. קניתי פעם גם שק 25 ק''ג חלבון ללא טעם עם חבר,דווקא מגניב,יצא 1200 ש''ח לכל השק משהו כזה.

פורסם

כמות החלבון תלוי בכמה אתה שוקל,בפעילות שלך ובמטרה שלך.

אני למשל אוכל בכל יום 300 גרם יוגורט,קופסת קוטג',200 גרם חזה עוף,2 פרוסות צהובה 9 אחוז ו2 ביצים קשות וגם שייק חלבון.

אני לא רעב בין הארוחות ואין לי איפה להכניס כאן עוד ארוחה שתכיל חלבון ובגלל זה השייק חלבון נמצא בתפריט שלי.

פורסם

אני מערבב את זה עם שמנת מתוקה וזה עוזר לי לעלות במשקל בקלות, אבל תחושת החום שמגיעה לאחר מכן לא הכי כייפית.

• תוכן חדש...