Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

דובר על רפידות של חברת פאגידhttp://www.hella-pagid.com/hellapagid/en/ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם (נערך)

HELLA זו חברת ענק בתחום חלקים לרכב. כאחד שביקר באוטומכניקה כבר פעמיים אני יכול רק לספר על סדר הגודל של החברה הזו. חברה גרמנית רצינית ביותר.

HELLA-PAGID זהו המותג של הבלמים. זהו מיזוג בין HELLA חברת האם לחברת TMD FRICTION שהם יצרני חומרי גלם לכל תעשיית הבלמים בעולם (TEXTAR ו- MINTEX למשל רוכשים מהם את החומרים לרפידות).

הייתי שם בלמים שלהם בלב שקט לא פחות מ ATE. ההצהרה הרשמית שלהם היא שכל חלקי הבלמים המיוצרים על ידיהם שווי ערך או עולים על המפרט של יצרן הרכב הספציפי.

רק שתבינו שהם קיבלו פרס כספק הטוב ביותר של דיימלר בשנת 2017 על שלל המערכות שהם מספקים כ OEM.

יש גם לציין שיש להם שיתוף פעולה עם MAHLE ומותג BEHR שקשרו למערכות תרמודינמיות ברכב.

HELLA-BEHR SERVICE AND THERMODINAMICS

http://pagid.com/news/the-creation-of-an-original/

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם

הציעו לי בחנות חלקי חילוף הקרובה אלי רפידות קידמי ואחורי חברת ATE וצלחות חברת Brembo קידמי בלבד ב550 ש"ח. מה אתם אומרים על Brembo? תודה.

פורסם

פיספסתי...

איך אני מזהה שהצלחות BREMBO מקורי?

והכוונה ל500 שח לסט צלחות קידמי ואחורי + רפידות קידמי ואחורי?

פורסם

מרק10 צודק.

המחיר לסט של צלחות + רפידות איכותיות נע סביב ה-800 ש"ח (לזוג) ואתה צריך שני זוגות שמביא אותנו למחיר סביב 1600 ש"ח.

המחיר של מוסך רון סביר בהחלט.

פורסם (נערך)

הבנתי את זה שלמוסך רון יש מחירים טובים! מכבד אותם ושמעתי עליהם רק דברים טובים!!!

אבל אני רוצה לחסוך בעלויות כמה שיותר (סטודנט)...

פניתי לחנות חלפים והציעו לי רפידות ATE ק'+א' ו-זוג צלחות Brembo ק' במחיר של 550 ש"ח.

אם אתם טוענים שהמחיר קצת לא הגיוני אלא נמוך מידי אולי יש פה משהו "מסריח" לכן שאלתי אם יכול להיות שהמוצרים אינם מקוריים? יכול להיות שיש חיקוי סיני ל Brembo? ואם כן איך אני מזהה?

עריכה אחרונה על ידי d.c.n
פורסם
מרק10 צודק.

המחיר לסט של צלחות + רפידות איכותיות נע סביב ה-800 ש"ח (לזוג) ואתה צריך שני זוגות שמביא אותנו למחיר סביב 1600 ש"ח.

המחיר של מוסך רון סביר בהחלט.

סט קדמי של צלחות ברמבו ורפידות ATE/מקביליהן עולה 480 בארץ.

סט אחורי לא יצא לי לבדוק אבל אמור להיות באיזור ה 450.

ביחד עם עבודה המחיר של רון סביר לגמרי.

פורסם

ירדתי כרגע מהעניין לטפל במוסך בשביל לחסוך עלויות!

אני קונה מחנות חלפים ונותן למוסכניק שעובד בבית לבצע את העבודה.

סט קדמי של צלחות ברמבו ורפידות ATE/מקביליהן עולה 480 בארץ.

סט אחורי לא יצא לי לבדוק אבל אמור להיות באיזור ה 450.

ביחד עם עבודה המחיר של רון סביר לגמרי.

פורסם
ירדתי כרגע מהעניין לטפל במוסך בשביל לחסוך עלויות!

אני קונה מחנות חלפים ונותן למוסכניק שעובד בבית לבצע את העבודה.

מי המוסכניק הזה? לא סומך סתם על אנשים.

היתרון בכנופיה (אם כי גם כאן יש סיכון, שלפעמים מתממש) הוא שהם חשופים לביקורת באתר ומחוייבים לעבוד כמו שצריך.

אם זה סתם מישהו, אפילו איזה חבר רחוק, אם תהיה בעיה תצטרך "לחפש ת'חברים שלך".

ומצאתי את הפוסט הזה של אבי.

המחיר היום אמור להיות דומה, כ 500 שקל הגיוני בגלל התוספת עבור ATE ולא רמסה.

פורסם

^ Ooga,

בזמנו קיבלתי מאבי הצעת מחיר עבור צלחות ATE (נשארו לו אחרונות במלאי) - 474 ש"ח.

רפידות בלמים קדמיות (לא זוכר אם דובר על ברמבו או חברה אחרת, אבל סיכמנו על רפידות איכותיות) - 366 ש"ח.

אם אתה מכיר מקום שמוכר סביב ה- 500 ש"ח, סט איכותי של רפידות + צלחות שמתאים לרכבי VAG, אז תזמין עבורי 4 סטים כאלה.. :lol:

בעניין נושא ההתקנה,

אם כבר בחרת שלא ללכת למוסך רון כדי לחסוך בעלויות, אז עדיף לך לפנות לחברי כנופיית הטיפולים השוטפים ולא לשלם למוסכניק שעובד בבית (אלא אם הטיפול ללא עלות + יש לו ניסיון והמלצות).

בהצלחה.

פורסם
^ Ooga,

בזמנו קיבלתי מאבי הצעת מחיר עבור צלחות ATE (נשארו לו אחרונות במלאי) - 474 ש"ח.

רפידות בלמים קדמיות (לא זוכר אם דובר על ברמבו או חברה אחרת, אבל סיכמנו על רפידות איכותיות) - 366 ש"ח.

אם אתה מכיר מקום שמוכר סביב ה- 500 ש"ח, סט איכותי של רפידות + צלחות שמתאים לרכבי VAG, אז תזמין עבורי 4 סטים כאלה.. :lol:

בעניין נושא ההתקנה,

אם כבר בחרת שלא ללכת למוסך רון כדי לחסוך בעלויות, אז עדיף לך לפנות לחברי כנופיית הטיפולים השוטפים ולא לשלם למוסכניק שעובד בבית (אלא אם הטיפול ללא עלות + יש לו ניסיון והמלצות).

בהצלחה.

מעליך הוספתי לינק לפוסט שנכתב על ידי אבי בכבודו ובעצמו ובו רשום שהמחיר לסט הוא 395.

איזו ואגית יש לך ומה המחיר של סט עבורה איני יודע.

הסט של ה 256ממ מאוד מאוד נפוץ ורלוונטי גם לרכבים מלפני 20 שנה, וכנראה לכן זול כל כך.

• תוכן חדש...