Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב מדגם סיאט איביזה 08 נפח 1600 דגם BTS.

יש צורך בהחלפת בלמים,צלחות ורפידות. אשמח לקישור לקנייה מ-ebay על מנת לחסוך עלויות ואם פחות או יותר המחירים בארץ דומים אשמח להמלצה היכן לקנות.

וכמובן אך ורק חלקים איכותיים.

תודה:)

פורסם (נערך)

אין הרבה בבלמים מעבר לצלחת ולרפידה.

האם צריך אצלך להחליף עוד דברים או שסתם מדובר בטיפול תקופתי ?

בנושא הצלחות:

זה עניין בטיחותי. אל תקנה אם אתה לא מכיר היטב את החנות בחו"ל. בכלל ייבוא חלקים בטיחותיים לרכב זה מסלול דיי קשה במכס.

תפנה לחנות בארץ. למשל אבי חלקי חילוף מרחובות. גם מאד שירותי וגם מחירים נוחים. אמנם לא מחירי חו"ל אבל קנייה בטוחה וחלקים אמינים ויש עם מי לדבר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

באמאזון גרמניה ניתן לקנות את הרפידות של ברמבו P85041 ב 150 שקל כולל משלוח, יותר זול מזה לרפידות טובות לא תמצא (היו רפידות של Febi ב 120, אבל היום המחיר עלה כבר).

צלחות רק בארץ, האופציה הנפוצה היא גם כן ברמבו.

פורסם

ברמבו זה הכי טוב שאוכל להשים עבור הרכב?

אני חושב שלא צריך על ההכי טוב אפשר משהו קצת פחות יקר אבל עדיין איכותי.

תודה

פורסם

לדעתי במוסך רון תקבל מחיר דומה לזה של איביי עבור רפידות+צלחות תוצרת ATE שהם מקוריות של הרכב.

אתה לא תחסוך עלויות בגלל מחיר המשלוח והבעיות שעלולות לצוץ במכס.

איזה כייף לי :)

פורסם

בנושא 'בלימה' ישנם 3 מרכיבים(צלחות,רפידות ובולמים) או שאני טועה?

אני שואל כי מתחילת הפוסט דיברו רק על רפידות וצלחות.

סליחה על הבורות.

פורסם

לאחר שיחה עם מוסך רון הוצע לי רפידות וצלחות של חברת באגיט משהו כזה כי טען שATE לא ניתן להשיג והמחיר הוא 1500 שח כולל מעמ.

מה אתם אומרים?

פורסם

כן קידמי ואחורי.

איך החברה הזו מספיק טובה כמו ברמה של ATE?

רון טען שלדעתו (החברה שהוא ציין) הם אפילו טובים יותר.

• תוכן חדש...