Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Vs i10 מיקרה Vs סלאריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה נושאים שפתחתי פה הגעתי לשלישיה הסופית

מיקרה ידנית 1.2 ב59,200.

I10 ידנית 1.0 ב56,300.

סוזוקי סלאריו 1.0 ב60,000.

מתלבט בין שלושתם.

המיקרה הכי "חזקה" מבין השלושה (הנסיעה שלי כוללת לא מעט עליות ונסיעה בין עירונית) מצד שני היא הכי פחות מושכת אותי. היא לא פחות חסכונית מהשניים האחרות אם לא יותר אבל העלויות הכלליות כנראה יהיו מעט גבוהות יותר.

הi10 הכי מושכת אותי אבל היא בעלת הביצועים העייפים ביותר מהשלושה שלא נדבר על האבזור המעליב שמגיע איתה.

הסלאריו איפשהו באמצע. מצד אחד הכי מאובזרת ומבחינת ביצועים לא רחוקה מהמיקרה. בנוסף היא גם הכי חסכונית. מצד שני היא לא מרגישה "רכב" כמו היונדאי.

מה דעתכם? הרכב ישמש אותי כנראה ב4 שנים הקרובות שלי כסטודנט. לכן חשוב לי כמה שיותר לחסוך בהוצאות.

תודה

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

המיקרה דיי מיושנת ואין בה הרבה אבזור, גם דיי רועשת ולא ממש מאובזרת.

מבחינת כוח משום מה בהילוך שלישי הוא נעלם.

I10 כנראה הכי מלוטשת בין

השלישיה, אבל המנוע יצטרך לעבוד קשה.

פורסם

הבחירה היא רק מבין השלושה.

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

אם ככה הייתי הולך על היונדאי בגלל הנוחות של המושבים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תיקון קל. המחיר של הסוזוקי הוזל ל 57.

אני מפחד להתבאס מהיונדאי בגלל האבזור. אחרת כבר הייתי קונה אותה

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

מה עם 108? הןא מעולה כרכב ליחיד/זוג, מנוע חזק עם הרבה מומנט יחסית למיני, אמין ומאובזר, בקצת מעל 60K.

אם אין לך דרישה מיוחדת למרווח הייתי יורד מהסלריו. אם המיקרה לא מושכת אותך (והיא תתחלף בקרוב בדגם חדש ועדיף בהרבה), הייתי הולך על ה-i10.

פורסם

אם הסלריו נוחה יותר לך ואתה שלם עם העיצוב אז היא בהחלט חיסכונית.

ביונדאי הסלון נעים יותר משולב 2 צבעים,מראה נורמלי ולא כמו רכב הודי,מושבים עם תמיכה הרבה יותר טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסוכנות אומרים שהדגם של המיקרה לא יגיע השנה הקרובה.

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

אני סוגר כמעט שבועיים על מיקרה ידנית שכורה מודל 2016,

האבזור ממש מוזר -

יש מערכת עם BT,USB,AUX ושליטה מההגה,מראות מתקפלות חשמלית,חימום מושבים קדמים,

חסר - בקרת שיוט, חלונות חשמל מאחורה(יש חימום מושבים אבל אין חלונות חשמל מאחורה?!) ומראות בסוככי שמש(סתם קמצנות מוזרה).

מנוע והילוכים -

בהאצות ביינים המנוע בסדר סך הכל, אבל הוא לא מהיר באופן כללי.

הקלאצ' ב9 אלף קילומטר מרגיש שחוק - אבל רכב שכור אז בטח חיים קלים הוא לא עבר(בין היתר בגלל שילוב של מנוע קטן וקלאצ' כבד), הידית הילוכים לא נעימה כ"כ ועושה רעש רע(כאילו מעבירים הילוכים בתוך קופסאת קרטון) ותחושה לא מתגמלת בהעברות ההילוכים, המנוע בעליות נחנק וצריך לשחק המון עם ההילוכים כדי לתת לו כוח(בעליות ירושלים מצאתי את עצמי מוריד לשני כדי לתת כוח למנוע).

בעמידה המנוע רועד וממש מרגיש כמו מנוע 3 צילנדרים ממוצע.

היגוי -

אבוי, ההגה ע-נ-ק! אולי כדי לתת "תחושה" של אוטו גדול אבל התוצאה זה הגה מסורבל שפשוט לא כיף להחזיק ו"לעבוד" איתו,

בנוסף, ההיגוי מעורפל ולא מדויק בכלל.

תחושה כללית של תא הנוסעים -

פלסטיקי וזול, המושב גבוהה אבל תנוחה הכניסה והיציאה דיי נמוכה - המושב ממש שטוח ולא מאוד תומך, הלוח מחוגים וקונסולה המרכזית משאירות תחושה מאוד זולה ובאופן כללי לא מאוד נעים לשהייה בטח לנסיעות ארוכות.

אני לא הייתי מסוגל להתנייד באוטו כזה לנסיעות ארוכות - הI10 מרגישה נוחה יותר, שלמה יותר.

הדא'ציה גם זולה אבל לדעתי הרבה יותר נעימה ומרגישה יותר "אוטו".

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הדאציה גם זולה בפנים,אבל לפחות לדעתי המושבים הרבה יותר נוחים.

פורסם

נהגתי בסלריו. מרגישה ערנית, מאיצה סביר מאד. מרווחת, מזגן משובח (מביקורת בחו"ל), חסכונית מאד, גימור וחמרים לא משהו.

ה i10 עצלה מעט, פחות חסכונית, גימור טוב. בעיני הסוזוקי תמורה טובה יותר.

אגב: מאיפה האינפורמציה על ירידת מחיר ל57,000?

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

מכיוון שאתה מכוון לגירסאות ידניות, היינו שמחים להציע לך נסיעת מבחן על MG3. תקבל מנוע 105 ליטר בנזין, איבזור נדיב בהתאם לגירסאות, ו - 5 שנות אחריות. כלומר כשתסיים את הלימודים, עדיין תישאר לרכב עוד שנת אחריות.

בוא לעשות נסיעת מבחן, כמובן ללא התחייבות.

צוות לובינסקי

פורסם

אני לא בטוח בכלל שהסלריו עדיפה על המיקרה. נסעת על שתיהן ?

אם הסלריו דומה לאלטו אז בהחלט הייתי לוקח את המיקרה. היא גם גדולה יותר וזה יותר נוח.

בכל אופן אין תחליף לנסיעות מבחן.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...