Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב 2 IN 1

dvirk11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש המלצה למחשב 2 IN 1, אני סטודנט להנדסת תוכנה ואני מחפש משהו שיחזיק אותי ל4 שנים הבאות לפחות.

תקציב עד 5500, קניה באילת.

I7

16GB RAM+

512 SSD ומעלה

משקל עד אזור ה2.5 למחשב.

אשמח לשמוע את דעתכם.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

יש סיבה שדווקא 2in1? דווקא להנדסת תוכנה אני לא רואה לזה ממש שימוש, להנדסות אחרות שצריך למדל דברים אני יכול להבין.

מה הדרישות? כלומר מה הדבר הזה יצטרך להריץ חוץ מלקמפל קוד?

דרישות בנוגע למעבד גרפי? גודל מסך רצוי?

פורסם

גודל מסך עד 15.6 כדי שלא יהיה כבד מידי, או גדול מידי.

מעבד גרפי, רצוי חיצוני כי זה מחשב יחיד ויש בי איזה רצון לשחק בו גם.

ולמה 2 IN 1 כי הוא ישמש גם כמחברת.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

......לא הוא לא, אפילו במחשבים שהתמיכה בעט מובנית בהם, הכתיבה מאוד לא נוחה. עדיף להקליד.

חומרה מוצלחת אבל גוף פלסטיק- dell inspiron 5000 למיניהם, קיימים ב 13/15"

במחיר קצת גבוה יותר, זה-

http://ksp.co.il/?uin=35519&select=.268..271..211..214..213..596.

די עונה על הדרישות שלך

רק שכרטיס המסך לא כזה חזק. ברובוטריקים למיניהם אין כרטיסי מסך חזקים מטעמי חיסכון בסוללה.

פורסם

אז תצטייד במברג, 7 דקות, והופה עלית ל 16GB.

מפחד לעשות את זה בעצמך? תוסיף לחנות 100 ש"ח מעבר לעלות הזיכרון עצמו וגם את הפינה הזו סגרת. תבדוק כמובן שהמחשב תומך ב 1X16GB, רוב המחשבים תומכים.

לא רואה שום סיבה להוסיף 1000 שקל בשביל האסוס, שגם שוקל 600 גרם (!!!) יותר.

פורסם

נבדק כבר, הוא היה מועמד פוטנצאלי, אין אופציה להוסיף בגרסאת ה14 אינצ ב15 דווקא כן, אבל אין להשיג בארץ.

משקל הוא כן פקטור, אבל משהו שאני מוכן להתפשר בו,בזכרון קצת פחות.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם (נערך)

גם לדעתי 2IN1 מיותר לחלוטין לסטודנט..

בייחוד לאיש תוכנה לעתיד.

אם בכל זאת אתה מתעקש על מפרט החומרה שהצגת, אני ממליץ על לנובו Y700.

שים לב שיש הרבה מפרטי הרכבה,

אני רכשתי בKSP (לא אילת) את המחשב, עם מעבד I7-6700HQ, כרטיס מסך NVIDIA 960M, זיכרון 16G, דיסק SSD256G ומסך מגע מולטיטאצ' ב5K שקל + כונן אופטי חיצוני מתנה.

שים לב שעם מפרט שכזה, המחשב לא קל במיוחד (בייחוד הספק שלו) וחיי הסוללה לא בשמיים. אבל זה סוס עבודה רציני מאוד.

אגב, הוא מגיע עם מערכת סאונד חריגה בנוף הניידים, מערכת של JBL שכוללת שני רמקולים וסאבוופר. נשמע פשוט מדהים.

המלצה אישית, אחרי שניים וחצי תארים בהנדסה, בכיתה יושבים עם עט ודפדפת. את הגאדג'טים תשאיר למי שלא באמת מתעניין במה שהולך על הלוח.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

לא איבדת שום דבר. כל עוד יש לך את כל החלקים המקוריים ואתה מחזיר למעבדה עם החלקים המקוריים, אתה רשאי לשחק עם מה שבא לך כמה שבא לך.

צור קשר עם החברות בחו"ל אם אתה רוצה לודא את המדיניות הזו. בחיים לא נתקלתי בבעיה במימוש אחריות אחרי החלפת הארדיסק/זכרונות במיליון ורבע מחשבים ניידים שעברו אצלנו במשפחה.

פורסם

אני נתקלתי. וגם נאמר לי בפירוש ביותר מהזדמנות אחת, שיש למעבדה יכולת לדעת אם המחשב נפתח על ידי הלקוח לפני שהגיע למעבדה (אין לי מושג איך, אבל עובדתית זה היה נכון, הם ידעו), ושאם הם מגלים שהיתה פתיחה של המחשב (וזה כולל גם את ה-RAM, אבל לא דיסק קשיח) האחריות לא תהיה בתוקף. זה היה ספציפית במעבדת שירות בירושלים למחשב נייד של סמסונג (אם אני לא טועה, אני יכול לבדוק את זה אם זה עקרוני).

פורסם

מנסיונם של שני בנים, סטודנטים להנדסה בטכניון (אם כי לא מדמ"ח):

משתמשים במחשב בגודל "13.3, עם מעבד i5, זכרון 8 ג"ב ו-SSD. הזכרון וה-SSD שודרגו, ככל שנדרש, על ידי חבר הפורום שגם מכר להם את המחשבים, וטען (ואני סומך עליו לגמרי) שאי פגיעה באחריות.

החשוב ביותר במחשב סטודנטים הוא משקל קל ועמידות בטלטולים ובמעיכה בתיק הגב. בבית אפשר לחבר למסך ומקלדת חיצוניים או להשתמש במחשב שולחני.

והמשפטו החכם ביותר בשרשור הוכחי הוא זה:

המלצה אישית, אחרי שניים וחצי תארים בהנדסה, בכיתה יושבים עם עט ודפדפת. את הגאדג'טים תשאיר למי שלא באמת מתעניין במה שהולך על הלוח.

בינינו, גם לא יהיה לך זמן למשחקים

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לתואר בהנדסת תוכנה בהחלט i5 + ssd יעשו את העבודה בקלות

אם נראה לך שאכן תשתמש במחשב הרבה למשחקים - תרכוש את אחת המפלצות שהוזכרו כאן.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המלצה למחשב רגיל רצוי 15.6, עם הנתונים שהזכרתי מקודם?

ההונדה סיויק מטוס.

• תוכן חדש...