Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כל הרשת גועשת על מכונית השנה שהוכרזה וגם פה מוקדש שרשור, כנראה שבהחלט יש לכך חשיבות שיווקית. מוצדק או לא? זו כבר שאלה אחרת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אנחנו (משתתפי פורום זה) אוהבים לדקדק בפרטים ומתעניינים בכל פיפס שקשור לענף הרכב. אנחנו בפירוש לא דוגמא מייצגת ואנחנו יכולים לקיים שרשור ארוך גם על זוטות כגון בקלית שבורה של מרוטי, חתול שחדר למכסה מנוע של פורד קורטינה או השאלה האם ישנה בכלל מחלקת עיצוב בסובארו. הרשת גועשת? נו באמת...בטח כמה חברה' צעירים באירופה שהטייטל "מכונית השנה" עדיין עושה עליהם רושם.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק אתמול ראיתי מדבקה על VW פולו שזכתה מתישהו בשנים האחרונות - ולא הבנתי בכלל על מה :-) ואני עוד חובב VAG...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לכשעצמה, תחרות מכונית השנה, כמו האירווויזיון, חסרת חשיבות ונגועה בפוליטיקה מהזן הנחות ביותר.

אכן, כבר הרבה שנים שזה כך - ועם זאת, בשנים הראשונות חלק נכבד מהמכוניות שנבחרו היו מעניינות/מוצלחות מאוד.

לג'וליה יתרונות רבים - ועם זאת, אינה פורצת דרך בשום תחום, בעוד חשיבותה העיקרית היא למותג ולאוהביו. הג'וליה, אגב, נכנעת למוסר הכפול, מאחר ואינה מאפשרת ניתוק בקרות בכל דגם שאינו תלתן ירוק.

3008 גרם לאנשים רבים שלא רצו SUV לשנות את הצורה בה הם תופסים SUV. בעיצוב החוץ המוחצן, בעיצוב הפנים המרתק וביכולות הדינמיות הגבוהות שלו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אנחנו (משתתפי פורום זה) אוהבים לדקדק בפרטים ומתעניינים בכל פיפס שקשור לענף הרכב. אנחנו בפירוש לא דוגמא מייצגת ואנחנו יכולים לקיים שרשור ארוך גם על זוטות כגון בקלית שבורה של מרוטי, חתול שחדר למכסה מנוע של פורד קורטינה או השאלה האם ישנה בכלל מחלקת עיצוב בסובארו. הרשת גועשת? נו באמת...בטח כמה חברה' צעירים באירופה שהטייטל "מכונית השנה" עדיין עושה עליהם רושם.

הקדמתי וכתבתי שהרשת גועשת...אחרי זה התייחסתי לפורום הזה.

אני חושב שכתבה בוואינט ובעיתונות באירופה זה מספיק ״שיווקי״.

פורסם

בין שתי מכוניות טובות מאוד, מוצלחות מאוד וחשובות מאוד כאלפא ג'וליה ופיג'ו 3008,

לו אני צריך לבחור במצב של שוויון קולות בראש שלי (וזה קשה, כי הם ממש צועקים שם) - אני הולך על המכונית הזולה יותר, הנגישה יותר - זו שהמצוינות שלה תיגע ותקיף יותר אנשים.

מכונית יקרה וטובה זו חוכמה מאוד, אבל מאוד קטנה...

כך או כך, השנה היו מכוניות מאוד ראויות בתחרות, ומכל מקום זה הרבה יותר טוב מהמכונית הזוהרת באפרוריותיה של השנה שעברה האופל אסטרה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
מכונית יקרה וטובה זו חוכמה מאוד, אבל מאוד קטנה...

הג'וליה היא לא למבורגיני, ורחוקה מלהיות מכונית של cost no object.

מאוד רחוקה.

לייצר מאפס מכונית שתיכנס לסיגמנט עם מתחרות מבוססות, גם מבחינת המותג וגם מבחינת מצויינת (בכל אספקט), ותצליח להתחרות (לפחות על הנייר ולפי חוות הדעת)... זה חתיכת הישג.

לא היתה מכונית של קונצרן פיאט שיישרה ככה קו עם מכונות השורה הראשונה של רכבי הפרימיום "העממיים", אני חושב שמעולם.

אז נכון, אני חושב שזה לא נכון שיווקית, ושהאלפא היתה צריכה להיות שונה כדי להצליח, אבל מבחינת הישג, זה הישג, וחוכמה גדולה מאוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי העיצוב הנוכחי עם דגש על הפנימי ב3008 הרבה יותר מהפכני מאשר 308 לפני 3 שנים אם מדובר על הדגם הקודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ורק בארץ בגרסה הכי הגיונית של הדגם (דיזל) דפקו אותנו עם מוביל-איי. אם לא זה, יכל להיות הדגם המומלץ של הסגמנט כנראה.

פורסם

באמת שגירסה החדשה כניראה באמת טובה,אני נוסע באותו האוטובוס לעבודה עם המובייל איי והאמת? לא מפריע.

לי זה ממש לא היה מכריע בעת קניית רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה 3008 נחמדה, מעוצבת ומוצלחת אבל היא לא מציגה שום חידוש. אני הייתי מעדיף לראות כזוכה מכונית שמציגה משהו חדש ומהפכני בלי קשר כמה היא כמכלול מוצלחת או לא (כמו הטווינגו המקורית, האספאס, ההיברידית הראשונה וכו').

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן שי, אבל לא כל שנה יש לנו מכונית כזו, שהיא באמת חדשנית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כן שי, אבל לא כל שנה יש לנו מכונית כזו, שהיא באמת חדשנית.

שברולט בולט? החשמלית הראשונה עם טווח מספק בשביל לשמש כרכב יחיד ובמחיר עממי (יחסית, כן). גם לא כל חשמלית מציגה ביצועים כמו בולט, מה שמצביע על תיכנון הנדסי מתקדם.

פורסם

רכב מדהים בעיני!

יפה במחוץ, כמו חללית בפנים, יש דיזל...

תענוג :)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...