Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת? מחירון מלא בלי שום כוכביות?

שתי הדוגמאות שהבאת הם על רכבי מיני שהמחירון שלהם גם ככה נמוך יחסית.

אני מניח שאם אגיע עם רכב בשווי 90K, לא אקבל מחירון.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן בלי שום כוכביות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הההה... אני רציני! מה לכל רכב שנגמר לו המלאי לוקח חודשים לחדש את המלאי שוב! קצת מוזר שזה יקח 6 חודשים, ככה הם יפסידו לקוחות לטובת חברות אחרות

Sent from my m3 note using Tapatalk

לפי מה שאמר המנכל בהשקה - יש להם קושי בקבלת הקצאות לדגם הפרימיום במיוחד, למרות שהוא הכי יקר.

פורסם
בדכ כאשר יבואן מבטיח טרייד אין במחיר מחירון, מדובר במספר דגמים מצומצם מאוד (המבוקשים ביותר בשוק), עד שנתיים על הכביש, יד ראשונה בלבד ופחות מ 10K ק"מ בשנה.

הכיוון הוא לרכבים פרטיים, מבוקשים, עד גיל 5, עם טסט מעל לחצי שנה, עם נסועה של עד 15k לשנה, ללא תאונות ועם זוג מפתחות.

פורסם

ההטבות על 3008 (אם בכלל) תהיינה שוליות לחלוטין - מהסיבה הפשוטה שהיבואן מסוגל למכור את כל ההקצאה שלו בלי לתת הטבות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני עומד על דעתי שההטבה יהיו שולית, וכלי הרכב שיקבלו מחיר מחירון יוכלו להמכר במחיר מחירון גם בלי טרייד...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מעניין לראות אם יחזירו את ה208 אקסס ל80 אלף בימי המכירות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני עומד על דעתי שההטבה יהיו שולית, וכלי הרכב שיקבלו מחיר מחירון יוכלו להמכר במחיר מחירון גם בלי טרייד...

מה הכוונה שוליות? אתה מתכוון משהו דומה למחירי ההשקה!?

Sent from my m3 note using Tapatalk

פורסם

חבר הפורום legacy 1.8 שיתף קישור למחירים.

http://www.cartube.co.il/מבצעי-רכב/מבצעי-רכב-חדש/מבצע-ימי-אריות-בפיג-ו-8-10-במרץ-2017

פורסם

שימו לב - מדובר על מחירון לפני בדיקה.

את המשמעות תבינו לבד...

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם (נערך)

אם יש דברים שזקוקים להחלפה אז הגיוני שיורידו,אבל לפחות מתחילים לדבר איתך ממחיר מחירון.

לאבא שלי בקרסו הורידו על הצמיגים,אבל נתנו עוד 1000 שקל למחירון על מנת על שלא תהיה בפגיעה במחירון כי סוף החודש התקרב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

ה208 GTI קיבלה הורדה משמעותית במחיר + הנחה קטנה לימי המבצע .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

היום ביקרתי בסוכנות בשורק-מעוניין להחליף את הפונטו איבו,ב-208HDI.

מבחינת מחיר אין שינוי,מחיר רגיל כבכל ימות השנה ( הנחה של 5000 ש"ח מהמחיר הרשמי) והדבר הנוסף,שמבחינתי מהווה דיל ברייקר,הלא הוא השיקוץ מובילאיי,שגם לאחר שיחה עם מנהל המכירות הארצי ואין ספור שכנועים ,שניתן לכבותו ושלא כמו בדגם הקודם הוא גם ישאר כך בהתנעה הבאה ,כל אלו עלו בתוהו ואין אפשרות לקבל את הרכב בלעדיו.

לטובה אציין את השירות שקיבלתי מרונן וג'ני שניסו לעזור ונסיעת המבחן שהייתה מאוד נעימה וללא כל לחץ בזמן.

לצערי על עצם התקנת המובילאיי אני לא מוכן לוותר ולכן ככל הנראה זה גם לא יהיה הרכב הבא שלי.

כמה מילים על הרכב:

לטובה: מושבים מאוד נוחים,אבזור וגמישות מנוע.

לרעה: בידוד רעשים (לא מתבלבלים,המנוע לוגם סולר ונשמע כל הזמן)ומהלך ידית הילוכים.

• תוכן חדש...