Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volvo s40 2010 סיכום מכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתיים בשעה טובה. קצת על התהליך: עקב אי סחירות של האקזמפלר לא היו הרבה טלפונים אבל המתקשרים היו בדרך כלל רציניים. יוצא דופן היה טיפוס אגרסיבי אחד שלאחר משפט וחצי בטלפון התחיל להשמיץ את היצרן והדגם ולנסות להוריד מחיר בצורה מכוערת . קיבל את התשובה: " אתה יודע מה, לא בא לי למכור לך..."

לאחר שבוע התקשרה גברת מהקצה השני של המדינה (באר שבע,הרכב עומד ליד קריית שמונה) שיש לה וולוו 2001 ונשמעת רצינית. היום היא הגיעה עם בעלה וחבר של המשפחה על תקן "החבר שמבין" שהתברר כחבר שבאמת מבין...מהנדס רכב והביא מחשב נייד עם תוכנת דיאגנוסטיקה של וולוו... החבר אישר שהרכב פיקס, דמי רצינות הועברו ובשבוע הבא תבוצע מכירה. המחיר נסגר על מחירון לא משוקלל... כן כן למרות התחזיות השחורות על צורך להוריד 30% על מנת להיפטר מהרכב התברר שיש שוק וקהל שמחפש את הנתונים האלה.

כמו שאמרו הרבה לפני :"לכל סיר יש מכסה"

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

7 שנים ללא תקלות? מרשים.

כמה קמ היה לרכב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
7 שנים ללא תקלות? מרשים.

כמה קמ היה לרכב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

21000....

הבחור כמעט לא נסע.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

קנינו גם לפני חצי שנה S40 2010. קהל היעד אכן מאוד מצומצם אבל לפחות רציני כפי שציינת שלא מבזבז את זמנו שלו ושלך.

היינו מוכנים לשלם מחירון ואולי אפילו יותר במידה והיה צורך, למזלנו בדיוק הייתה מפורסמת אחת במחיר מצחיק, נסענו לראות שאין שום קאץ' וקנינו יום למחרת.

פורסם

21 אלף ק"מ לרכב שנתון 2010 זה באמת כלום.

הגיוני שעבד רק על טיפולים שוטפים כל התקופה, כאמור הרכב שלך לא מייצג כי הוא לא נסע, יותר נכון לא נסע בכלל.

כמו כן לפי דעתי המחירון גם לא ממש אקטואלי לרכב עם 3 אלף ק"מ בשנה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

רכב חדש במחיר של רכב 2010 עיסקה מעולה לקונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הסתיים בשעה טובה. קצת על התהליך: עקב אי סחירות של האקזמפלר לא היו הרבה טלפונים אבל המתקשרים היו בדרך כלל רציניים. יוצא דופן היה טיפוס אגרסיבי אחד שלאחר משפט וחצי בטלפון התחיל להשמיץ את היצרן והדגם ולנסות להוריד מחיר בצורה מכוערת . קיבל את התשובה: " אתה יודע מה, לא בא לי למכור לך..."

לי הייתה פעם קונה כזאת. עשיתי בשבילה מאמץ. הוספתי 3 אלפים למחיר המבוקש. רק בשבילה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

בניגוד לאחרים (אולי?) לי לא היה ספק שתמכור סביב המחירון.

טוב שלא התייאשת וירדת במחיר. בכל מקרה אני שמח לשמוע שהכול נגמר בצורה טובה :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אני מכרתי כעת וולוו XC-90 ב-12,000 מעל המחירון (66 במקום 54), גרסא נדירה (דיזל 7 מקומות) במצב נדיר.

עוד ביקשתי עליה 85,000.......

אלוקים גדול...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...