Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מכיר הרבה מאוד סיוויקים מוגדשות בארץ שגודשות גם 0.8 ומגיעות להספקים מטורפים , והרבה מהם אפילו לא תרחו להחליף בולמים או צמיגים (הכל נשאר כרגיל) !!

שנים שהם נוסעים ככה , בנתיים חוץ מלתת בראש למכוניות ספורט ,לא קרה להם כלום !

אז הם לא החליפו בלמים, נהדר... מה זה עושה אותם? חכמים גדולים? לא!

חכמים קטנים מאוד שמסכנים את עצמם ואת הסביבה.

לרכב יש בלמים שנועדו לעצור אותו ממהירויות שהוא מסוגל להגיע אליהן מהחברה, טובי המהנדסים של חברת הונדה ישבו וחישבו ובדקו ומצאו, אבל בישראל יש כמה חכמולוגים שהרי יודעים יותר טוב, נכון?

אני בטוח שהרי כל אותם בעלי סיווייקים מוגדשות שאתה מכיר יש להם דוקטורט בהנדסת חומרים לקבוע שאין צורך בבלמים טובים יותר... :roll:

וצמיגים... אתה באמת חושב שהם תוכננו להעביר עוד 100 סוסים לאדמה?

בדיוק כאן הנקודה - מי שבונה טורבו אני לא חושב שהולך לזרוק תחת כל שניה ולקחת סיבובים כאילו הוא בפורמולה 1 או להתחיל להשתגע עם האוטו .

מי שבונה טורבו רוצה רק לצאת יותר מהר מהמקום (מי שרוצה לנסוע 200 זה כבר בעיה שלו) ופה ושם לצאת לרייסים - לכן שיפור של הבלמים לדעתי הוא מיותר

נו בחייאת, תיכף תנסה למכור לי שמי שבונה טורבו עושה את זה בתור אביזר בטיחותי שמאפשר לו לסיים עקיפות מהר יותר ולא לחסום את הנתיב השמאלי...

-לדעתי בשביל סיוויק חזקה דבר ראשון הנהג צריך להיות מיומן וטוב
לדעתי כל אחד שיש לו מכונית שמסוגלת להאיץ ככה צריך קורס נהיגה מתקדמת אחד או יותר לפחות, בעצם, כל אחד צריך לפחות קורס אחד כזה, וכל המרבה הרי זה משובח.... וכמה שיותר מוקדם יותר טוב.

אני... בתור אחד שהפך לבד את ההונדה 90 כ"ס שלו לסוס יאור עצבני.... 150 כ"ס +- יכול להגיד לך שאצלי.. לא היה צריך להחליף בלמים.... אבל בקשר לבולמים וקפיצים.... אין ספק.... אבל כל אחד והיכולות שלו.
ולמה?

הרי הבולמים והקפיצים לא ממש קשורים לטורבו... רצוי? כן, חובה? לא.

מוטי.

פורסם

***נמחקו בכל השרשור הציטוטים המיותרים. תפסיקו לצטט אחד את השני. אתם מתייחסים להודעה שמעליכם. אין טעם לצטט את כל השרשור פעמיים ***

מוטי היקר, חבל על הזמן שלך ועל כל ההסברים.

אתה מדבר עם אנשים אטומים , שחושבים ומרגישים שהם הכי חכמים

כי הם הוצאיו רק 8K ויש להם מפלצת בקו ישר ובסיבובים...

תן להם להנות מהספק "ולקחת" אימפרזות .

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

מוטי היקר מהידע שנשפך מהודעתך ומהקטילה של כל אחד מהפורומיסטים נראה בברור שאתה שולט אם כן אולי תוכל ברשותך לענות לשאלתי הראשונית מהם השיפורים והעלויות להגדיל את הסיוויק בעוד 100 כ"ס?

פורסם

***נמחקו בכל השרשור הציטוטים המיותרים. תפסיקו לצטט אחד את השני. אתם מתייחסים להודעה שמעליכם. אין טעם לצטט את כל השרשור פעמיים ***

בשביל להוסיף 100 כח סוס

תצטרך להגדיש (טורבו)

לשפר מסביב ,(בולמים,בלמים,לחזק שילדה,לחזק את הגיר , תלוי איזה)

צמיגים , ג'אנטים יותר רחבים , מזרקים , שעונים , צנרת וכן הלאה והלאה...

לעשות קורס או שניים כמו שהמליצו.

ולהוציא בסביבות ה 25 אלף, אם לא יותר.

פורסם

ציטוט: מזרקים , שעונים , צנרת וכן הלאה והלאה...

קוראים שאתה "מבין"....

ציטוט: ויש להם מפלצת בקו ישר ובסיבובים...

הרי זה כל העניין..... לא...? תקן אותי אם אני טועה....:roll:

ולמוטי.....איך בידיוק כן קשורים הבלמים לטורבו.... אולי תסביר לי...:shock:

אף אחד פה לא נוסע DAILY על 150-200.... אני עם בלמים רגילים..... קוילאוברים של AROSPEED ובולמים רגילים מסתדר מצויין... בלי מוטות מייצבים ובלי חיזוקים לשלדה... שאני בטוח גם ככה ש 85% מהאנשים פה לא יודעים שחיזוקים לשלדה זה לא יותר ממוטות מייצבים רולבראים ומערכת מתלים טובה ואמינה שנוחה לנהג... כלוב התהפכות הוא לא חיזוק שלדה... הוא רק כלוב התהפכות...!

קו---------------------------------------

פורסם

תמשיך להיתפס בקטנות :-)

יאללה תחסוך עוד 8K כל החיים ותהנה עם הפרוייקט טורבו שלך.

ואל תשכח

החיים הם לא קו ישר .

פורסם
חבר שלך פראייר..... או שכל החלקים שהוא קנה עשויים מטיטניום טהור...

לא ממש מסכים איתך בזה מושיק, זה בן אדם דווקא מאד מקושר, והוא הולך על הפרוייקט כמו שצריך עד הסוף, מן הסתם שמעת על הסיויק של בן, שמועות ל550 כ"ס, לדעתי זה גם נכון.. בכל מקרה אנחנו מדברים על גדישה באיזור ה400, משהו ממש רציני, מאד קרובה לזו של בן.

אל תגיד לי שאפשר להוציא כזה פרוייקט עד הפרט האחרון בעלות של 4000 ש"ח ולא 10 ולא 20 וגם לא 30 אלף.

פורסם

אתה לא חייב להסכים איתי.

אבל עד 20 אלף אפשר לעשות הכל.....

תמשיך להיתפס בקטנות icon_smile.gif

יאללה תחסוך עוד 8K כל החיים ותהנה עם הפרוייקט טורבו שלך.

ואל תשכח

החיים הם לא קו ישר

--------------------------------------

הקטנות האלו הם ההודעות שלך. לא שלי....

אני נהנה.... WHERE IS THE JUSTICE I LIVE IN THE GHETTO AND THIS IS MY GHETTO PROJECT ....

אפשר לשאול איזה רכב יש לך??? ומה הניסיון שלך? כי בטוח שגם החיים הם לא רק קו ישר בX5.

פורסם

אל תזלזל בסיבובים של ה X5 :twisted:

הצמיגים מאחורה 285 על חתך 45 לא ליופי

וההנמכה של 35-45 מ"מ על ידי לחיצת כפתור גם לא ליופי :wink:

פורסם

אני חייב להגיד רק שזה אחד השרשורים הטפשיים ביותר שראיתי ...

מצטער , יש כאן וויכוח בין שני סוגים של דעות , נו הרי ברור שאם יש לך אוטו חזק ומהיר אתה חייב להתאים את כל האוטו כמכלול לכוח ה"חדש" שאתה מחזיק ברגל ימין.

אני לא מבין מה יוצא לבן אדם מזה שיש לו הונדה סיוויק שעושה 5 שניות למאה אבל חוץ מהאצה בעצם אין לה כלום אין לה כלום יותר ממאזדה לאנטיס או טויוטה קורולה בפניות , בלימות וכל שאר הדברים שדורשים הוזזת ההגה במעגלים .

ואם מושיק אמר שהוא לא נוסע דיילי על 200 קמ"ש אז מה הוא עושה לעזאזל עם כל הכוח הזה , נוסע איתו על 2000 סל"ד וזהו , הרי זה ברור שמי שיש לו המון כוח חייב להשתמש בו לעתים תכופות , ואם אין לו אפשרות לבלום את הכוח הזה כמו שצריך אז הוא בסיכון גבוהה מאוד ושם אותי ואותכם בסיכון גבוהה מאוד , טוב אז יש לך טורבו ופורק ודאון פייפ מבניה עצמית אבל כשיום אחד יתחשק לך להרביץ 210 בכביש מהיר ותצטרך לבלום כל מה שיהיה זה המון ריח ברקסים ואני מאוד מאוד מקווה שתצליח לצאת מזה .

לסיכום העניין , יש להתייחס לשיפור רכב כמכלול , הוספת כוח , תוסיף כנגד הכוח שיפור שיתן לך את היכולות לשלוט בכוח הזה בין אם בבלימה ובין אם בפניות .

ים long time no

פורסם

ברשותך RACEPAC שאלתי לפני 10 הודעות ולא נענתי - איך ניתן ליצור קשר עם פירוקיות בחו"ל ואיך אתה מביא הנה ובנוסף איך למדת לבנות הכול ברכב לבד?

פורסם

תשובה לאור......

אני רק מתחיל לגדוש ב 4600..... עד הקו האדום שהוא...7000.....

אני לא אוהב לנסוע מהר..... 150 -160 מספיק לי...... אבל טוב לדעת כשאתה רוצה יש לך עוד....

תקראו לי אידיוט או מה שאתם רוצים.....אבל גם עוד מעט יהיה לי גם קיט רטוב עם דיזה 50.

וגם הסבה של דיסקים אחוריים מ EG 95-92.

פורסם

מושיק -

בוא נחזור שנייה להודעה המקורית שלי השרשור -

ברשותי סיוויק קופה 95 - 125 כ"ס , מהם השיפורים העיקריים שאני צריך לבצע והעלויות כדי להעלות הרכב ב- 100 כ"ס נוספים

בשביל לטפל בעוד מאיית סוסים תצטרך גלגלים וצמיגים אחרים, שיפור של מערכת הבלימה בצורה ניכרת ודיפרנציאל מוגבל החלקה.
מה שכתבתי פה זה על שיפור התנהגות גדול מאוד כמו צמיגים וגלגלים שגם מתוקף היותו הקשר שלך לאדמה הוא השיפור הכי גדול שאתה יכול לעשות בשביל לשפר את המשיכה / יציאה מהמקום של הרכב, אלא אם אתה בא להגיד לי עכשיו שגם זה לא מעניין אותך הרי שאני יכול להפסיק כאן כרגע, אין טעם.

מה שאני מוצא זה שיפור בטיחותי חשוב (בלמים).

בוא נסתכל לשנייה על הונדה עצמם (שאני חושב שלפחות אנחנו יכולים להסכים על זה שהם מהנדסים רכבים מוצלחים).

האם הבלמים בסיוויק TYPE-R זהים לאותה הונדה שיש לבחור ששואל כאן כרגע? לא, נכון? והרי הונדה לא שינו אותם בשביל היופי, נכון?

בלמים חיים על טמפ' אפקטיבית וברגע שהם מחוץ לתחום האפקטיביות, אתה מצוי בחרא עמוק למדי.

לא אמרתי פה בשום מקום שאתה חייב לשים BREMBO F50 BIG BRAKE KIT... אתה פשוט חייב לשפר את הבלמים ברמה שהטמפ' שהרכב שלך ייצר בזמן בלימה חזקה תשאיר אותו בתחום האפקטיביות... רפידות מאיכות גבוהה ונוזל בלימה חדש וטרי שמיועד לטמפ' גבוהות יותר (DOT4) ישפרו את מערכת הבלימה בצורה ניכרת.

מה שאני עוד מוצא פה זה אביזר שיכול לעזור לך להעביר את הכוח לאדמה אלא אם אתה נהנה לפרפר במקום (דיפרנציאל מוגבל החלקה), בעיקר ברכב הנעה קדמית.

ושוב אנחנו חוזרים למהנדסים של הונדה שייצרו כמה וכמה מכוניות FWD בשנים האחרונות עם 200 כ"ס ומעלה ואני מבטיח לך שבכל אחת מהן שיש לה קצת יומרות ספורטיביות תמצא אחד כזה.

עכשיו, אחרי שהבהרנו את עמדתי המקורית בוא ונסתכל שנייה אחת אל תוך הטיעונים שהעלית.

ולמוטי.....איך בידיוק כן קשורים הבלמים לטורבו.... אולי תסביר לי...:shock:

אף אחד פה לא נוסע DAILY על 150-200.... אני עם בלמים רגילים..... קוילאוברים של AROSPEED ובולמים רגילים מסתדר מצויין... בלי מוטות מייצבים ובלי חיזוקים לשלדה... שאני בטוח גם ככה ש 85% מהאנשים פה לא יודעים שחיזוקים לשלדה זה לא יותר ממוטות מייצבים רולבראים ומערכת מתלים טובה ואמינה שנוחה לנהג... כלוב התהפכות הוא לא חיזוק שלדה... הוא רק כלוב התהפכות...!

אני לא מוצא פה איפה כתבתי לשים כלוב באוטו (שאני אגב פוסל את האפשרות בתוקף לכל רכב שמיועד לשימוש בכבישים ציבוריים, כלוב מיועד אך ורק למכוניות מירוץ).

מערכת מיתלים שנוחה לנהג?

אני גם חושב שמושבי עור זה דבר נוח ומפנק אבל אין שום קשר למה שהטורבו עושה למנוע שלי לבין מה שנוח לי.

אל תבין אותי לא נכון - מה שעשית זה דבר חיובי ללא ספק, אבל להתנהגות הכביש של הרכב, בין אם נוחה לך ובין אם לא אין פשוט קשר, לבלמים יש, וזה שאף אחד לא נוסע על 200 כל היום גם את זה אני יודע... גם אני לא נוסע כל היום על 200, אבל הברקסים שלי יעבדו גם בפעם שאני כן אסע על 200, ומה לעשות זה הרבה יותר נחמד שהם כן עובדים... זה עניין חצי אידיאולוגי בשיחות שיצא לי לנהל עשרות פעמים בפורומים אחרים שאני גולש בהם לפעמים -

אפשר להסתפק במינימום, אבל האם זה נכון?

אנשים גם ניצלו ממוות בתאונה עם סובארו ג'אסטי, אבל היית קורא לו רכב בטיחותי?

ובקשה לכולם, בואו לא נהפוך את השרשור לתחרות הדיפת חרא למרחקים, נימוקים והסברים עובדים יותר טוב מהערות סטייל "מה ת'מבין...", השואל מנסה ללמוד מה הוא צריך לעשות ולא למי יש ז*ן יותר גדול.

מוטי.

פורסם

מוטי.... אולי ציטטי אותך אבל עניתי אלעד(שאגב נוהג בסובארוDL והועף מROTTER).. כשהתווכח עם TES ואמר.....

אתה מדבר מניסיון?

או על סמך סירטון מול האימפרזה GT הלבנה?

מזה אני מבין שאלעד ראה את הסרטון והתרשם מההונדה.... כי אם לא הוא לא היה מזכיר את הסרט....

למנועי סדרה D אין דיפרנציאל מוגבל החלקה.... גם לא AFTERMARKET.

התגובה בקשר לכלוב היתה לכל הילדים עם החצ'קונים....

תאמין או לא אבל גם הברקסים שלי יעבדו מצויין ב 200..... מנסיון....

כמו שאמרתי שוב.... מידת הצמיגים לא משנה.... לי.....

אם מישהו פעם ראה פה מירוץ DRAG של עם סיוויק.... בטח שם לב שהגלגלים מאחורה יותר דקים מאילו של סובארו DL.

אתה מדבר איתי על התנהגות של הרכב.... ודוחף פנימה את המילה בלמים..... התנהגות לא קשורה בבלימה..... אין ספק שבלימה חשובה.... אבל היא עדיין לא קובעת את התנהגות הרכב...

תן לי להזכיר לך שBRAKING AND HANDLING הם שתי מושגים שונים....!

יאללה נו.... עכשיו הדיפת חרא..... מי ראשון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...