Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש איזשהוא סאב וופר שיתפוס כמה שפחות מקום וישקול כמה שפחות.

כעקרון, אני רוצה סאב שיגוון את הצליל שהקומפוננט נותן ויוסיף קצת עומק.

ווליום גבוה לא כ"כ חשוב לי.

האם 6/9 זה פתרון טוב ?

האם יש סאב קטן שעונה על הצרכים האלה ?

תודה .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישנם סאבים קטנים שיתאימו בדיוק למשימה.

נסה סאבים עם לא הרבה הספק בעיקר בתחום ה8 אינצ'ים.

כמובן שעם כל סאב צריך לבוא מגבר...

כעיקרון שמעתי 6X9 שנתנו איזון יפה ובאס חביב ביותר, לדוג' הרמקולים האחוריים של איציק נתנו באס מאד יפה, אם תוכל לשמוע את שלו זה יתן לך קנה מידה טוב.

כעיקרון ההשקעה שתאלץ להשקיע בסאב תגרור מינימום 1200 שקל כולל מגבר ותיבה. אחוריים טובים שיתנו איזון יפה יעלו לך הרבה פחות. השיקול הוא שלך.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אהלן שלומי.נעים מאוד.שמי תומר....

אני לא מבין גדול בסטריאו,אבל לי היתה אותה בעיה בדיוק.

המתקין שלי עשה לי מבחן של איזה שעה על סוגי המוזיקה שאני אוהב ובסוף הגיע למסקנה שאני צריך סאב של "FOCAL".היה לי לפני זה סרווין וגה והוא פשוט דפק לי את השכל. יותר לדאנס ודברים כאלה.הפוקאל הרבה יותר רך בצלילים הנמוכים.יורד ממש נמוך,אבל לא בצורה אגרסיבית כמו שעשה לי הסרווין (או בצורה ממש מגעילה ששמעתי בסאבים של קנווד ופיוניר).

הוא תמיד עובד בטנדם עם המערכת ולא מורגש יותר ממנה או נותן תחושה כאילו שעיקר הבאס מרוכז מאחור ומשאיר מקדימה מעין "חור" אקוסטי.

כמובן שמדובר בסאב שתופס מעט מקום (למרות שהוא 11 אינטש,שזה גם ככה גודל קצת לא שיגרתי).הוא בנוי לעבוד עם תיבה אטומה בנפח יחסית קטן,מה שנותן לו צליל הדוק מאוד.אני מת על זה.

זה לא בדיוק סאב ל"פצצות",וזה נותן לי בדיוק את מה שאני צריך.אני יודע שיש הרבה דברים במוזיקה שיש לנו בהם טעם ממש דומה,ואני חושב שתהנה ממנו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר תודה, אני אשמח לפגוש אותך מתישהו, אתה נשמע לי אחלה בחור !

לכל השאר ששואלים על תקציב, אני אין לי בעיות תקציב, אני מפוצץ בכסף (NOT) .

עזבו עכשיו תקציב, תציעו הצעות ונראה אם זה נכנס באזור.

למי ששאל על הגברה, יש לי מגבר 5 ערוצים עם 150 W RMS ל סאב שניתן להקצות לו עוד שני ערוצים שלא נמצאים בשימוש כרגע.

שוב, המטרה היא להביא משהו קטן, איכותי וקל משקל.

אם 6*9 זה הפתרון, תגידו.

פורסם

שלומי מה שלומך?

תראה לפי מה שאתה אומר ...........................

אתה באמת רוצה להוציא כסף על הסאב ???

פורסם

10W3 של JL AUDIO יכול להיות נחמד בשבילך, גם ה-27A של FOCAL שתומר דיבר עליו יכול להיות טוב. העיקר שאתה שתשמע ותאהב :) אגב תומר, איפה ובכמה קנית את ה-FOCAL ? אם אפשר לשאול כמובן ....

פורסם

תודה לעונים

מבחינת גודל, אני מניח ש 30 ס"מ זה אחלה (קוטר של 8 אינצ' זה בערך ס"מ) , אולי קצת פחות אפילו .

מבחינת שאר הדברים שהוצעו פה, אפשר אולי לקבל סדר גודל של מחירים לדברים האלה ?

פורסם

שלומי, אין צורך - באמת מיותר... :wink:

תפוס איזה ילד מהפורום, לא חסר, תקע אותו מאחורה - ש-י-נ-ג-ן...!! :twisted:

ועכשיו ברצינות -

המגש שלך כבר מחורר ומוכן לקבל 6X9.

אני הייתי משאיל רמקולים, מחבר, חותך אותם כמידבאסים ובודק.

הDLS REFERENCE מצויינים ולדעתי ישלימו יופי.

יכולים לספר לך אלף סיפורים -זה יותר טוב מזה וההוא יותר מתאים מהשני.

אין כמו האוזן ובסופו של דבר היא תחליט.

אם אתה צריך עזרה - אני פה.

אגב, מה עם ה-CANTON-ים??

רן

motorica.net

פורסם

שלומי שלום.

אתה באמת נראה לי בחור נחמד.רוצה להיפגש לכוס קפה? יש לי מכשיר שמכין לאטה עם חלב.אני חולה על זה.זה מקציף את החלב ואפשר לשים למעלה קצת קינמון.בבקשה תבוא.אני מת להשתמש בזה ,כי אני אישית לא אוהב קינמון בקפה.איך לעזאזל שמים קינמון בקפה?

זה כמו לשים חומוס בתה...

בכל מקרה-הסאב של פוקאל יצא 700 שקלים.11 אינצ'.

המתקין שלי,שהוא גם חבר טוב,הוא גם במקרה אח של היבואן של פוקאל.זה איפשהוא בהרצליה פיתוח.

לגבי סאב 8 אינצ',אני לא יודע אם זה הפיתרון...אתה צריך באס קצת יותר חם.גם ה306 שלך בנויה די מאסיבי (לפיז'ו :lol: ) ולדעתי אתה תרגיש בשמונה אינצ' רק את הדפיקות הממש עצבניות ופחות את ההדגשה על הצלילים הנמוכים.אני מתנצל אם בסטריאו לרכב אני לא מבין הרבה ומדבר במובנים של "דפיקות" (אני גבר,לא?) אבל בקטע של מוזיקה אני לא מתפשר,ונראה לי שהפוקאל ממש בשבילך.8 אינצ' זה קצת קטן ל306.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר, 8 אינץ' לא מעיד על חוזק.

ממתי הגודל קובע? :wink:

כעיקרון ראנסטר צדק בזה שהוא אמר שאתה צריך לשמוע ולהחליט בעצמך האם סאב קטן יספק אותך או ש6 על 9 יעשה את העבודה.

בשביל זה אתה צריך מתקין שיוכל להשמיע לך דברים והרבה אנשים שישמיעו לך ציוד. לדוג' אתה יכול לקחת את הסאב של תומר ואת ה6 על 9 של איציק שנתנו באס ממש טוב.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
שלומי, אין צורך - באמת מיותר... :wink:

תפוס איזה ילד מהפורום, לא חסר, תקע אותו מאחורה - ש-י-נ-ג-ן...!! :twisted:

ועכשיו ברצינות -

המגש שלך כבר מחורר ומוכן לקבל 6X9.

אני הייתי משאיל רמקולים, מחבר, חותך אותם כמידבאסים ובודק.

הDLS REFERENCE מצויינים ולדעתי ישלימו יופי.

יכולים לספר לך אלף סיפורים -זה יותר טוב מזה וההוא יותר מתאים מהשני.

אין כמו האוזן ובסופו של דבר היא תחליט.

אם אתה צריך עזרה - אני פה.

אגב, מה עם ה-CANTON-ים??

רן

ה CANTON יעמדו למכירה או מסירה , אני כנראה יחליף אותם ואת הסאב ב 6/9 טובים.

אם אתה מעוניין בהם , תארגן לי 6*9 טובים וקח אותם ! :wink:

• תוכן חדש...