Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטויות, כמו כל דבר שיוצא מנאס"א בזמן האחרון, 5% אמת ו-95% הגזמה פראית בשביל להביא את הארגון הזה לכותרות, ובהקשר חיובי, לשם שינוי.

נאס"א צריכה להצדיק את הררי הכסף שהציבור האמריקני משלם להם כל שנה, והם עושים את זה ע"י יצירת ספינים וזריעת מיס-אינפורמציה לציבור.

בפעם האחרונה שהם עשו את זה בגדול עם מסיבת עיתונאים וכו' הם הכריזו שהם מצאו, על כדור הארץ, צורת חיים חדשה לגמרי שמבוססת על ארסניק, אחרי שמליארדים של דולרים זרמו לקופה שלהם, הם נאלצו להודות שאין, ולא היתה כזאת צורת חיים, למשוך את המאמר ולפרסם התנצלות פומבית.

בקיצור, יש מצב שגילו משהו, אבל זה לחלוטין לא התגלית הענקית שהם עושים מזה.

לאנשים (אפילו בקהילה המדעית) יש נטייה לשכוח שנאס"א זה עסק לכל דבר.

פורסם

זה מעניין, זה נחמד וזה יכול ללמד אותנו על כדה"א שלנו.

עדיף שיתעסקו באיך להציל את הכדור שלנו :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שמע בן אדם...השנאה ל-NASA פשוט נוטפת לך מבין המילים.

ברוב המקרים מי שמגזים אלו אתרי חדשות עם כותרות click-bait ו-NASA פשוט מדווחים על הממצאים שלהם כמו כל מחקר אחר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

זאת לא שנאה, אני מכבד מאוד את המדענים בנאס"א, ובדר"כ דואג להתעדכן במאמרים שיוצאים משם כי אילו נושאים שאני מתעניין בהם, אבל יחד עם זאת אני לא נמצא באשלייה שזה לא מתנהל כמו כל עסק אחר, עם מחלקת PR ענקית והאינטרס (ויש שיגידו החובה) להרוויח כסף, וכמה שיותר.

ומאמר על טכנולוגית איטום חדשה בין תאי הדלק של הרקטה המרכזית, לא ממש מכניס כסף.

לא לשכוח שכרגע אין להם אפילו את היכולת להרים מעבורת ל-ISS, והם באמצע מהלך של קיצוץ והפרטה מסיביים (לכיוונו של אילון מאסק), אז הם נאחזים בקש.

אני לא יכול להגיד שאני מאשים אותם, אבל זה לא תירוץ בשביל לבלוע את מה שה-PR שלהם דוחפים לכם.

פורסם (נערך)

תמשיך להשמיץ. מי שגילה את המערכת היא קבוצה בלגית, נאסא הצטרפה רק כאשר המערכת כבר התגלתה, כולל חלק מכוכבי הלכת, ולחידוד הממצאים היה צורך באמצעים שיש רק לנאסא - טלסקופ החלל שפיצר.

מבחינת PR - שום גוף לא יכול להתקיים בלעדיו. בודאי גוף שעוסק במדע בעידן הנוכחי של "אמת אלטרנטיבית"

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תדאג לנאס"א, אם ימצאו נפט בכוכבים האלה, מהר מאוד יתגלה שחסר שם חופש ודמוקרטיה

1e82c17a378a70beb7fedfd683dda9c7.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

40 שנות אור... זה עדיין רחוק מדי.

גם אם היתה יכולת לשלוח פרוב שנע במהירות האור עוד השבוע, נתונים על המערכת הזו היו מתקבלים רק בעוד 80 שנה.

פורסם

יש כל כך הרבה נושאים בעולם שאפשר לחקור אותם לצורך שיפור החיים שלנו והעתיד שלנו, במקום זה מתעסקים בזוטות.

אלפי מדענים נחשבים בעולם מתעסקים בחקר של מאובנים מלפני טריליון שנה ורבים בינהם אם זה צורת חיים כזו או אחרת, אם זה דג או תולעת, מתעסקים הרבה בטפל בעולם הזה.

פורסם

אני חושב שאתה טועה לחלוטין בעניין הזה.

מבחינה כלכלית NASA היא הצלחה גדולה לארה"ב וים של טכנולוגיה יוצא מהמחקר שהם ואוניברסיטאות אחרות עושים.

הבנה של העולם כוללת את כל התחומים והרבה פעמים גילוי בתחום אחד יכול להשפיע על תחום אחר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
יש כל כך הרבה נושאים בעולם שאפשר לחקור אותם לצורך שיפור החיים שלנו והעתיד שלנו, במקום זה מתעסקים בזוטות.

אלפי מדענים נחשבים בעולם מתעסקים בחקר של מאובנים מלפני טריליון שנה ורבים בינהם אם זה צורת חיים כזו או אחרת, אם זה דג או תולעת, מתעסקים הרבה בטפל בעולם הזה.

יש כאלו בינינו שרואים בעיסוק אינטלקטואלי ערך בפני עצמו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נאסא עוסקת בהרבה נושאים - למשל, מפתחת לא מעט טכנולוגיה תעופתית, חוקרת תחומים כמו מדעי האטמוספירה ועוד הרבה מאד תחומים מעשיים מאד. וגם לא מעט טכנולוגיה שפותחה לצורך טיסות בחלל חדרה לחיי היום יום.

העניין הוא שחקר החלל עולה סכומי עתק (משימות "זולות" עולות מאות מיליוני דולרים), ולא כל אחד מסוגל להבין על מה מוציאים את הכסף, ומה התמורה מעבר לידע תאורטי. במיוחד ממשל מהסוג שחושב שצריך לצמצם בפעילות הממשלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
וגם לא מעט טכנולוגיה שפותחה לצורך טיסות בחלל חדרה לחיי היום יום.

דוגמה אחת שקרובה לליבנו כאן: מערכת בקרת היציבות ESP.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...