Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון וסיכום:

אותרה, נבדקה ונרכשה פוקוס סטיישן 2010, 103000 ק"מ, 2 ידיים פרטיות. ישור קו נדרש והתבטא במחיר העיסקה.

נקווה שמכאן זה רק טיפולים שוטפים :-).

שי

תתחדש!

אשמח אם תוכל לשתף במחיר הקנייה ומה נדרש ביישור הקו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עדכון וסיכום:

אותרה, נבדקה ונרכשה פוקוס סטיישן 2010, 103000 ק"מ, 2 ידיים פרטיות. ישור קו נדרש והתבטא במחיר העיסקה.

נקווה שמכאן זה רק טיפולים שוטפים :-).

שי

תתחדש ובהצלחה. :) בשלי (2009) הגיר הלך רק ב-218K וזה עוד עם עבר משטרתי (לא ניידת..). אגב שנה אחרונה של הדגם הזה זה 2011 לדעתי. בהשוואה לפוקוס לפני מתיחת פנים יש בקרת יציבות, 6 כ"א, איתות במראות וכמובן לא היה בכלל מרכב סטיישן בארץ בדגם שלפני העדכון.

פורסם (נערך)

תשובה משולבת:

הרכב נרכש ב- 23K שהם מה שביקש המוכר פחות מחצית הערכת המחיר לליקויים שנמצאו בבדיקה (טסטומט מממ חיפה. עבדו מהר אך יסודי).

מכיוון שהמוכר עשה טיפול גדול (100K) במוסך מורשה כולל טיימינג כ- 5000 ק"מ לפני המכירה, ישור הקו כלל רק ליקויים שנמצאו:

- 4 צמיגים

- תושבת מנוע עליונה

- ליטוש פנסים

בנוסף הוחלפו גם ברקסים קידמיים. זה ליקוי שכמובן שלא נמצאו בבדיקה, משום שבבדיקה לא מפרקים גלגלים.

הבדיקה מצאה גם נזילה ממשאבת הגה, אבל המוסכניק שלי התעקש שהוא לא משוכנע שהיא אכן קיימת (= בהחלט יש נזילה, לא בטוח שמדובר במשאבה) ולכן שטף את האיזור וציווה עלי לחזור אליו בעוד כמה ימים.

אם יש לי עוד 100K קילומטר של שקט יחסי עם האוטו הזה - אני מרוצה. לדעתי זה המון "שירות" במעט מאוד כסף.

שי

עריכה: בחודש, פלוס מינוס שבו ישבתי על יד-2 לא הופיעה אף פוקוס 2011 עם "הצורה הישנה". בכלל, סטיישנים בלי עבר ליסינג (יהרג ובל יעבור מבחינתי, וראה הודעה ראשונה בשרשור זה....) הם נדירים למדי.

תתחדש ובהצלחה. :) בשלי (2009) הגיר הלך רק ב-218K וזה עוד עם עבר משטרתי (לא ניידת..). אגב שנה אחרונה של הדגם הזה זה 2011 לדעתי. בהשוואה לפוקוס לפני מתיחת פנים ישש בקרת יציבות, 6 כ"א, איתות במראות וכמובן לא היה בכלל מרכב סטיישן בארץ בדגם שלפני העדכון.

תתחדש!

אשמח אם תוכל לשתף במחיר הקנייה ומה נדרש ביישור הקו.

עריכה אחרונה על ידי shaiby
פורסם

מהרגע שהחלטנו ש- "צריכ עוד אוטו בבית" לקח לי שבועיים, בערך, להתכנס על מה אני בדיוק צריך ומה הסכום שאני מוכן להשקיע. היה לי ברור שסטיישן, אבל שקלתי גם פאביה ואיביזה, כולל ידניות. בגיזרת הידניות הלוחות הכילו בעיקר כאלו עם 200K ק"מ ויותר. ויתרתי.

גם פוקוס סטיישן (רק 2010, מידיים פרטיות בלבד) לא היו בשפע: 2 מכוניות עם המון קילומטרז' (~140K), ובנקודת הזמן הזן הגיעה השאלה על המונדיאו כתחליף. תוך כדי פספסתי בכמה שעות סטיישן 2000 סמ"ק, שעושה רושם שנמכרה תוך יומיים, ואז הגיעה המכונית שקניתי בסופו של דבר.

יפה מאוד, כמה זמן ארך החיפוש אחר הרכב?

• תוכן חדש...