Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל תקנו SSD סיניים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום את ההודעה הנ"ל אני מפרסם למען טובת הכלל. רבים מאיתנו מתלבטים פעמים רבות אם לקחת את הזול והלא ממש מוכר לפעמים זה משתלם לפעמים לא.

לפני שנה וקצת הזמנתי מאליאקספרס דיסק קשיח SSD של 256 גיגה kingspec ב72 דולר.

אתמול שווק חיים עם קצת הודעות מוקדמות שחשבתי כי הן קשורות לוינדוס.

עכשיו למישהו יש המלצה לssd טוב ואמין?

פורסם

לא יודע אם קשור, אבל לפני שנה קניתי דיסק SSD סאן דיסק 480GB והוא פתאום שווק חיים לפני שבוע ללא הודעה מוקדמת בכלל.

אז כל סוג דיסק יכול למות.

מתנחם בזה שלפחות יש לי אחריות 3 שנים וישלחו לי חדש.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

מאז ומעולם רכיבי זיכרון סינים היו לא אמינים ומתקלקלים מהר.. אז לרכוש SSD סיני לדעתי זה סיכון אלא אם כן לא מאוחסן עליו מידע חשוב וזה נלקח בחשבון.

הכי חשוב להיזהר שרוכשים כרטיסי זיכרון,דיסק און קי וכו'.. במקומות כמו EBAY וכו'..

אפילו עדיף להימנע במקרים כאלו. המחירים בארץ לא בהכרח כאלה גבוהים לעיתים בתחום של הכרטיסי זיכרון וכו'..

מסרב לחתום:evil:

פורסם

למה לא לקנות כבר משהו איכותי? קניתי 250GB של סמסונג EVO 850 והוא מהיר כמו היום הראשון שלו.

אני מריץ עליו הכל, מערכת הפעלה, משחקים, ולמעשה הוא הדיסק המרכזי והיחיד.

פורסם

חבל להמליץ על דרך השלילה - ההמלצה צריכה להיות לגבות את המידע, וזהו.

כונן, בין עם HD או SSD - יהרס מתישהו, אתה יכול לקנות את הטוב בעולם - אם אתה לא מגבה, זה לא משנה - אתה פשוט דוחה את הקץ ב X זמן.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נכנסתי וקראתי ביקורות על הדיסק שקניתי לפני שנה ושווק חיים, והרבה אנשים מתלוננים שהוא יום אחד פשוט מת, בטווח של חצי שנה - שנה מהקנייה.

אז אל תקנה גם סאן-דיסק אולטרה.

יש לי עוד דיסקים של אינטל ושל קרושיאל, אחד בן 3 ואחד שנתיים והם עדיין בועטים.

גיבויים לדברים חשובים, רצוי לעשות בלי קשר, הבאסה שצריך להשקיע זמן בהתקנה מערכת הפעלה מחדש, שיגיע הדיסק החדש מהאחריות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

SSD סיני זה הרבה פעמים לא יותר מדיסק און קי/כרטיס זכרון בתוך מעטפת של SSD, אפילו תחת שמות של חברות גדולות (זיופים).

gsmarena_002.jpg

בכל מקרה כמו שנאמר גיבוי זה המפתח לשמירה על הקבצים. רצוי שגם הוא יהיה מגוון ככל האפשר ולא מסתמך על פלטפורמה אחת (כמובן תלוי בחשיבות הקבצים).

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

בתור התחלה, זה לא SSD.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ssd להבדיל מhd רגיל מתים יום אחד בפתאומיות בלי סימנים מוקדמים ולרוב בלי אפשרות להציל את המידע

hd בדרך כלל מתים בהדרגה ועם אפשרות (יקרה, הרבה יותר משווי הדיסק!) להציל את המידע

פורסם

מבלי להיכנס ליותר מידי הסברים ושיקולים: 850 evo של סמסונג הוא ssd מצויין. (לא 840 - מפוצץ בבאגים בקונטרולר).

ארמגדון, מה שכתבת ממש לא נכון. (הציטוט עליו אני מדבר: "

ssd להבדיל מhd רגיל מתים יום אחד בפתאומיות בלי סימנים מוקדמים ולרוב בלי אפשרות להציל את המידע

hd בדרך כלל מתים בהדרגה ועם אפשרות (יקרה, הרבה יותר משווי הדיסק!) להציל את המידע")

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...