Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל תקנו SSD סיניים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו ניסה SSD של CORSAIR?

דגם הLE מאוד זול בKSP אני יודע שמדובר על יצרן איכותי ובבנצים הוא קורע את רוב המקבילים שלו.

פורסם
ssd להבדיל מhd רגיל מתים יום אחד בפתאומיות בלי סימנים מוקדמים ולרוב בלי אפשרות להציל את המידע

hd בדרך כלל מתים בהדרגה ועם אפשרות (יקרה, הרבה יותר משווי הדיסק!) להציל את המידע

תיכנסו ל BIOS ותפעילו אופצית s.m.a.r.t

תקבלו התראה שמתחילות בעיות

קובי

:-)

פורסם
^ זה נכון לכל רכיב אלקטרוני באשר הוא - גם לרכיב שעליו הגיבוי ד"א.

נכון, ובדיוק בגלל זה מגבים על גבי שני כוננים ואז הסיכוי לאיבוד המידע שואף ל 0.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חבר'ה, בעבודה שלי אני כותב בין השאר תוכנות בנצ'מרק לכונני SSD. התוספת מחיר על סמסונג יותר משווה את זה.

רוצים כונן איכותי, מהיר ואמין - סמסונג (כמובן שיש עוד טובים, אבל בשורה התחתונה מבלי להיכנס לפרטים - סמסונג 850 evo)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...