Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש רעש מעצבן רטט כזה מהרמקול של הדלת. זה רעש של זמזומים כאלה אני לא יודע מה לעשות איתו הוא משגע אותי.

המערכת מקורית כולה כולל הרמקול והרדיו דיסק, זה משנת 2010 אולי בגלל זה?

https://www.youtube.com/watch?v=LoHhMVmOyuc

בסרטון בכוונה הגברתי באסים עד הסוף כדי שתראו את ההבדל בין הימני לשמאלי. אבל כשהבאסים באמצע אז זה פחות בולט.

פורסם

הרעש, עם אותו ווליום, באותו סגנון מוזיקה, היה קיים תמיד או שהופיע "לפתע"?

ואם "לפתע", האם אתה זוכר מתי ומה קרה לפני שהרעשים הצטרפו?

פורסם

או שמשהו רועד בדיפון או באזור הקרוב לו (תא כפפות, דשבורד וכיוצב'), או שהרמקול אומר שהספיק לו עם תדרים נמוכים. :wink:

לגבי הראשון, נגן משהו דומה, שב בכסא הנוסע ונסה לאתר את מקור הרעש. נסה להצמיד בכוח את הדיפון או אזורים מועדים אחרים וראה אם מצליח להשתיק את הרטט. אם זה לא מסתדר, אפשר לדעתי להמשיך לפירוק הדלת ואז להיווכח ישירות אם הרמקול עושה את הרעש הזה, ואם כן, התחדש לך בסט חדש.

פורסם

בדקתי את זה, שום דבר לא רועד זה בפירוש הרמקול עצמו שמוציא את הרעש רעידות הזה, אולי משהו מפריע לו בכבלים, אולי זה החיבור מהרדיו דיסק אין לי מושג. בכל מקרה אני רוצה קצת יותר איכות מהסטוק ומתכוון להחליף בקרוב.

כנראה אני יחליף באמת לסט חדש. לאיזה מחיר עלי לכוון כדי לקנות מערכת נחמדה שתספק אותי אבל לא תקע לי את הכיס? מחיר טוב באמצע למי שלא חייב HIGH END. אם יש דגמים מסוימים אני אשמח, אני רוצה מערכת גם עם שמע מהדלתות מאחורה. איך אני מודד את הגודל, ויש דגמים ספציפיים מומלצים?

פורסם

אתה בטוח שיש רמקולים בדשבורד?!

בקורות מדובר בטוויטרים. הם יגיעו כחלק מכל סט קומפוננט.

בצע חיפוש להמלצות על סט קומפוננט של Audio King עד 700 ש"ח.

אין טעם לרכוש רמקולים לדלתות האחוריות. מיקום לא מוצלח לרמקולים. וזאת מבלי להיכנס לענין "המוזיקה שאמורה להגיע מקדימה".

אם מתעקש על משהו מאחורה, התקן רמקולים 6X9 על המגש, שיתנו גם קצת באס (במידה ולא מתכוון לשדרג למערכת עם מגבר וסאבוופר).

פורסם
אתה בטוח שיש רמקולים בדשבורד?!

בקורות מדובר בטוויטרים. הם יגיעו כחלק מכל סט קומפוננט.

בצע חיפוש להמלצות על סט קומפוננט של Audio King עד 700 ש"ח.

אין טעם לרכוש רמקולים לדלתות האחוריות. מיקום לא מוצלח לרמקולים. וזאת מבלי להיכנס לענין "המוזיקה שאמורה להגיע מקדימה".

אם מתעקש על משהו מאחורה, התקן רמקולים 6X9 על המגש, שיתנו גם קצת באס (במידה ולא מתכוון לשדרג למערכת עם מגבר וסאבוופר).

זו פולו אין שם רמקולים בדשבורד.

יש בקורות ובדלת.

אולי הבעלים הקודמים הוסיף טוויטרים?

הבחור טוען שהמערכת מקורית.

וואו וואווו אוקיי אין רמקולים בדאשבורד אבל יש שם פתחים כאלה שזה נראה כמו רמקולים (ולא, זה לא מזגן), אבל בקורות בטוח יש.

AUDIO KING אני מניח שזה משתמש בפורום, בכל מקרה לא מצאתי המלצות שלו.

חשבתי ללכת לחנות הבאה לבקש התייעצות, אני מחפש מערכת מולטימדיה והיא גם כה נמצאת אצלהם: http://www.autos-sound.co.il/pl_product~AVHX2750BT~5~10.htm

משום מה עכשיו אני לא שם לב לרעידות האלה ברכב. קצת מוזר צריך לבדוק את זה לעומק.

פורסם

שים לב שהדגם העדכני, 2850 מופיע בזאפ החל מכ-1400 ש"ח. ובלינקים לחנויות גם נתמך לתמיכה בעברית (אם זה חשוב לך).

צריך לוודא שזה תקף גם לגבי אנשי קשר ולא רק שפת הממשק.

לגבי הודעה כזו של אודיו קינג, למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?560440-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%92-%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%93-%D7%95%D7%91%D7%A1&p=4672675&viewfull=1#post4672675

• תוכן חדש...