Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו משפחה עם 2 ילדים (ויש תכנון להרחבה) ומחפשים רכב נח ומרווח.

השימוש העיקרי יהיה נסיעות עירוניות לא ארוכות במיוחד, וטיולים בסופי שבוע (שבילי קק"ל).

הייתי רוצה להוציא באזור ה 150 אש"ח (יש אפשרות לחריגה של 10%).

ההתלבטות כרגע היא בין סובארו פורסטר X/XS מודל 2014-2015, או רכב עם 7 מושבים

דוגמת האאוטלנדר והסנטה פה (יד 2 כמובן).

יש לי 2 שאלות עיקריות:

1) האם הסובארו פורסטר יהיה מספיק מרווח במידה ויהיו לנו 3 ילדים (כיום ים שני ילדים בני 4 ו 7)

2) אני רואה שהסנטה פה יקר באופן משמעותי מהאווטלנדר ואני לא ממש מצליח להבין מדוע (האם רק בגלל 4X4?)

אשמח לשמוע דעתכם,

תודה !

פורסם

הסנטה פה גדולה משמעותית מהסובארו\מיצובישי.

ברוב הדגמים היא גם יותר מאובזרת.

חשוב לך מרווח? היא תיתן להם נוק אאוט.

חשוב לך שטח? הפורסטר הכי מוצלחת.

חשוב לך קצת יותר חיסכון בדלק? האאוטלנדר תיהיה יותר חסכונית

אגב, הסנטה פה צורה חדשה 2015 תעלה הרבה יותר מ 150 לאחת שמורה מיד פרטית.

פורסם

במחיר כזה פלוסמינוס אתה יכול לקנות אאוטלנדר חדשה מחברות הליסינג (יד 2 אפס קילומטר) במיוחד שהם קצת נתקעו עם 2016.

אבל הסנטה פה אם יש לך במחיר כזה משהו שמור וטוב הוא הרבה יותר מרווח וביצועים יותר טובים מאוטלנדר.

פורסם (נערך)
במחיר כזה פלוסמינוס אתה יכול לקנות אאוטלנדר חדשה מחברות הליסינג (יד 2 אפס קילומטר) במיוחד שהם קצת נתקעו עם 2016.

אבל הסנטה פה אם יש לך במחיר כזה משהו שמור וטוב הוא הרבה יותר מרווח וביצועים יותר טובים מאוטלנדר.

קודם כל, ברור שעדיף לקנות רכב חדש מהניילונים במקום רכב יד שניה, שאין לך מושג כמה התעללו בו.

אבל אני רוצה להתייחס בעיקר למה שכתבת שהסנטה פה "הרבה יותר מרווח". חבר שלי קנה לא מזמן יונדאי סנטה פה, אני אישית נכנסתי וישבתי בשורה השלישית כדי לבדוק את ההבדלים. ואני אומר לך, אין שום הבדל, הרכבים בנויים בדיוק אותו דבר.

חשבתי שאני אולי מדמיין, אז הלכתי עכשיו לקרוא ביקורות על הרכב, ואני רואה בדיוק את מה שכתבתי. מצ"ב צילום מסך מאתר כבישים.

מדובר כאן על תוספת אדירה של 100,000 שקל לרכב עם רמת איבזור דומה ורמת מרווח דומה, ולדעתי זה ממש מיותר להוסיף סכום כזה, ועוד על רכב קוריאני (למרות כל הדיבורים על זה שהם כבר ברמה אחרת וזה לא הקוריאני של פעם, לי יש טראומה רצינית מדייהו).

20170125_110809.jpg

שמתי לב גם לפרט נוסף וחשוב - צריכת הדלק של הסנטה פה בנזין, לפי אחת הביקורות - צריכת דלק משולבת של 7 ק"מ לליטר. זה גרוע.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לי יש סנטה פה 2010 (דור קודם) עם מנוע 3.5 ליטר V6 והוא עושה 1/7 בעיר

אני מאמין שה2.4 עם נסיעה משולבת יציג צריכה טובה יותר.

אני כן מסכים שבישראל הוא מתומחר בצורה שערורייתית ולא שווה תוספת של 100 אלף, אני פחות מסכים עם הקוראני וזה, מנסיעה בסנטה פה החדש יש שיפור משמעותי באיכות ובאיבזור

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ב 140 אלף יש פורד קוגה חדש אפס ק"מ. ב 160 אלף, אפס ק"מ, ספורטאז' EX מאובזר עד השיניים - הרכישה המומלצת לטעמי (גילוי נאות - נוהג באחד כזה)

• תוכן חדש...