Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקומות בילוי במודיעין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים מקום לבילוי במודיעין בשישי הקרוב.

המקום היחידי שמצאתי זה האוסאליבאן, איך הוא?

יש מקומות מומלצים אחרים (מסעדות / פאבים וכו)?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

דווקא אני מאוד אוהב לצאת במודיעין,אפילו הרגלתי את חבריי מראשון,שלקולנוע הולכים במודיעין!

*אוסוליבן-המקום המועדף עלי במודיעין,אוכלוסיה יחסית מבוגרת (30+),הכניסה עד כמה שאני זוכר היא מגיל 22 והאווירה מאוד נעימה,בקיצור ערסים לא תמצא שם. אוכל סבבה ומחירים נוחים בסה"כ.

*מורדן בר-יותר רועש,בעיקר צעירים/סטודנטים/חיילים ויותר רועש ואם בא לך על מנות המבורגר מוזרות אז זה שם.

*דיאבלו (מכבים)-מסעדה נחמדה,יש מגוון נחמד של המבורגרים/מאכלי ים/פסטות וכו' ,אווירה שקטה וקלאסית.

פורסם

יש במכבים את השמבז, נמצא במרכז ספורט שם, אני אוהב לשבת שם מקום רגוע עם מוזיקה סבבה, אלכוהול מגוון ואחלה תפריט לאכול.

• תוכן חדש...