Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , החלפתי היום נוזל קירור ברכב שלי .

שמעתי נוזל מקורי של הונדה .

לאחר כמה שעות הסתכלתי וראיתי שבמיכל עודפים שיש ליד הרדיאטור יש עדיין את הנוזל הישן שהיה האדום .

האם זה תקין ?

הריקון של המים הוא רוקן דרך הברז שיש בחלק התחתון של הרדיאטור .

במיכל עודפים הוא לא נגע ואמר לי זה בסדר , מה שקורה כרגע יש ברדיאטור צבע אחר של מים ומיכל עודפים

צבע אחר .

פורסם

היית צריך לרוקן גם מהרדיאטור וגם ממיכל העיבוי.

אתה עדיין יכול לתקן את הנזק ולרוקן ממיכל העיבוי ולהשלים נוזל קירור מקורי, פשוט חבל שלא עשו זאת מלכתחילה.

פורסם

בהונדה (לפחות בשלך) מאוד מומלץ ללכת על נוזל מקורי אחרת מתחילות בעיות עם הרדיאטור

קניתי לא מזמן בהנחה ב180 ל4 או 5 ליטר שזה מאוד יקר

אבל רדיאטור זה סיפור יותר בעייתי

האם הוא ביצע ניקוז אוויר מהמערכת?

פורסם (נערך)

לטענתו כן , ממה שאני ראיתי הוא רק פתח את המכסה של הרדיאטור ונתן לו לעבוד קצת זמן זה מבחינתו זה ניקוז אויר .

למרות שאני מכיר קצת שונה ,

למשל ב 406 שהייתה לי היה מתבצע בצורה אחרת שהיה צריך לסובב פקק מסויים עד שיוצא הנוזל .

בנתיים הוא נוסע סבבה לא מתחתם

עריכה אחרונה על ידי omere3
פורסם

הייתי בכל זאת שוקל להוציא ולהכניס נוזל מקורי

הוא לא יתחמם אבל עם הזמן (שנה שנתיים) הרדיאטור יתחיל לנזול

ואז תקנה סיני כי מקורי יקר ואז הוא יחזיק שנה וקצת וחוזר חלילה

#מה שאני רושם הוא מכמה מקרים של חברים ולא מייצג נכונה את כל ההונדות אבל אני הייתי נזהר בשביל 200שקל

• תוכן חדש...