Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו אורך חיים של כונן SSD?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי מחשב למשרד הביתי מכל מיני חלקים משומשים שאגרתי במהלך השנים. אחד החלקים הוא כונן SSD בנפח 64GB שעליו אני מתכנן להתקין תוכנות פיננסיות.

בלי קשר למחשב עשיתי סדר במסמכים האישיים שלי ופתאום מצאתי את חשבונית הרכישה ומסתבר שהכונן נרכש ביולי 2011. עכשיו אני חושש להשתמש בכונן... עדיף לקנות SSD חדש ב-200 ש"ח בשביל השקט הנפשי? מה דעתכם?

פורסם

אורך החיים של זכרון הפלאש שבבסיסו של ה SSD תלוי בעיקר במספר מחזורי הכתיבה/מחיקה ובטמפרטורת הסביבה. אין לדעתי חשש להשתמש ב SSD שישב שנים במגירה.

:turn-l:
פורסם (נערך)

אפשר לבדוק אורך חיים משוער ומחזורי כתיב דרך AIDA64, CrystalDiskInfo ודומיה

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם (נערך)

האינטל 64 ג'יגה משנת 2009 שרכשתי עדיין נותן בראש, וגם לפי נתוני ה S.M.A.R.T, יש לו lifespan מכובד בהחלט ; לבינתיים הוא צבר קילומטראז' מכובד יותר מכל דיסק מכאני שהיה לי אי-פעם, שלרוב לא שרדו יותר מחמש(~) שנים.

ואם אתה חושש מהעניין של להשמיש SSD ששכב במשך פרק זמן ממושך במגירה, אפשר לקרוא את זה - http://www.pcworld.com/article/2925173/debunked-your-ssd-wont-lose-data-if-left-unplugged-after-all.html

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי כונן SSD של אינטל בנפח 80GB מהתקופה שהוא עלה 1200 ש"ח, עדיין עובד. שנת ייצור 2009.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מאז 2010 עברו דרכי כמויות גדולות של SSD, אני מתקין אותם בדרך כלל כדיסק מערכת שמורכב משני דיסקים במערך של RAID0 ואחד בשביל הTEMP FOLDER וה PAGE FILE.

אחוז תמותה שלהם הוא 15-20% בדרך כלל של חברות פחות גדולות. OCZ היו מתים, CORSAIR, כרגע במחשב עבודה שלי נמצאים שלושה דיסקים עם אחוזי בריאות של 90%. דיסקים של OCZ. הייתי רוכש אותם לפי מחירי זאפ, מה שהכי זול של חברה בינונית. בקיצור לא מומלץ לסמוך עליהם בעיניים עצומות. וכמובן תמיד לגבות.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם

היו לי כמה כונני SSD עם השנים (החלפתי כל שנתיים כדי להתקדם לנפח גדול יותר) והכל פיקס.

יש לי גם SSD ישן של 250GB שקניתי אולי לפני 4-5 שנים והפכתי אותו לכונן נייד והוא חי ובועט גם כן.

כמו כן יש לי שרת ייעודי עם SSD של סמסונג 830 שכתבו עליו 200TB והוא עדיין נותן בראש.

זה שרת עם לא מעט כניסות ולכן הכונן כותב לא מעט.

הוא בן 3.5 שנים של פעילות לפי תוכנה, ולא סתם 3.5 שנים מאז שנקנה/יצא לחנויות.

מצרף תמונה.

200tb.png

ולא כתבת באיזה כונן מדובר, דגם, חברה וכו'.

לפי המידע גם אפשר לחפש באינטרנט ולראות מה הסטטיסטיקה אומרת.

פורסם
יש לי כונן SSD של אינטל בנפח 80GB מהתקופה שהוא עלה 1200 ש"ח, עדיין עובד. שנת ייצור 2009.

עוףטופיק בקטנה -

העפת אותי אי-אילו שנים אחורה לתקופה שצורבי דיסקים (במהירות X2-X4 מסחררת) עלו אלפי שקלים...היו ימים)

פותח שרשור - אם אתה עדיין מודאג,אשמח לרכוש ממך את הכונן המדובר ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...