Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחשב dell E6330, לאחרונה מדווח כי הסוללה חלשה ויש להחליפה.

הסוללה הנוכחית - 6 תאים 65w, 11.1v, 5700mAh

חיפשתי אופציות בארץ, רובן סביב 400ש"ח לסוללה לא מקורית.

יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב:

מקורית באתר של דל - 100$ (400ש"ח) - ברור שחלופה זו עדיפה על זו שבארץ.

חיפוש באמזון ושאר האתרים נותנים אופציות שנעות בין $30-$70, אבל רובן לסוללות של 60w.

הכיוון כמובן לרכוש בחו"ל - אם כבר חלופי, לפחות שיהיה בזול ואם מקורי, אשלם כמו חלופי בארץ.

האם יש המלצות על אתרים? מה לבדוק? מה החשש בחלופי? דברים נוספים שצריך לדעת?

תודה.

פורסם

אני קניתי פעם אחת סוללה חלופית למחשב HP, המחשב בהחלט פעל אתה, אבל נותן הודעות שגיאה.

כיון שמדובר במחשב ישן (אני מבין שבן 4 שנים לפחות) השיקול שלך צריך להיות מצבו הכללי של המחשב, כמה הוא אכן פועל על סוללה וכמה מחובר לרשת, ומתי מתוכננת החלפתו בחדש.

אם אינך זקוק לזמן סוללה ארוך אני מסופק אם ההבדל בן 60Wh ל-65Wh משמעותי. בתנאי שהנתונים אמיתיים ולא "מעוגלים" כלפי מעלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המחשב אכן בן 4, אבל מצבו טוב מאוד (אולי דורש פירמוט) ומשמש ברמה היומיומית - הוא כלי עבודה.

אם סוללה חלופית לא עושה את העבודה, ארכוש מקורית.

פורסם

מנגד, רכשתי סוללה חלופית למחשב סמסונג. עבדה מעולה עד שהתפגרה כעבור שנה.

המקורית שהגיעה עם המחשב החזיקה שנה וחצי בלבד, כך שזה בהחלט לא רע כמו שזה נשמע.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אצלי המקורית מחזיקה 4 שנים..

השאלה איך מזהים - על אותו מוצר אני רואה תשבוחות מצד אחד ותלונות (לפעמים אף של חוסר התאמה פיזית למכשיר) מצד שני.

פורסם

אם אתה מעריך שהמחשב ישמש אותך עוד שנה-שנתיים כנראה שיש מקום לרכוש סוללה מקורית - $100 הם כ-10-15% ממחיר מחשב חדש, ועם נביא בחשבון שאורך החיים של מחשב נייד הוא 3-5 שנים מדובר בהוצאה מוצדקת, עד שתחליט להחליף את המחשב. אם ממילא התכונת להחליף את המחשב בחודשים הקרובים עשה זאת עכשיו, ואת הישן העבר למחסן הגרוטאות.

אם מדובר ב-desktop replacement שרוב הזמן מחובר לרשת החשמל אולי כדאי לוותר לגמרי על החלפת הסוללה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש בעיה עם הזמנת סוללות חלופיות מאיביי ודומיהם?

קראתי איפשהו שיש החמרה בחוקים בנוגע למשלוח אווירי של סוללות, מעניין אם זה משפיע גם על סוללות לנייד.

הזמנתי לפני יותר מחודש סוללה חלופית ל-Compaq CQ61 שלי ועדיין לא קיבלתי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

דוד שלי הזמין לאבא שלי לפני חודש +- סוללה למחשב dell N4030 וקיבל אותה. אבא שלי ישתמש במחשב מחובר כל הזמן גם ככה אבל לדל יש קטע שברגע שהסוללה במצב אנוש הם כבר לא נותנים לך לעבוד איתה גם כשהיא מחוברת לחשמל...

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני חושב שהסוללות המקוריות של דל הן אשפה, אז מהמר שגם החלופית תהיה ככה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
יש בעיה עם הזמנת סוללות חלופיות מאיביי ודומיהם?

קראתי איפשהו שיש החמרה בחוקים בנוגע למשלוח אווירי של סוללות, מעניין אם זה משפיע גם על סוללות לנייד.

הזמנתי לפני יותר מחודש סוללה חלופית ל-Compaq CQ61 שלי ועדיין לא קיבלתי.

באסוש.

המוכר יצר איתי קשר לפני כמה ימים וכתב לי:

regarding the battery you purchased on November,have you received it?

our post office just told me that many parcels with battery were held due to the strict customs at the end of the year.

כשעניתי לו שטרם קיבלתי את הסוללה, הוא ענה:

dear friend,

thanks so much for your reply.

we have confirmed with our post office,they said the parcel should be held by the customs.

and we are not able to reship it due to the strict customs.

how about i give you a full refund?

יש המלצות למוכר ספציפי שסוללות שלו כן נשלחות לארץ?

החלופית הכי זולה בארץ שמצאתי עולה 200 ש"ח, שזה יותר מפי 2 ממה שמצאתי באיביי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...