Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומבינה מעניינת וספק אם חוקית.

כי עד כמה שאני זוכר אם עברה שנה והרכב לא נמכר היבואן מחויב לרשום אותו על שמו, כלומר ע"ש החברה, שזה גם אומר ירידת ערך של בעלות חברה.

לרשום את הרכב ע"ש סחבק רנדומלי שעובד שם כדי לעקוף את זה זה מעניין.

V5

פורסם (נערך)

זו בדיוק הקומבינה: לפני שעברה שנה כחוק, מהר מהר עובד מהסניף "קנה" את הרכב ועכשיו הוא מוצג מגרש ולפעמים גם נוסעים איתו קצת לסופר וסידורים.

דיי נפוץ במחוזותינו. ככה יש סיכוי לצמצם הפסדים על רכב שאינו הכי סחיר. קרסו עשו שאת בזמנו עם הסניק הקצרה.

עובדי בטר פלייס קנו 450 פלואנס מתוך ה 990 שעלו לכביש. אין בזה שום פסול זה הרי לא מפעל הפיס.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
בטוח שזה 0 ק"מ? או שזה היה רכב הדגמה.?

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

חס ושלום. חוצמזה אני מניח שרכב הדגמה חייב להיות רשום ע"ש החברה. זה נראה לי בדיוק מה שרשמו מעלי: סידור (אוקי, קומבינה) כדי לא לרשום ע"ש חברה ולמסור 0 ק"מ מליסינג. אבל אין כאן קומבינה במובן של נוכלות, הם אומרים לך מה עשו ולמה, רוצה טוב לא רוצה עבר הלאה.

תודה למגיבים למדנו משהו על הראש שממציא פטנטים ונראה לי שאפשר לסגור שרשור אא"כ יש איזו הארה/הערה...

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אם אני זוכר נכון, ברגע שהרכב רשום כ-0 ק"מ אין משמעות למי הבעלים. כלומר ההפחתה זהה בין אם רשום חברה/ליסינג/פרטי (איך בכלל יכול להיות 0 ק"מ פרטי??).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תסתכל מה הוא כתב:

הרכב לא רשום על חברה אלא פרטי.

רוב דגמי הפורסטר נמכרים ב-0 ק"מ בהנחות של 15% לפחות והיבואן עם קצת לחץ די נדיב בהנחות אז לא ברור לי למה כוונת פות"ש כשהוא אומר שאין הנחות.

צודק,

לא שמתי לה שהוא נרשם על יד פרטית.

אם כך, יש להתייחס למחירו כמשומש, להוסיף חודשי שימוש ועלית מחירון על ק"מ וכמובן להפחית 4% על יד שניה.

העיסקה תהיה אטרקטיבית אם מתכוונים להחזיר את הרכב לתקופה של לפחות 3-4 שנים ואז נושא היד לא מענין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...