Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי שלום לכולם

זאת ההודעה הראשונה שלי, נרשמתי לפה על מנת לקבל עזרה, כי אני לא יודע למי לפנות.

קניתי רכב ועשו לו כל מיני טיפולים לפני שקיבלתי אותו. (הטיפולים מפורטים בתמונה שגם חוץ מטיפול 150,000 לא הצלחתי להבין יותר מידי)

רציתי לשאול לפי הטיפולים שאתם רואים שמופיעים בדף , אפשר קודם כל הסבר על הטיפולים האלו ודבר שני מה אפשר ללמוד מהם על המצב המכני של הרכב?

תודה רבה לעונים.

IMG_4779.jpg

עריכה אחרונה על ידי Leo445
פורסם

לא רשמת איזה על איזה רכב מדובר אז אף אחד לא יכול לנחש מה כולל טיפול 150,000 ק"מ אבל אני רואה שהחליפו פלנאץ' מים ומיכל עיבוי, כנראה תוצאה של בלאי טבעי למיכל ולפלנאץ'.

בנוסף הוחלפו קלאצים [DSG?] + ברקסים [צלחות ורפידות מקדימה] בקילומטרז' הזה אין שום דבר חריג להחלפות שבוצעו לדעתי.

תבקש מחברת הליסינג את פירוט הטיפולים מהמוסך.

איליה - איפה הצלחת לראות שהחליפו פלאגים?

פורסם

סליחה

הרכב הוא פולסוואגן 2011

אוקי אז הרגעתם אותי שסה"כ מדובר בטיפול בלאי בסיסי עקב הקילומטראז של הרכב.

תודה רבה

פורסם

בנוסף בגלל שהחליפו מיכל מים ופלאנץ' תבדוק שהנוזל קירור שהוכנס הוא בתקן המתאים, אצלך זה אמור להיות G12++ אני חושב.

הצבע שלו אמור להיות אדום [זה לא מעיד על זה שזה G12++ זאת רק אינדיקציה כללית].

פורסם
לא רשמת איזה על איזה רכב מדובר אז אף אחד לא יכול לנחש מה כולל טיפול 150,000 ק"מ אבל אני רואה שהחליפו פלנאץ' מים ומיכל עיבוי, כנראה תוצאה של בלאי טבעי למיכל ולפלנאץ'.

בנוסף הוחלפו קלאצים [DSG?] + ברקסים [צלחות ורפידות מקדימה] בקילומטרז' הזה אין שום דבר חריג להחלפות שבוצעו לדעתי.

תבקש מחברת הליסינג את פירוט הטיפולים מהמוסך.

איליה - איפה הצלחת לראות שהחליפו פלאגים?

כתב חרטומים בקושי אפשר להבין מה רוצים :\ בכל אופן עם הכתב רופאים הזה צריך לבקש שידפיסו לו מה צריך לעשות אחרת אנחנו ננחש כאן עוד הרבה

• תוכן חדש...