Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חושב הרבה על הג'וק, הבנתי שהגרסא הרגילה מרגישה קצת חלשה אז אני מסתכל יותר על גרסאת הטורבו

יש המלצות? כדאי? להמנע? נסיון אישי?

ואיך הטיפולים של ניסאן? גם על זה שמעתי המון לכאן ולכאן

תודה.

פורסם (נערך)

הניסמו הוא הניסיון של ניסאן להפוך את הג'וק לספורטיבי - זה לא ממש הלך, בפועל הביצועים בסדר אבל לא מרשימים למחיר/יומרות והגרסה האוטומטית אנמית למדי. היכולת הדינמית לא מרשימה וכיול המתלים סופר-נוקשה, כאשר בשיוט הקופצנות ברמה הזויה.

מלבד זאת יש את כל המגרעות של ג'וק רגיל - איכות חומרים נמוכה ומרווח מצומצם בראשן.

אם אתה רוצה רכב שמרגיש יותר חזק מג'וק רגיל ודורש הרבה פחות פשרות ביומיומיום אבל להישאר בפלח הג'יפונים - סקודה יטי 1.4 ופיז'ו 2008 1.2 לדוגמה יכולים להיות פתרון לא רע. אם אתה מחפש משהו ספורטיבי באמת, תשקול לוותר על הג'יפונים ולבדוק פולו GTI/איביזה קופרה/פיז'ו 208GTI וכד'.

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם
הניסמו הוא הניסיון של ניסאן להפוך את הג'וק לספורטיבי - זה לא ממש הלך, בפועל הביצועים בסדר אבל לא מרשימים למחיר/יומרות והגרסה האוטומטית אנמית למדי. היכולת הדינמית לא מרשימה וכיול המתלים סופר-נוקשה, כאשר בשיוט הקופצנות ברמה הזויה.

מלבד זאת יש את כל המגרעות של ג'וק רגיל - איכות חומרים נמוכה ומרווח מצומצם בראשן.

אם אתה רוצה רכב שמרגיש יותר חזק מג'וק רגיל ודורש הרבה פחות פשרות ביומיומיום אבל להישאר בפלח הג'יפונים - סקודה יטי 1.4 ופיז'ו 2008 1.2 לדוגמה יכולים להיות פתרון לא רע. אם אתה מחפש משהו ספורטיבי באמת, תשקול לוותר על הג'יפונים ולבדוק פולו GTI/איביזה קופרה/פיז'ו 208GTI וכד'.

העניין הוא שאני מחפש משהו יותר צעיר אבל כן ג'יפון עם עדיפות לאחד ידני.

היטי וה2008 בטוח מעולות אבל אין להן את המראה הצעיר והכיפי שאני מחפש.. חשבתי גם על אופל מוקה אבל הבנתי שהטיפולים יקרים ממש, יש לך אולי המלצות לכיוון הזה? (ומעדיף מן הסתם משהו שאוכל פחות דלק - זה לא יהיה אוטו שאקח לשטח)

ותודה...

פורסם

אישית אני לא מוצא שום דבר "צעיר" בג'וק ודומיו, כל עם ישראל בכל הגילאים וגם אחותו נוהגים בכזה. אם אתה רוצה משהו ידני המבחר גדול יותר במכוניות הסופר-מיני כמו סיאט איביזה, פיז'ו 208 ודומותיהן. אלו גם מכוניות טובות יותר בכל מובן וזולות משמעותית, אלא אם ישיבה גבוהה זה יעד הכרחי.

פורסם
ג'ימני מיועד לנסיעת שטח אמיתית, על הכביש הוא אינו מוצלח, לא בטיחותי ודל באבזור.

לא ציינת אגב, מה התקציב?

בגדול באיזור ה100-110

• תוכן חדש...