Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2008, נסע 135,000 ק"מ יד 1.

אני יכול לקנות את הרכב פחות מהמחירון בפער לא קטן.

האם כדאי להשקיע על הרכב או שהבדיקה ממש רעה?

פורסם

האמת? אני לא יכול להגיד מה מצב הרכב. זאת הבעיה עם הבדיקות במכונים לרכב יחסית ישן - לא ברור מה דורש טיפול דחוף ומה כסת"חים של המכון ( כדי לא להיות חשוף לתביעות ).

הרכב לא עבר תאונה עם משמעות בטיחותית או מסחרית, יש מלא רג'קטים קטנים ( נזילות, רעשים, נקישות, פנסים ועוד ). הייתי לוקח את הרכב למוסך פרטי מקצועי שאפשר לסמוך עליו, כדי לקבל חוות דעת על מצב הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צודק קודמי.

אם הרכב עדיין בא בחשבון - לקחת למוסך שאתה סומך עליו. רק ככה תדע באמת מה מכל הגיבוב שנכתב שם באמת נכון.

בנוסף - יש הסטוריית תיקונים / טיפולים ? בדוק גם את זה.

alfa 156 2.5.

פורסם

כל דבר לחוד בבדיקה הוא לא בעיה, כשיש כל כך הרבה בעיות קטנות עדיף ללכת למוסך ולבקש הצעת מחיר ליישור קו [ובדיקה] ס"ה האוטו בן 8, ואין שאסי.

• תוכן חדש...