Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מדובר על I30 מודל 2010 האצ'בק, שמורה ואמינה אצלי מ - 0 ק"מ.

לפני כחודש פתאום הרכב לא הניע, כלומר נתן סטרטר אך לא הניע.

יצאתי מהרכב, ניתקתי ל 5 דק' את המינוס מהמצבר, בחזרתי והופ הרכב הניע במכה לאחר הריסטרט.

למחרת נסעתי למוסך המורשה של יונדאי, הוחלף חיישן קראנק והכל טוב.

לפני שבוע פתאום הבעייה חזרה, הרכב פעם מניע פעם לא מניע, ושמתי לב שבפעמים שהרכב לא מניע לא נדלקת הנורית הכתומה עם המפתח (במצב תקין היא אמורה להידלק לכמה שניות).

אבקש את עזרתכם כי יש מצב שעקצו אותי כבר בהחלפת חיישן קראנק לשווא ולא בא לי שוב פעם להיכנס למוסף לשלם כסף כדי שהומסך יעשה עלי ניסוי וטעייה.

מצורפת תמונה בה ניתן לראות את הנורית המדוברת, כאמור כשהרכב מניע היא נדלקת לכמה שניות ונכבית (מצב תקין), בפעמים שהרכב לא מניע היא לא נדלקת.

P_20161210_144403.jpg

פורסם

נורית אימובילייזר מקורי, נסה להניע עם מפתח רזרבי.

אם גם הוא לא עוזר, אז אולי האנטנה שנמצאת בסוויץ' לא תקינה.

Stay Dirty

פורסם

תודה אסף. יש לי שאלה, מה קשור המפתח או המפתח הרזרבי, האם בתוך המפתח נמצא איזה שלט רחוק מובנה או אינפרא-אדום? זה מפתח רגיל ללא שלט מובנה, שגם אין אפשרות לפתוח אותו להחלפת סוללה או משהו.

פורסם

בשמחה,

התיקון בוצע ביונדאי תל אביב.

מחיר התיקון כולל דיאגנוסטיקה של התקלה כ500 ש"ח כך שאם אתה יכול לקנות את החלק ביונדאי שופ ולתקן לבד כמובן עדיף.

פורסם

בהמשך לבחור שמעליי,

התיקון פשוט מאוד. כל מה שאתה צריך זה מברג פיליפס כדי לפתוח את החיפוי שמעל ומתחת להגה, ואז תקבל גישה לאנטנה, שבד"כ תפוסה עם בורג אחד או 2.

ואז ניתוק קונקטור חשמלי.

Stay Dirty

• תוכן חדש...