Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :smile:

אחרי יומיים של חיפושים בנושאים קודמים החלטתי להצטרף ולבקש את עזרתכם

נא המלצתכם לרכב שני במשפחה. מקום ל-2 כסאות ילדים, עגלה בבגז

הרכב יסע כ- 15,000 ק"מ בשנה מחוץ לעיר - לעבודה וחזרה. אפשר ידני ורצוי בטיחותי.

התקציב: 40-45

תודה

פורסם

אמרו לי שאירופאיות יקרות יותר (אירו וכאלה) - מה דעתך?

מה לגבי יפניות? אדוארד אטלר (עורך עיתוני רכב לשעבר, כיום כותב מדור רכב ב"מקור ראשון") ממליץ על סוזוקי סוויפט, למרות עתיקותה. מה דעתך?

פורסם

מה דעתך על גולף? אופל אסטרה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לגבי הסויפט אני מסכים עם מה רשמו לפני, מיושנת, לא בטוחה - וותר.

אם אתה אומר להכניס עגלה + 2 כסאות לילדים מאחורה, סויפט תהיה קטנה לך מדי. חבר פורום פה מכר בזמנו 206 בגלל שלא הסתדר עם עגלה בודדת לתינוק וקצת ציוד בתא מטען. אז עם 2 עגלות, או עגלה לתאומים...

מגאן משומשת לא מושפעת מיורו יקר, החדשות כן.

אם אתה רוצה יפניות בגלל האמינות (למרות שרשמת שבטיחות יותר חשובה, ובתקציב הזה המגאן תהיה בטוחה יותר מכל דבר יפני) אתה יכול לנסות למצוא אלמרה \ אימפרזה \ קורולה. כאן כבר מדובר בעקר טומטית, קשה מאוד למצוא ידניות, אם כי באימפרזה עוד יש סיכוי למצוא ידנית.

גיא

פורסם

תודה רבה על התגובות של כולם! מגאן כן באה בחשבון. כן יש את ענין היורו ומחירי חלפים וטיפולים.

על איזה מחירון רכב אתם ממליצים באינטרנט כדי לראות איזה שנה אפשר לקנות בתקציב שלי?

האם יש עדיפות לרכב קטן יותר וחדש יותר - שמכניס עגלה לבגז'? אולי פונטו או פיאסטה

פורסם

הנה קישור למחירון. זה המחירון היחיד, אין אחרים ששווים משהו. העלות היא שיחה סלולארית רגילה.

רכבים קטנים מומלצים? קליאו, פונטו, פיאסטה (ה2 הראשונות בטוחות יותר) לרנו מחירי חלפים לא זולים בלי קשר ליורו.... אבל אני בספק רב עם יהיה מקום מספיק מבחינתך בתא המטען. אם תעלה קצת את התקציב אולי תצליח למצוא גטס מליסינג או השכרה מ2002-2003.

גיא

פורסם

נסה סיטרואן קסנטיה משנת 98-99 עם מנוע 2 ליטר היא נכנסת היטב בתקציב, היא משפחתית גדולה ומרווחת (עם בסיס גלגלים של 274 ס"מ) מאובזרת למדיי ובעלת תצורת סדאן 5 דלתות דבר שיקל עליך ויעשה לך חיים קלים בהכנסת דברים לבגאז' (במיוחד שאפשר להגביה ולהנמיכה) הייתה לי אחת כזאת אני יכול להעיד שנכנסים 2 מבוגרים וילד במושב האחורי ויש לה תופסני איסופקס למושבי ילדים. המנוע נמרץ למדיי אך בשנים האלה אין תיבה ידנית אלא את ה-AL4 שקצת מסרסת את המנוע, לא משהו שיגרום לך לשנוא אותה.

http://www.trader.pl/images/pl/big_images/citroen_xantia.jpg

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

הקסנטיה לא מתאימה לבקשה לבטיחות. מעבר לזה מדובר ברכב נוח מאוד, שחייב טיפולים בדיוק לפי הספר וחשוב למצוא רכב שטופל כמו שצריך. אני הייתי מוותר בגלל הבטיחות.

גיא

פורסם

אז נשלם ללוי יצחק. אין ברירה. ברור שהייתי רוצה אסטרה/גולף אבל אני בספק שהתקציב מאפשר. מגטס קראתי בפורום שעדיף להתרחק.

פורסם

לגטס יש חסרונות ויתרונות, השאלה מה מחפשים.

לדעתי תתחיל מלבדוק אם רכב קטן בכלל מתאים לצרכים שלך ואז נמשיך משם.

התשלום ללוי יצחק שולי, בדיוק אותה עלות כמו להתקשר לחבר בסלולארי ולדבר איתו 2 דקות.

גיא

פורסם

אוקיי. נעשה קצת שיעורי בית. רכב 2.0 ל' בכל אופן לא מתאים לדרישות לרכב שני חסכוני בדלק ולא למטרת נסיעות משפחתיות רק לעבודה וחזרה ולהוציא את הבנות מהגנים

מדובר על עגלה אחת להכניס לבגז' ולא עגלת תאומים...

• תוכן חדש...