Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן קיבלתי דו"ח חניה, בחניה של העבודה.

מדובר בחניה גדולה, ללא בעית מקום, ללא מחסום וללא בקרה על מס' רישוי של הרכבים הנכנסים.

במקום ישנן מצלמות שלפי הדו"ח נרשם כי הרכב שלי צולם, וישנם כביכול סימונים על איסור חניה במקומות ספציפים, אבל הם קיימים כנראה משנות הפלמ"ח, כי כיום צריך ממש להתאמץ כדי לראות ולמצוא אותם.

לפי הבנתי לא רק אני קיבלתי קנס כזה, הייתה בקשה מצד העבודה לבטל את הדוחות אלה אבל העירייה דחתה את הבקשה.

האם ניתן לעשות משהו עם זה?

האם יש לזה משמעות מבחינת עבר תעבורתי, שכרגע נקי? אני מקבל על זה נקודות?

פורסם

קודם כל תירגע, אין לזה שום השפעה על עבר תעבורתי ובטח שאין נקודות.

רק לא הבנתי משהו, אם החניה היא של מקום העבודה, איך פקח יכול לרשום שם דוחות?

לפי מה שאתה מתאר החניה לא שייכת למקום העבודה אלא לרשות המקומית.

פורסם

לפחות משהו.

ואני אדייק קצת יותר.

בכניסה לחניה רשום "חניה לעובדי החברה X" (לא זוכר במדיוק את הנוסח). בפועל אין שום פיקוח על מספרי הרישוי, וכל אחד יכול להחנות שם. ככה שכביכול חניה זאת חניה של העבודה, אבל בסופו של דבר שייך לעירייה.

אם זה באמת היה בגלל הסוגיה הזו, העניין היה נסגר כבר מזמן.

פורסם

לא כל כך ברור.

אתה עובד של חברה X ?

האם חברה X החליטה על דעת עצמה שהשטח הוא שלה?

האם באותו יום רכבים נוספים קיבלו דוחות?

אם מדובר בשטח עירוני ומסומן שאסור להחנות אז כנראה שתצטרך לשלם את הדוח

• תוכן חדש...