Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפוסט הזה מיועד למי שמחפש כרגע שעון חכם חדש והסמסונג נמצא ברשימה שלו.

כבר מספר חודשים שאני מחפש את השעון החכם האידאלי.

חיפשתי שעון שמכיל את המאפיינים הבאים:

נראה טוב על היד, תצוגת always on, תמיכה בעברית, אפשרות לענות לשיחות ולהתקשר, נגד מים, זמן סוללה

של לפחות יום שלם ומד דופק מובנה.

בהתחלה הלכתי לאיבוד מהמגוון העצום. השקעתי שעות רבות בקריאה של מבחנים שנעשו לשעונים

השונים, קראתי ביקורות רבות של משתמשים באמזון וצפיתי בהמון סירטונים רלוונטיים ביוטיוב.

בשלב מסויים כבר הייתי די סגור על קנייה של שעון סיני מדגם Finow X3 Plus אבל לאחר בחינה נוספת של

כל הנתונים ההחלטה הסופית נפלה על Gear S3 שיצא לשוק לפני חודשיים (עדיין לא נמכר בארץ)

השעון הוזמן מeBay מחנות קוראינית. מחיר השעון כולל משלוח Fedex כ1500 שקל.

השעון הגיע אלי תוך 5 ימים מרגע ההזמנה. באופן מפתיע לא נדרשתי לשלם כל תוספת מס.

אני עם השעון כבר מספר ימים ומרוצה עד הגג. הוא עונה על רוב הציפיות, לא נראה לי שיש היום בשוק שעון אחר

שמתאים לדרישות שלי.

קבלו את ההיתרונות המרכזיים של השעון בליווי תמונות:

1. השעון נראה טוב על היד. הגודל מצוין והמשקל סביר.

הצבעים מצוינים והמסכים השונים מאוד ברורים וקלים לקריאה

3.jpg

2. תצוגת always on עובדת מצוין. המסך נשאר דלוק גם שהשעון לא בשימוש. נותן תחושה של שעון רגיל

4.jpg

3. תמיכה בעברית, קבלו דוגמה להודעת וואטסאפ ששלחתי לעצמי

1.jpg

4. מקלדת עברית, ומכתב שהגיע אלי משרות הלקוחות של HOT. הפונטים גדולים וברורים מאוד

6.jpg7.jpg

5. אפשרות להתקשר מהטלפון. הספיקר יחסית חזק ובצד השני של השיחה לא היו כל תלונות לגבי איכות השמע ולא הבחינו שאני מדבר בעזרת השעון

5.jpg

6. מד דופק מובנה. בצעתי השוואה עם שעוני דופק נוספים שיש לי. סה"כ כולם באותו הטווח בזמן ישיבה.

בחדר הכושר בזמן תנועה הקריאות לא היו מדויקות, קיבלתי ערכים לא הגיוניים מדי פעם.

כמו כן לאחר מספר שניות תצוגת הדופק מתחלפת במסך השעון. מאוד מרגיז ולא שימושי.

זוהי בעצם התלונה היחידה שלי לגבי השעון.

אני מחפש אפליקציה שתפתור את הבעיה.

8.jpg

7. זמן סוללה: מחזיק יום שלם ללא בעיה גם כאשר השעון בשימוש רב. אני לא חושב שהוא מסוגל להחזיק יותר

מיום שלם כל עוד משתמשים באופציית always on.

סה"כ אני מאוד מרוצה - מומלץ בחום

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

יש לי את השעון של Huawei קרוב לשנה, הבעיה העיקרית עם מד דופק הוא שהטכנולוגיה עצמה שהשעונים הללו משתמשים פשוט לא אמינה מעבר לזה השעון הזה נראה מצויין

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

אני אישית פסחתי בהשוואות על הסמסונג רק בגלל היעדר אנדרואיד wear, לדעתי חיסרון גדול לעומת שעונים אחרים..

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם

מערכת הפעלה אנדרואיד מסורסת/מיוחדת לשעונים.. מתקשרת עם כל מכשיר אנדרואיד בעזרת אפליקציה יעודית ועוד הרבה אופציות והיתרונות שיש באנדרואיד..

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם (נערך)

נראה טוב, לי אישית יש שעון של.lg

לדעתי כל השעונים החכמים בנתיים גימיק, צריך שזה יתפתח עוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי EmptySoul
  • תוכן חדש...