Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW M135i xDrive / יום גשום בבוואריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוסט הקודם שלי בנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?613192-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%9B%D7%9F-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA

מתנצל על הלינק הארוך.

לפני שאתם מתחילים לקרוא אני ממליץ לכם להעיף מבט בפוסט הקודם אם לא יצא לכם עדיין כי אני אדלג על חלק מהדברים שכבר אמרתי אז.

אז דיברנו על שירות BMW on Demand שפועל במטה של BMW במינכן (BMW Welt) ובעבר שכרתי שם M4 ליום אחד.

הפעם מזג האוויר היה פחות נעים לצערי ונאלצתי לבחור באלטרנטיבה הראויה ביותר בהיצע, הרי היא ה 135 xDrive.

אספתי את הרכב בשעה 09:00 בבוקר, כאשר משך ההשכרה הוא עד השעה 17:00.

כמו בפוסט הראשון, משלמים עבור 3 שעות (במקרה הזה 35 EUR לשעה עבור 135) - סה"כ 105 EUR, ומקבלים את הרכב ל 8 שעות.

450 ק"מ כלולים וזה יותר ממספיק כדי לקרוע לרכב וגם לגב שלכם את הצורה.

מיכל דלק מילא ו 420 ק"מ ניצלתי (אין טעם לתדלק להם את הרכב הם מחייבים עבור הדלק מחיר לליטר כמו בתחנה ליד - ללא עמלה).

אני לא אחפור על הרכב אבל מדובר בסדרה 1 (LCI כמובן) בגרסת 135 (6 בטור 326 כ"ס וכ- 40 קג"מ החל מ 1300 סלד").

אחרי שדפקו להם מספיק תיבות ידניות ניתן להשכיר רכבים עם תיבה אוטומטית בלבד, במקרה הזה מדובר בתיבת ה ZF האגדית עם 8 הילוכים ומנופי העברה מההגה.

מיותר לציין שגם עם מערכת ההנעה הכפולה המדהימה שלהם עדיין יש יתרון כוח לציר האחורי, כאשר הבסיס הוא כ60% לאחורה והשאר קדימה, במקרה של החלקה המערכת יכולה להעביר עד 100% מהכוח לאחד מהצירים.

אני מצרף תמונות סטטיות של הרכב, לצערי החברה שלי הייתה עסוקה בלהחזיק חזק משום מה ולא הייתה מוכנה לשחרר את הידית כדי לצלם.

IMG_1180.jpgIMG_1174.jpgIMG_1173.jpgIMG_1171.jpgIMG_1168.jpgIMG_1167.jpgIMG_1166.jpg

טוב, עכשיו אחרי שמיציתי את כל המידע היבש אני רוצה לספר לכם על המסלול שעשיתי עם הרכב, הוא אינו כולל כמעט אוטובאן ומהירות לא מוגבלת אבל, כולל קטעי נהיגה ונופים מרהיבים.

לצערי בגלל שירד המון גשם והכביש היה רטוב נאלצתי להיות זהיר יותר אבל היו קטעים יבשים שבהם היה ניתן להינות מהיגוי יתר משובח.

אני אפרט את כל המסלול, אין לכם מה לדאוג לגבי ניווט, בכל הרכבים יש מערכת ניווט מובנית, שווה לדעתי וזה למדתי מהפעם הראשונה, לשבת כמה דק' בחניה שם להכניס את כל היעדים ולחסוך לעצמכם עצירות מיותרות, אני יודע שזה קשה כאשר האגזוז מגרגר מאחורה אבל זה ישתלם לכם

יוצאים ממינכן לכיוון Inning Am Amersee (להכניס ל GPS), בכביש הזה תוכלו קצת להרגיש את האוטו במהירות גבוהה (מאוד..) כי מדובר בכביש A96 שבחלקו אינו מוגבל.

לאחר מכן יורדים בסמוך לאגם על כביש צר יחסית לכיוון Pilsensee (להכניס ל GPS).

לאחר מכן ב GPS מכניסים Herrsching

Wessobrun

Weilheim in oberbayern

משם מנווטים ל Riegsee

ואז ל Bad kohlgrub

משם יורדים על כביש 23 לכיוון garmisch (עיירה יפהיפיה).

ואז נוסעים לכיוון krun,

ומתחילים לעלות בחזרה לכיוון מינכן דרך Walchensee ואז ל Kohlsee

ביניהם תמצאו דרך מדהימה (אך קצרה יחסית) שעוברת בתוך מנהרות ועם סיבובים שקוראים לך לנהוג אותם חזק.

את הקטע הזה עשיתי פעמיים, ממש סיימתי אותו, ירדתי למטה שוב ועליתי בחזרה- מדהים.

אחר כך זה כבר תלוי בכם, אפשר לעלות לכיוון מינכן ולסטות קצת מזרחה כדי להאריך את הנסיעה, אני הגעתי עד Erding שהיא צפון מזרחית למינכן ואז עליתי אל אוטובאן לכיוון מינכן להחזיר את הרכב.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות, גם בפרטי.

התמונות צולמו עם iPhone 6S Plus אם זה מעניין מישהו.

פורסם (נערך)

מדהים מדהים מדהים .

קראתי גם את הפוסט הקודם , קצת יותר מ400 שקל לרכב כזה ול8 שעות מחיר יפה , תמונות יפות . אין תמונות

מהמוזיאון בטוח שלא חסר מה לצלם שם ,יש איזשהו איסור ?

עריכה אחרונה על ידי young97

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם
מדהים מדהים מדהים .

קראתי גם את הפוסט הקודם , קצת יותר מ400 שקל לרכב כזה ול8 שעות מחיר יפה , תמונות יפות . אין תמונות

מהמוזיאון בטוח שלא חסר מה לצלם שם ,יש איזשהו איסור ?

לא יצא לי להיות במוזיאון, אני גם לא מת על זה כל כך, מעדיף חוויות יותר מוחשיות :), יצא לי להיות בשבוע שעבר בשטוטגארט במוזיאון פורשה אבל לא התלהבתי כל כך, היו המון רכבים מאוד מעניינים אבל אני מיציתי מהר מאוד את העניין.

לגבי המחיר אני חושב שהוא הוגן יחסית, יצא לי סה"כ עם חניה ליום שלם ומיכל דלק מלא 165 EUR, שהם 674 ש"ח, לדעתי לא נורא בכלל.

פורסם

כל כך כייף לקרוא גם את הפוסט הזה וגם (שוב) את הקודם.

המון מידע מועיל לטיול שאני מתכנן שכמובן יכלול השכרת bmw רצינית לכמה ימים.

למרות שהן די חיות שונות אחת מהשנייה תוכל לעמוד על ההבדלים בין שני הרכבים ששכרת?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
כל כך כייף לקרוא גם את הפוסט הזה וגם (שוב) את הקודם.

המון מידע מועיל לטיול שאני מתכנן שכמובן יכלול השכרת bmw רצינית לכמה ימים.

למרות שהן די חיות שונות אחת מהשנייה תוכל לעמוד על ההבדלים בין שני הרכבים ששכרת?

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני שמח לשמוע שנהנית לקרוא ושהמידע עוזר לך :), אבל בכל מקרה שווה לך לבדוק אלטרנטיבות אחרות להשכרה לטווח ארוך יותר, למרות שתוכל להשכיר שם רכב ל 24 שעות בעלות של 6 שעות בלבד - הכוונה שכמו שבמהלך היום מ 09:00-17:00 משלמים עבור 3 שעות כך גם במהלך שעות הלילה בין 17:00 ועד 09:00 למחרת תשלם גם 3 שעות בלבד.

פגשתי שם כמה אנשים שלקחו את הרכב למשך הלילה כדי להינות מהאוטובאן כשהוא פנוי אבל אני אישית לא מבין כבר כמה אפשר לנהוג בקו ישר במהירות גבוהה, אני מיציתי את זה מהר מאוד.

לגבי השאלה האחרת, למרות הגשם ולמרות הבדלי הכוח והייחודיות של רכבי M אמיתיים, אני חייב לומר שנהנתי יותר עם ה 135, תיבת ההילוכים בה הרבה יותר נעימה ולדעתי לא באמת חסר כוח, היא הרבה יותר סלחנית וגם תחסוך לך קצת כסף על דלק, שלא לדבר על מחיר הקניה הראשונית.

אם אתה שואל אותי, בכל יום הייתי מעדיף M240i על M2, מהרבה סיבות.

פורסם

השתתפות עצמית?

מסגרת אשראי?

האם יש מגבלה לעבור את הגבול לאוסטריה?

ציינת שיש אפשרות לשכור את רכב ל-24 שעות ולשלם על 6 שעות האם זה אומר שטווח הנסיעה עולה אוטומטית ל-900 ק"מ ?

סקירה מעניינת

אשמח לתשובות.

turboy

פורסם
השתתפות עצמית?

מסגרת אשראי?

האם יש מגבלה לעבור את הגבול לאוסטריה?

ציינת שיש אפשרות לשכור את רכב ל-24 שעות ולשלם על 6 שעות האם זה אומר שטווח הנסיעה עולה אוטומטית ל-900 ק"מ ?

סקירה מעניינת

אשמח לתשובות.

סורי על העיכוב אבל בכל מקרה יכלת למצוא תשובה בפוסט הראשון, לא נורא.

השתתפות עצמית / מסגרת אשראי - הם חוסמים 1000 EUR כשאתה לוקח את הרכב ואם אתה מחזיר אותו בלי שום פגם הם משחררים את המסגרת (לא מחייבים, רק חוסמים מסגרת!) - מה שזה אומר שבמידה וקורא משהו ההשתתפות העצמית שלך היא 1000 EUR שבתכלס זה לא נורא בכלל (ב Sixt למשל השתתפות עצמית של BMW בתאונה למשל היא קרוב ל 1600 EUR).

*** לדעתי במקרה חריג אולי תדרש לשלם מעבר לזה במידה ויגלו שניתקת בקרת יציבות וכו' כי הם רואים את כל נתוני הנסיעה במפתח של הרכב, החל מכמה ליטרים בדיוק צרך הרכב ועד למיקום GPS, ניתוק בקרות, מהירות בכל נק' זמן ועוד. ***

התקנון שלהם אומר שעבור כל שעה ששילמת עליה אתה זכאי ל 150 ק"מ, ולכן אם שילמת על 8 שעות 3 אתה זכאי ל 450 ק"מ וגם בלילה כאשר אתה משלם 3 שעות עבור 16 שעות אתה גם זכאי ל 450 ק"מ נוספים - סה"כ 900 ק"מ ליום כמו שאמרת.

אין מגבלה לחצות את הגבול לאוסטריה, לגבי גבולות אחרים כדאי לבדוק אבל בכל מקרה אתה תצטרך, במידה ותעלה על כביש מהר באוסטריה, לרכוש מדבקה בתחנת דלק בעלות 8 EUR ל 10 ימים שמאפשרת נסיעה בכבישים אלה ללא תשלום קנס.

מקווה שעזרתי :)

זה מהאתר שלהם:

pricemodelEN.jpg

פורסם
המדבקה ליד הידית הילוכים אומרת שהרכב מוגבל ל240 קמ"ש?

זה אכן מה שהיא אומרת, בפועל - לא.

יש גם שלטים באוטובאן שמבקשים ממך להשתדל לא לעבור 300 קמ"ש :)

• תוכן חדש...