Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא אהבתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
שדברים אחרים יטרידו אותך.

אכן אתה מאד צודק :-)

יש מספיק דברים שחשובים ומטרידים יותר.

לגבי פרסומות - יש פרסומות אחרות הרבה יותר מטומטמות, שההקשר בין הפרסומת למה שמפורסם מקרי לחלוטין, אבל אתה לא שומע אנשים "מוטרדים" מכך

לגבי הפרסומת הנוכחית - עשו משהו מינימליסטי ונותנים למוצר למכור במקום רעש מסביב כמו בהרבה פרסומות אחרות.

למשל קח את הפרסומת של המשקפיים שבר רפאלי מפרסמת - חוץ מלרקוד ושמורידים לה את החולצה מדברים בה על המשקפים? לא

אז פרסומות יש לכאן ולכאן (לפחות לא הביאו לנו ילדים שמוכרים - נהייה אופנתי אצל המפרסמים בזמן האחרון ומה הקשר? כלום)

כל פעם שאני רואה אותה אני נדהם כמה היא מטומטמת.

זה רק אני? מה אתם חושבים עליה?

יש הרבה הרבה יותר גרועות ממנה - אולי אתה רוצה שילדים ימכרו לך מכונית כמו ששברולט עשו בפרסומת? :lol:

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

אז זהו, ששום דבר לא קורה בה.

ובכל זאת אנו מדברים עליה וחושבים עליה.

קו פרסום מעט אליטיסטי, סולידי "ונקי" לרכב שמשדר תכונות דומות

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הצלחת הגולף היא קודם כל סוציולוגית, מאחר וזו מכונית שוברת מעמדות, גם בחו"ל.

גם גולף בסיסית תתקבל כמובן מאליו בחניה של קאנטרי קלאב יוקרתי או בשכונות אמידות.

גם גולף ישנה ובלויה היא רכב שסטודנט יתגאה בו, להבדיל נניח מיונדאי מאותו שנתון.

מתחרותיה הקבועות מבית אופל, פורד ובהמשך גם הצרפתיות, שאפו תמיד לקבל את ההכרה הזו, אך ללא הצלחה - וללא קשר לטיבן המכני או לעיצובן.

פיז'ו 306 היתה מוצלחת יותר מגולף 3, פוקוס המקורית היתה עדיפה על גולף 4 - אבל השוק המשיך להצביע ברגליים.

אגב, הצלחת הגולף היא שגרמה ללידת מכוניות הפרימיום הקומפקטיות: אודי A3, מרצדס A קלאס ושנים לאחר מכן, ב.מ.וו סדרה 1.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

קו פרסום מעט אליטיסטי, סולידי "ונקי" לרכב שמשדר תכונות דומות

נכון. בדיוק מה שחשבתי כשראיתי את הפרסומת.

אגב כשאני אומר פרסומת מטומטמת הכוונה שלאדם שאינו חובב רכב, מה תעביר?

לנו ברור מה גולף מציעה.

פורסם (נערך)
נכון. בדיוק מה שחשבתי כשראיתי את הפרסומת.

אגב כשאני אומר פרסומת מטומטמת הכוונה שלאדם שאינו חובב רכב, מה תעביר?

לנו ברור מה גולף מציעה.

שהיא קומפקטית והגיעה למקום ה-1 פשוט וקל , בן אדם שלא חובב רכב לא תמיד מתעמק כלכך , VW נשמע לרוב האוזניים גם רכב אמין יחסית ,+ אין להם זמן לפרסומת של יותר מ..30-40 שניות בערך

בכללי אני חושב שVW עושים פרסומות נורא טובות ומשעשעות

אתזה בטוח כולם זוכרים :

פרסומת ישנה שפורסמה בפורום

עריכה אחרונה על ידי young97

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

• תוכן חדש...