Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כבערך שנה קניתי את המערכת הבאה:

רדיו-דיסק – Pioneer DEH-X4750BT

מגבר – Alpine BBXF1200

קומפוננט - Rainbow Audio EL-C6.2 – אשר מותקנים בדלתות הקדמיות של הרכב ומחוברים למגבר

קואקסלי - 5x7

Hertz 570.3 - אשר מותקנים בדלתות האחוריות של הרכב ומחוברים ישירות לר"ד.

סאבוופר -

Hertz dbx30.3 - מחובר בגישור למגבר

שמעתי טוב במערכת הזאת אבל לא לגמרי לשביעות רצוני, מבדיקה הבנתי שהאקולייזר בכלל לא מכוון

כפי שבאמת צריך.

אחרי שהעלתי את התדרים הגבוהים וקצת את הנמוכים - פתאום נפתחו הרמקולים והיה סוף סוף תחושה

של "ואוו!!" ונפח מלא. אך נראה שאחד הרכיבים במערכת לא יכול להתמודד עם התדרים הללו.

אציין שאני לא שומע בעוצמות ממש גבוהות אבל גם לא נמוכות.. באופן סביר למערכת שהיא לא OEM.

מה שקורה אחרי בערך עשרים / שלושים שניות של שיר שכל התדרים הגבוהים פשוט נופלים ונשארים רק הנמוכים

והמוזיקה נשמעת עמומה וחסרת נפח.

מה יכול להיות הגורם שמוריד את התדרים הללו? הקרוסאובר של הרמקולים? הגדרה ברדיו? אולי זה מהמגבר עצמו? יכול להיות שזה רכיב בקרוסאובר שמונע מהרמקולים להישרף (למרות ששוב, אני לא שומע בעוצמות ממש גבוהות - רק העוצמה גבוה בתדרים הגבוהים).

תודה לכל העונים,

אביעד.

פורסם

נשמע שאתה מאבד את הבמה הקדמית?

ניסית לבדוק מה קורה עם המגברים כשהתופעה חוזרת? האם המגבר אלפיין נכנס לפרוטקט?

אני לא מכיר את הסט הזה ספציפית אבל יש חברו שמתקינות מנגנון הגנה על הטוויטרים בתוך הקרוסאובר - ייתכן וזה הגורם.

תנסה להוריד במעט את הגיין של הערוצים המחוברים לבמה הקדמית.

קשה מאוד לאתר מקור בעיה כזאת על גבי דף אינטרנט.

פורסם

מה הכוונה "מה קורה עם המגברים"? איך אפשר לבדוק את זה? ואיך אפשר לבדוק אם ה"אלפיין נכנס לפרוטקט"?

וזה נכון לגמרי שקשה לבדוק את זה מדף אינטרנט.. אם יש מישהו באיזור חיפה - יותר מאשמח אם הוא יוכל לשמוע ולהבין את הבעייה.

פורסם

אם אתה שואל את השאלות האלה (ובלי לפגוע או לזלזל) מוטב לך ללכת לאיש מקצוע שיבצע את הבדיקות.

יש לך אפשרות לחזור לבית העסק שהתקין לך את המערכת?

פורסם

לא כזה בא לי לחזור אליו.. בגלל זה שואל כאן (נתן לי תשובה מאד לקונית ולא באמת בדק).

מחפש כאן בעל ידע כזה

פורסם

בצד המגבר עם הכיוונים למיניהם יש 2 נורות.

ירוקה - מעידה על מגבר פעיל/מקבל מתח.

אדומה - פרוטקשן. כאשר נדלקת/מהבהבת ישנה בעיה כלשהי שגורמת למגבר להפסיק לפעול באופן תקין.

- יכול לאפס חזרה את הכיוונים שביצעת ולראות אם יש שינוי בתופעה.

- יכול להנמיך קצת (נגד כיוון השעון, לכיוון ה-8V) את הגיין בערוצים הקדמיים (או גם האחוריים) כפי שהציע דיוויד.

- יכול לעבור על תקינות החיבורים/חיווט למיניהם (כולל אלו של הרמקולים ישירות).

עם ובלי קשר - העלה תמונה ברורה של הכיוונים במגבר, כולל הבהרה לגבי מיקום הכפתורים הסיבובים.

העלה תמונות או פרט מה "שלל" הכיוונים הנוכחיים ב-HU, כולל פונקציית SP-P/O MODE (יכול להעזר בחוברת אונליין).

• תוכן חדש...