Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתנצל מראש אם שאלה זו פשוטה מידי/לא רלוונטית.

אני נדרש לנסוע מאשדוד למעלה אפרים, ולפי המפות האזור לא כל כך סימפתי (להבנתי).

מה הן הדרכים העדיפות להגעה לאזור:

- רכב פרטי: מהו מסלול נסיעה בטוח? עד אריאל יש את כביש 5 למזרח, אך לאחר מכן יש מספר הסתעפויות (4775 או 505 עד צומת תפוח) הרכב לא ממוגן בשום צורה (יש סכנה לזריקת אבנים?). אני מניח שלנוע על מדים ללא נשק זה לא דבר מומלץ?

-תחבורה ציבורית: עדיף לצאת מתל אביב או ירושלים? האם בכלל יש הבדל?

אשמח לכל עזרה,

אריאל

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אנחנו נוסעים שם כל הזמן ללא מיגון. כך כל תושבי האיזור. זה נקרא כביש "חוצה שומרון"

לגבי התחושה, אני לא יודע להגיד איך תחוש, אבל זה בהחלט סביר וגם הדרך המתבקשת לנסוע מאשדוד.

אין מניעה לנסוע על מדים

תחבורה ציבורית אני פחות מכיר, אבל יש קבוצת טרמפים בפייסבוק, שעוסקת בטרמפים לבקעה. וכולם עוברים דרך שם.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• תוכן חדש...