Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים.

קניתי בסוף יולי 2016 פיג'ו 301 1200 חדשה.

עקב הופעת עשן בצד ימין של מכסה המנוע הגעתי למוסך מורשה של לובינסקי.

כרגע האבחנה היא נזילה מאטם ראש - ויש לפתוח את הראש, למדוד שהכל פיקס, להחליף אטם ולסגור.

בהנחה שלא יתגלו ממצאים מיוחדים, אין השחזה.

האוטו עשה עד עכשיו 5K. פתיחת מנוע אחרי כל כך מעט קילומטרים נראית לי מאוד חשודה.

בלובינסקי לא מתרגשים. אפילו רכב חלופי כרגע אין.

מה דעתכם? מה לדעתכם צריכה להיות התגובה הראוייה של לובינסקי?

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם איכות העבודה בישראל ועל ההקפדה של ה מכונאי הישראלי אין להוסיף מילים. מיותר לציין שחלק לא יודעים אנגלית ולא עובדים צמוד להוראות יצרן וכן היצרן מגדיר כל בורג וחלק איך לפרק וכמה לחזק עם מד מומנט. המצב בארץ בכי רע!!!. המנוע בחיים לא יהיה כמו מנוע בתול שהגיע מפס ייצור של היצרן. תמיד יהיה בורג שלא חיזקו נכון. תמיד יהיה משהו שישכחו או ישברו. תבקש מנוע חדש בארגז ותן להם את המנוע שלך.

פורסם

אטם ראש,ואז הם לא יישרו משטח כמו שצריך..ואחד הנדנדים לא תקין...ואז עוד פעם ריצות למוסך,ועוד בעיות גמגומים כי "מישהו" לא חיבר את הקונקטור של אחד החיישנים כמו שצריך..זה הכל מהחיים,למה הבן אדם קנה אוטו חדש?!,בשביל מנוע משופץ הוא היה יכול לקנות 306 בת 18.

פורסם

אתה לא סומך על המוסך שירכיב נכון ראש מנוע, אבל מנוע שלם כן? שם אין חיישנים ורכיבים שאפשר לפשל בהם? אם ההחלפה דורשת רק אטם בלי שום תיקון נלווה ולא יהיו תקלות בהמשך - לא רואה את הצורך במנוע חדש (כולל המשמעות המסחרית של להסביר לקונה שהוחלף מנוע).

פורסם

הייתי דורש מנוע אם היה סדק, או לחילופין אם יעלה בבדיקות שהתעוות ראש המנוע.

כרגע אנחנו מדברים על אטם ראש. נכון - זה פתיחת מנוע, אבל בואו נהיה הגיוניים - זה הרבה פחות טראומטי מהחלפת מנוע. זו גם הסיבה ששאלתי האם מתוכננת השחזה.

לגבי החלפת אטם - מה לדעתכם המשמעויות מבחינת ערך הרכב לטיפול כזה? קונה נורמלי פותח הסטוריית טיפולים.

פורסם

קשה לי להאמין שיסכימו להחליף מנוע שלם.

מה שכן- אם לאחר פירוק הראש יחליטו שדרושה חריטה, הייתי דורש לפחות ראש מנוע חדש, זה כבר הגיוני.

פורסם

מניסיון הם לא רואים בעינים כשזה מגיע לכסף וחיסכון. הם לא ישאלו אותך ויסתירו ממך את העובדה שצריך לעשות שטח. ואיך אתה יודע שהבלוק ישר?

פורסם
איזו הגזמה. בסה"כ החלפת אטם ראש, שהרבה פחות מסובכת ומזמינה תקלות מהחלפת מנוע שלם.

לדעתך זו הגזמה לדעתי זה בלתי נסבל.

אני הייתי בודק טרייד אין על האוטו, שייקחו את הנבלה וייתנו אוטו חדש כנגד עלות חודשי השימוש.

פורסם
לגבי החלפת אטם - מה לדעתכם המשמעויות מבחינת ערך הרכב לטיפול כזה? קונה נורמלי פותח הסטוריית טיפולים.

לדעתי אין לזה שום משמעות אם אחרי התיקון לא יהיו תקלות נלוות. אם תמכור את הרכב אחרי כמה שנים והקונה לא רואה שום "השלכות" מהתיקון הזה - אותי כקונה זה לא היה מדאיג.

פורסם
לדעתך זו הגזמה לדעתי זה בלתי נסבל.

אני הייתי בודק טרייד אין על האוטו, שייקחו את הנבלה וייתנו אוטו חדש כנגד עלות חודשי השימוש.

בדיוק!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האוטו עשה עד עכשיו 5K. פתיחת מנוע אחרי כל כך מעט קילומטרים נראית לי מאוד חשודה.

במה אתה חושד?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש לפתוח את הראש, למדוד שהכל פיקס, להחליף אטם ולסגור.

אם הכל היה פיקס אז לא הייתה נזילה מלכתחילה.

תקלה באטם ראש שמתבטאת רק בנזילת שמן זה חשוד מאוד.

כמעט תמיד אמורים להיות תסמינים נוספים.

לעניות דעתי הדיאגנוזה שגויה ייתכן ומדובר באטם מכסה שסתומים.

• תוכן חדש...