Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריכת דלק חשובה גם למי שרוכש מכוניות ב 500.000 ש"ח ומעלה, לראיה יש דגמי סאלון היברידיים ודיזל גם אצל יצרני יוקרה.

אם זה לא היה חשוב, כולם היו V8 בנזין בנפח 5 ליטר. פשוט, אמין ומספק ביצועים מצויינם. אם הדלק לא חשוב, צריך יותר מזה?

אני מתקשה להאמין שמי שמפסיד 200-250 אלף שקל בשלוש השנים הראשונות שבהן הוא מחזיק את הרכב מעניין אותו צריכת הדלק או מחירו של הדלק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביצועים ותדמית ירוקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הינע היברידי שם לביצועים. לא לחיסכון.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

בדיוק עכשיו קראתי באחד העיתונים מבחן השוואתי בין מרצדס C250e, אודי A4 2.0, וBMW 330.

המרצדס היא Plug in כלומר עם אפשרות טעינה מרשת החשמל.

הפסידה לא מעט בביצועים לשתי האחרות אבל הכי שקטה, נעימה וחסכונית.

אז מי יעדיף את המרצדס ההיברידית על פני אודי טורבו בנזין שהרבה יותר חזקה?

לא יודע בדיוק מי אבל אם החליטו שיש מקום לייצר דגם כזה אז כנראה שיש קונים.

פורסם

ה"התלהבות" של תעשיית הרכב האירופית ממכוניות כלאיים נטענות מגיעה נטו משיקולי עמידה בתקני זיהום אוויר - האיחוד האירופי דוחף להשקת מכוניות כאלו כדי לעמוד ביעדי זיהום אוויר מצטבר (ממוצע זיהום של צי המכירות הכללי). יצרנית שרוצה למכור מאות אלפי מכוניות בנזין ודיזל מזהמות, צריכה למהול את המכירות במכוניות נמוכות זיהום - חשמליות וכלאיים נטענות. בינתיים לא נראה שאף יצרנית הייתה עושה זאת מתוך ביקוש אורגני - כלומר בלי התקנות - ומוקדם לראות אם זה יצליח יותר מהחשמליות הטהורות (שעד כה הן כשלון מסחרי מהדהד).

פורסם

לא ביצועים ולא חיסכון, היברידי הוא לשם הורדת התביעה הפחמנית של הרכב.

לכל אספקט אחר (ביצועים/ חיסכון) יש פתרונות אחרים טובים יותר, יעילים יותר וזולים יותר לייצור ולצרכן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כדי לרמות, סליחה - "לעבור לפי האות" את מבחן הזיהום/תצרוכת דלק האירופי, מערכת כלאיים נטענת עושה עבודה מצוינת - היא מאפשרת לעבור חלק ניכר מהמבחן במצב חשמלי, כלומר 0 פליטת מזהמים. זה שהמכוניות הללו פולטות אח"כ בתנאי אמת עשרות רבות של אחוזים מעל לנתון המעבדה, זה כבר בעיה של העמך שצריך לנשום את הזיהום, לחבר'ה בבריסל אכפת קצת פחות.

פורסם

לא ממש הייתי קורא לזה רמאות, הרי בסופו של יום, בתנאי שימוש זהים, רכב היברידי מזהם פחות מאשר רכב זהה שאינו היברידי, לא?

פורסם
לא מבין את הביקורת על הכתבה. מדובר במבחן מצויין להשוואה בין 3 רכבים מאותו סגמנט בעלי סוגי הנעה שונים.

בדר"כ לרוכשי רכב היבריד/דיזל הפקטור של צריכת הדלק הוא אחד החשובים ביותר, הם מוכנים להתפשר על תכונות מסויימות תמורת צריכת דלק טובה יותר. מאוד מעניין לדעת מהו החיסכון הזה והאם הוא כדאי.

מה שכן השיטה כאן הייתה חובבנית, בדיקה לצריכה של 10 ליטר בלבד ? כל לחיצה מיותרת על הדוושה תשנה את התוצאות, לא רציני. מזדה נתן 1/19 ? באמת ? נראה שהמבחן התיימר להיות משעשע ולא מקצועי וכדאי שנתיייחס אליו ככה.

אתה הראשון שבעד מבחן כזה.

משווים תפוחים לתפוחים ולא רנו דיזל עם תצרוכת דלק של 20 ק״מ לליטר מול קיה ספורטאז׳ בנזין שביום טוב עושה 12 ק״מ לליטר. זו פשוט בדיחה עצובה ופרסומת סמויה לקאג׳ר.

פורסם

בממוצע כללי, בוודאי שמזהם פחות.

כל זמן שהיא "מתגלגלת" על חשמל היא אינה מזהמת כלל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

משווים תפוחים לתפוחים ולא רנו דיזל עם תצרוכת דלק של 20 ק״מ לליטר מול קיה ספורטאז׳ בנזין שביום טוב עושה 12 ק״מ לליטר. זו פשוט בדיחה עצובה ופרסומת סמויה לקאג׳ר.

לא ברור לי כלל מדוע אתה חושב שזו בדיחה עצובה.

שתיהן מתחרות באותו פלח שוק בדיוק, ולכן ההשוואה רלוונטית מאד.

אני לא רואה כאן שום פרסומת סמוייה או לא לרנו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה הראשון שנגד מבחן כזה.

פירסומת סמויה יכולה להיות אם תוצאות זוייפו לטובת משתתף מסויים במבחן.

כל עוד כולן נבדקו בדיוק באותם תנאים ופורסמו תוצאות אמת - המבחן סופר רלוונטי.

פורסם
לא ממש הייתי קורא לזה רמאות, הרי בסופו של יום, בתנאי שימוש זהים, רכב היברידי מזהם פחות מאשר רכב זהה שאינו היברידי, לא?

נכון, לכן תיקנתי מיד ל"לעבור לפי האות". בסופו של יום היצרניות מנצלות את התקנות (לרוב) באופן חוקי, הבעיה היא כמובן בתקנות שמתירות את זה.

פורסם

התקנות לא סתם מתירות את זה, חברות הרכב משלמות הרבה מאוד כסף ללוביסטים שמגרזים את המערכת מבפנים... טוב, זה לא יצא לי הכי טוב שאפשר, קינקי משהוא :lol:

פורסם

גם לדעתי המבחן במקום,בחינת אמצעי הנעה שונים באותו סגמנט מעניינת גם ברמה השיווקית וגם ברמה הטכנית.

אבל התוצאה ..... להגדיר אותה מוזרה זה

politically correct

פורסם
אתה הראשון שנגד מבחן כזה.

פירסומת סמויה יכולה להיות אם תוצאות זוייפו לטובת משתתף מסויים במבחן.

כל עוד כולן נבדקו בדיוק באותם תנאים ופורסמו תוצאות אמת - המבחן סופר רלוונטי.

אין בעיה.

מחר נבצע מבחן עם המנוע 3000 סמ״ק שלי אל מול bmw עם מנוע חשמלי ונעשה תחרות של צריכת דלק.

אתה רציני שבדיקה של מנוע בנזין מול דיזל והיברידי היא הוגנת?

מנוע 1.5 דיזל מול מנוע 2.0 בנזין? תראה לי מבחן כזה במקום נורמלי.

• תוכן חדש...