Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבת ישראל וקצת על חיי, עזרה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מכיוון שיש בפורום הכל מהכל ואני נהנה כל יום להיכנס ולקרא את דברי החכמה שנכתבים פה אשמח אם יעזרו\ייעצו לי. אנוכי בן 23, שנה משוחרר מהצבא ועוד לא מצאתי את ייעודי בחיים. בזמן הצבא עבדתי מהרגע שהתגייסתי עד הרגע שהשתחררתי וכך המשכתי, לצערי התגייסתי לתפקיד ג'וב ועשיתי יומיות קצרות ועקב שעמום בבית החלטתי לנצל את זה ולעבוד. בהמשך השתחררתי ועבדתי בעבודה מועדפת בתחום האופנועים, תחום שאני מאוד אוהב ולכן העבודה הייתה לא פחות ממדהימה. החלטתי לעזוב עקב רצון להתפתח למשכורות גבוהות יותר או לגשת לתחום הלימודים מה שכל יום אני שומע מהוריי. (הרוסים בנינו יבינו מהם חפירות על לימודים יום יום :roll: ).

החלטתי שכרגע אעבוד בעבודה שמכניסה משכורות גבוהות יחסית. חבר הציע לי לעבוד ברכבת ישראל בתחום האבטחה (בודק בטחוני, שיקוף, אבטחת רציף וכו') ורציתי לשאול אתכם חבריי הפורום אם אתם מכירים את העבודה, אולי אחד מכם עבד ברכבת ישראל או מכיר מישהו שעבד ויכול לשפוך קצת אור על העבודה. אני קצת בדילמה עקב התחייבות לשנה, ובגילי הצעיר יחסית אך הבוגר ללימודים התחייבות לשנה היא טעות או לא?! הבנתי שאפשר ללמוד תוך כדי העבודה ואף לבקש משרת סטודנט. השאיפה ללמוד הנדסאי חשמל\בניין\מכונות בטכניון במסלול של תואר ראשון BA כללי (רב תחומי) באוניברסיטת חיפה. ההורים טוענים שזו טעות לעבוד ברכבת ועוד להתחייב לשנה. אציין שהשכר שם יפה מאוד ויש התקדמויות די מהירות לפי מה שהבנתי.

תודה רבה,

אבי.

פורסם

לא יודע לגבי רכבת ספציפית, אבל מאמין שלא שונה מכל אבטחה אחרת.

אל תעבוד באבטחה, נקודה. עזוב שזה יכול להיות מסוכן, ואם באמת קורה משהו, אתה האשם הדיפולטיבי, השכר הוא מינימום-מינימום וקצת, והתנאים מחפירים.

זאת גם עבודה שלא תתן לך כלום בחיים. אתה לא תלמד בה שום דבר, היא לא תקדם אותך לשום מקום.

עדיף שבאמת תלך ללמוד, בהנחה וההורים שלך מוכנים לממן לך את הלימודים, או שתמצא עבודה שהיא לא אבטחה. שכר וקידום זה לא שם.

מה גם שהמאבטחים ברכבת הם לא עובדי רכבת ישראל, אלא עובדי קבלן, ככה שאם חשבת שזה יכניס אותך לרכבת ישראל, אז זה לא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

איך הגעת לשכר מינימום ברכבת ?

בודק בטחון - 31 ש"ח לשעה

מאבטח - 38 ש"ח לשעה.

נכון שזה דרך עובד קבלן (כי צריך נשק).

לפי הכרות עם מעסיקים ממשלתיים אחרים -> שנה ראשונה אתה נדרש לעבוד משרה מלאה.

אח"כ יש אפשרות לבקש לעבור למשרת סטודנט.

על בסיס אותו עקרון, אפשר גם לעבוד בביטוח לאומי/ קריית הממשלה וכו' (בערך אותן משכורות פר שעה)

לגבי מסלול לימודים - האם אתה רוצה ללמוד הנדסאי כדי ללמוד אח"כ תואר ראשון ?

אם כן - תלמד ישר תואר ראשון. הסמכת הנדסאי לא ייתן לך כלום בלימודי תואר ראשון.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

שים לב שהקורס הוא במיקום X ויכול להיות רחוק מהבית.

שים לב שיכולים לזרוק אותך כל יומיים בתחנה אחרת.

בצהלחה

משכנתא זה קל

פורסם

אל תעבוד באבטחה, נקודה. עזוב שזה יכול להיות מסוכן, ואם באמת קורה משהו, אתה האשם הדיפולטיבי, השכר הוא מינימום-מינימום וקצת, והתנאים מחפירים.

זאת גם עבודה שלא תתן לך כלום בחיים. אתה לא תלמד בה שום דבר, היא לא תקדם אותך לשום מקום.

חבר,

מבלי לפגוע בך, לפעמים עדיף לא להגיב בנושאים בהם אין ידע מבוסס, כתבת פה הרבה שטויות.

עבודה שלא תיתן כלום בחיים?

העבודה האחרונה שלי לפני שעזבתי את ישראל היתה ביחידת האבטחה של התחבורה הציבורית.

אין בה שום דבר זוהר וכנראה שגם עליה היית כותב ברוח דומה.

אלא שהמציאות שונה נאוד- קודמתי מאוד מהר לתפקיד ס.קב"ט, תפקיד שבמסגרתו בין היתר השתתפתי בישיבות עם שר התחבורה, יצרתי חברויות עם אנשים בכל מיני מקומות שהיו לתפקיד שלי ממשק עמם, בין היתר משרד הבטחון (השירות).

3 שנים עבדתי ביחידה במהלכן קיבלתי הצעות רבות למשרות מאוד מאוד מעניינות ובשכר מאוד גבוה (ההצעות נעו בין 20k-50k שקלים נ ט ו, לא רע בכלל לילד בן 23 באותו זמן, ועם אפשרויות התפתחות מקצועית וכו').

באותה יחידה היו לי גם הרבה ממשקים עם מאבטחי הרכבת, באופן כללי אלה היו חבר'ה טובים ולרוב איכותיים, תנאי עבודה אמנם לא משהו אבל שכר לא רע בכלל.

גם שם היו חבר'ה שהתקדמו בתפקידים וחלקם "נמשכו" מאבטחת הרכבת למשרות יותר מעניינות.

עולם האבטחה זה ממש לא רק "פותחת תיק בבקשה", יש הרבה מעבר, מי שרציני ונכנס לזה כמו שצריך יכול להגיע לתפקידים מאוד מעניינים ובשכר שלא מעט הייטקיסטים היו שמחים לקבל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אולי היה לך מזל.

אצל 90 אחוז המאבטחים שיא הקריירה זה אם הם באים לקפוץ על מחבל מתאבד תמורת שכר מינימום, כשלא ברור למי יש יותר נטיות אובדניות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מזל זה משהו שעוזר בכל מקום עבודה, ובכלליות זה די טוב לחיים....

הכל שאלה של איך אתה רוצה להתקדם ומה השאיפות שלך.

תגלה רצינות ותכוון גבוה- זה ישפר את הסיכוי שלך לפגוש את ה"מזל".

תיהיה ראש קטן ואנמי- תשפר את הסיכויים שלך לפגוש את מזל, ההיא מלשכת האבטלה...

אגב, הגישה שלך דווקא משפרת את פוטנציאל ההתפתחות של מי שעוסק בתחום האבטחה- הרבה אנשים חושבים כמוך ומתרחקים מהתחום כי "אין בו עתיד".

פחות מתמודדים על תפקידים בכירים ;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

.

איך הגעת לשכר מינימום ברכבת ?

בודק בטחון - 31 ש"ח לשעה

מאבטח - 38 ש"ח לשעה.

נכון שזה דרך עובד קבלן (כי צריך נשק).

.

אם לא יודעים למה לכתוב .

הנומרטור לא פועל באוף טופיק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני קצת בדילמה עקב התחייבות לשנה, ובגילי הצעיר יחסית אך הבוגר ללימודים התחייבות לשנה היא טעות או לא?! הבנתי שאפשר ללמוד תוך כדי העבודה ואף לבקש משרת סטודנט.

אל תהיה בדילמה, לך על זה.

די ברור ממה שאתה כותב ומאיך שאתה מתנסח שאבטחה לא תהפוך אצלך לקריירה, אלא פשוט תהיה כלי לצבירת הון התחלתי. שנה-שנתיים שם כשאתה ממשיך לגור עם ההורים (אם יתאפשר גאוגרפית) יכול לתת לך אחלה מקפצה פיננסית ללימודים, השקעה או פתיחת עסק בהמשך הדרך. ודווקא בגילך הצעיר לא הייתי חושש מהתחייבות כזאת.

נכון שהתפקיד לא מרגש במיוחד, אבל יהיו סביבך אנשים אחרים כל פעם, תוכל להסתובב ברחבי הארץ ולנשום אוויר צח כל היום, ולהנות ממידה רבה של עצמאות וגמישות בעבודה. יש הרבה עובדי תעשייה שהיו שמחים להתחלף איתך ולעבוד בתנאים כאלה. סה"כ התפקיד מאד מתאים לרווקים שלא חייבים לשמור על סדר יום קבוע, וכמו שעידן ציין, יש גם כל הזדמנויות והכרויות מעניינות על הדרך.

עלה והצלח, ואל תשכח לשים מדבקת פורום על המדים כדי שנדע לזהות אותך. :-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עבדתי 3 שנים ביחידת האבטחה של רכבת ישראל.

אכן יש התחייבות, העבודה לא מאוד קשה, אבל צריך להיות עירני. אתה תעבוד בתחנות שונות ולא בתחנה קבועה והיתרון של זה הוא שבירת שיגרה ולא כל יום אותו דבר. השכר לא הכי גבוה בתחום, אבל גם ממש לא נמוך וגם התנאים לא בדיוק של מאבטח בקניון.

כידוע לי השכר והתנאים משתפרים כל תקופה. אפשר גם להתקדם לרמ"ש\קב"ט ומדי פעם יש הזדמנות להיכנס כעובד ברכבת ישראל.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אם לא יודעים למה לכתוב .

הנומרטור לא פועל באוף טופיק

אכן, אם לא יודעים - אז למה לכתוב ?

זה השכר שמפרסמים במודעות דרושים.

העתקתי (העתק/ הדבק) ממודעת דרושים) :

שכר 38 ₪ לשעה (מאבטח/ת)

שכר 31 ש"ח לשעה.(בודק/ת בטחון)

פורסם
ההצעות נעו בין 20k-50k שקלים נ ט ו, לא רע בכלל לילד בן 23 באותו זמן, ועם אפשרויות התפתחות מקצועית וכו'

50,000 נטו ממקם אותך עמוק בתוך המאיון העליון בהנחה שאתה רווק בן 23. עדיף על כל תואר בטכניון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אפילו ראש ממשלה מרוויח פחות

פורסם

גויה

ההודעה כוונה לשמנצ'יק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...