Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B3 הצ'בק 1.5 או מאזדה 3 1.6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

B3 הצ'בק מנוע 1.5 שנת 2008

מאזדה 3 שנים 06-08

במידה ושני הרכבים בעלי נתונים זהים (קמ, יד, מצב)

איזה רכב הייתם ממליצים לקחת?

ואיזה רכב יהיה חסכוני יותר בדלק (למרות שאני יודע ששניהם לא כאלה חסכוניים).

פורסם

שתי עגלות- הסובארו שתיין עצל וכבד וכנ"ל גם המאזדה. אם כבר קונים את שני אלו אז רק עם מנוע 2,000

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ל-B3 יש תא מטען לא שימושי לדעתי, אבל תראה ותשפוט בעצמיך. אולי אתה בכלל לא צריך להשתמש בו הרבה.

תודה על הערה לא ידעתי שההבדל הוא 100 ליטר של נפח תא מטען אבל אראה בפועל כמה זה רלוונטי לי.

שתי עגלות- הסובארו שתיין עצל וכבד וכנ"ל גם המאזדה. אם כבר קונים את שני אלו אז רק עם מנוע 2,000

לא אמרתי שמדובר במכוניות מושלמות ואני מודע לזה הייתי מעוניין לדעת איזו מהן תהיה עדיפה.

פורסם

הסובארו יותר נוחה מהמאזדה.

הביצועים של המאזדה טובים יותר, ובגלל שהיא נפוצה יותר בשוק די קל למצוא אחת במצב טוב במחיר סביר, המאזדה גם קצת יותר חסכונית.

כפי שכבר ציינו תא המטען שלהמאזדה גדול יותר בכ-30% מזה של הסובארו. במאזדה יש ביטול כרית אוויר לנוסע ובקרת אקלים שאין בסובארו.

מנגד לסובארו יש מחשב דרך.

לו אני במקומך - הייתי בוחר במאזדה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

6 כריות יש מאמצע 2007

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...