Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי בעיה ברכב ואשמח אם תוכלו לעזור/ לייעץ לי..

נתחיל בקצת רקע:

הרכב זה לנסר שנת 2000 אוט', נסעתי אישית ברכב 5,000 ק"מ מאז שרכשתי אותו ולא היו שום בעיות עד עכשיו.

ידוע לי שאחד המאווררים (ונטות) לא עובד אבל לא היתה עם זה בעיה בכלל.

היום חזרתי הביתה ותוך כדי שאני יוצא מהרכב שמעתי מין רעש מוזר, כמו בעבוע כזה של מים.

פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהמים רותחים ומבעבעים במיכל העודפים.

בנוסף המים גם ברחו החוצה נראה לי די הרבה מים,

עוד דבר שחשוב לי לציין לא נדלקה לי נורה והמחוג של החום לא עלה אפילו לא קצת.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

פורסם

התשובה בגוף השאלה, למה אתה נוסע עם רכב שחצי מיכולת הקירור שלו אינה תקינה? הרכב שלך התחמם ולכן המים רתחו ובעבעו, עד רמה של גלישה מהעודפים. כשאין מים במערכת אז שעון החום לא מודד כלום, ובלי קשר - לפעמים הוא בדיליי. תקווה שלא פרץ לך אטם ראש מנוע בגלל חסכנות של תיקון המאוורר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש סיכוי שיש פריצה באטם ראש מנוע ואז קומפרסיה בורחת למערכת קירור.

תבדוק עם יש מים בשמן.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

פורסם

יש לך שם מים או נוזל קירור?

כי אם זה מים, וכידוע, נוזל קירור מגיע לטמפרטורות של 90-120 מעלות, והוונטה לא עובדת, אז יותר סיכוי שהמים יגיעו ל100 מעלות ויותר, במיוחד בעמידה במקום או נסיעה איטית.

וכשמים מגיעים ל100 מעלות, הם, נחש מה, רותחים. אז אולי זה מה שמבעבע.

תחליף וונטה, שים נוזל קירור ייעודי (פרסטון ירוק (במיכל צהוב) אמור להתאים למיצובישי למיטב ידיעתי), ותקווה שזה לא פריצת אטם ראש או משהו יותר גרוע.

אבל כן, קודם תבדוק אם אין מים בשמן/שמן במים, כי אם כן, אז כבר מאוחר מדי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בדוק את התרמוסטט, יכול להיות שלא נפתח והמים חוזרים למיכל ויוצאים מהפתח ניקוז מאחורה, קורה שהם מבעבעים ולכן הרכב מתמחם היות ולא נכנסים מים למנוע,

אם אין מים לבנים או נוזל לבן בפקק השמן - יש לך מזל, הםא הגיעו לשם מים (בלוק המנוע) בעיה רצינית.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...