Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רע בשביל קאסטום, נקי ואסטטי אבל לא שווה 4 הודעות.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אם אתה חושב שזה מדהים - אז אנא סור לתוכנת השיתוף האהובה עליך ותתחיל לחפש "American Chopper" ו " Great Biker Build Off ".

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

יפה! אך לא נראה פרקטי, חווית הרכיבה נראית כואבת משהו, בהעדר משכך אחורי!?

I refuse to tiptoe through life, Only to arrive safely at death.

מה פספסתי הפעם :conf:

פורסם
זה היה יכול להיות יפה יותר אם פשוט היית מתקן את הכותרת !!! :wink:
חחח בדיוק.......

חשבתי שזה איזה משחק מילים... אבל זה לא..חח

"הסיבה שאנשים מפגינים נגד לבישת מעילי פרווה ולא נגד מעילי עור היא שהרבה יותר קל להציק לנשים זקנות מאשר לרוכבי אופנועים" :twisted:

http://public.fotki.com/HaDaRuSh//

מעוניינת לקנות טרקטורון מסוג: warrior. כל מי שיכול לעזור שישאיר לי בבקשה הודעה פרטית..תודה:)

פורסם
צ'ופר עם שרשרת ?!?!? טויאבה!!

סקוטר שלא מתמצא במיוחד בז'נאר, חושב שכאשר הומצא הז'נאר אפילו הרלי השתמשו בשרשראות.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

השילדה נראת כאילו תתפרק אחרי שלוש דקות..

אין זכר לבולם אחורי, האופנוע מאיזהשהי סיבה מזכיר לי סאדו-מזוכיזם.. מישהו מסכים איתי?

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

כמה שהסקוטר צודק, ולא סתם שרשרת -כזו עם 3 או 4 טורים, היא ניקרא "טוחנת הבשר" - בגלל המיקום הבעיתי שלה הית יכול ממש "בכיף" לטחון לעצמך את הרגל.

דוגמא לכזה דבר יש ב Great Biker Build Off 4.

{שלא תבינו לא נכון - אני לא רואה את עצמי על כזה אופנוע -אבל מדהים כל פעם מחדש היצירות אומנות האלה ואיך ולמה בונים אותן, והאנשים! איזה אנשים! }.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם
השילדה נראת כאילו תתפרק אחרי שלוש דקות..

אין זכר לבולם אחורי, האופנוע מאיזהשהי סיבה מזכיר לי סאדו-מזוכיזם.. מישהו מסכים איתי?

תסתקל טוב טוב מאחורי גלגל השינים האחורי.

למה כל הירידות האלה, נו אז מה גם אני שונא קסטומים. הוא לא כל כך מיועד לנסיעה. אז?! אבל תודו שהוא לא כמו כל השער.

תראו תצביעה היפה לא רואים דבר כזה כל יום, גם לא בטלויזיה וכל דבר אחר...

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

התסכלתי.. מה הייתי אמור לראות?

וכן האופנועים האלה הם יצירת אומנות.. אבל זהו, פשוט להעמיד אותם וזהו, לא יותר מזה.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

הצורה די מדליקה ומקורית...אבל אני מתארת את עצמי רוכבת עליו ואני פשוט חושבת שאני אראה מגוכחת... צורת הישיבה מוזרה לטעמי

"הסיבה שאנשים מפגינים נגד לבישת מעילי פרווה ולא נגד מעילי עור היא שהרבה יותר קל להציק לנשים זקנות מאשר לרוכבי אופנועים" :twisted:

http://public.fotki.com/HaDaRuSh//

מעוניינת לקנות טרקטורון מסוג: warrior. כל מי שיכול לעזור שישאיר לי בבקשה הודעה פרטית..תודה:)

• תוכן חדש...