Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש ברשותי הונדה ג'אז 2012 שעברה 45 אלף קילומטר.

אני צריך להעביר אותה טיפול רביעי, אבל מכיוון שכל מוסך מגדיר טיפול רביעי כטיפול 60,000 יש צורך להחליף שמן גיר מה שמייקר את הטיפול בבערך 500 ש"ח

השאלה אם אני יכול לוותר על החלפת שמן גיר ולהוסיף את זה לטיפול הבא שאז באמת הרכב יעבור 60,000 קילומטר.

המוסך טוען שלפי רשימת הטיפולים של הונדה יש צורך להחליף שמן גיר בטיפול הרביעי אפילו אם הרכב עבר רק 45000 קילומטר ולא 60,000, ואני לא יודע אם להאמין להם

הם גם טוענים שאם לא אחליף שמן כיר אחרי חודשיים שלוש הרכב לא יסע.

האם ברשימת הטיפולים של הונדה מודדים טיפולים לפי קילומטרג' או לפי מספר טיפולים.

מה לעשות? אשמח לעזרה

תודה,

ויום טוב

פורסם

טיפולים נמדדים לפי קילומטרים או לפי שנים. אם יש ברשותך ספר רכב פתח אותו ברשימת הטיפולים ותגלה מה צריך. אני מניח שאנשי האוטודאטה כבר ייתנו לך את התשובה המדוייקת.

פורסם

השאלה היא האם הגישה היא פסימיסטית, כלומר המקסימום בין הקילומטרג' לעומת השנים?

האם החלפת שמן גיר קשורה לזמן שהשמן גיר עומד ברכב או בכמות הקילומטרג' שהרכב נוסע?

פורסם

מקובל שהטיפול עושים לפי מס' ק"מ או שנים הקודם ביניהם. לדוגמא גם אני השנה צריך לעשות טיפול 45000 למרות שעשיתי רק 25000.

טיפול עושים לפי הוראות היצרן לא מעגלים פינות.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

פורסם

אם לא תחליף שמן גיר הרכב יסע עוד הרבה קמ. תהיה שחיקה אבל לשקר לך שתהיה הדממה זה רשעות.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם
השאלה היא האם הגישה היא פסימיסטית, כלומר המקסימום בין הקילומטרג' לעומת השנים?

האם החלפת שמן גיר קשורה לזמן שהשמן גיר עומד ברכב או בכמות הקילומטרג' שהרכב נוסע?

יש כללי יצרן והמוסך פועל נכון אבל להגיד שהגיר יישבוק תוך חודשיים שלוש אם לא יוחלף השמן זה פשוט שיקרי.

פורסם

לפי המחירים נראה שזה מוסך של הונדה (של היבואן)

אם הרכב לא באחריות תצא משם ויפה שעה קודם

שמן בטפיול כזה צריך 2-3 ליטר שעולה 50 שקל

העבודה דומה לשמן מנוע רגיל

כל מוסך יודע לעשות זאת וחבל לשלם אלפי שקלים למורשה

פורסם

ה500 ש"ח זה עלות השמן המקורי +מס רווח קטן של המוסך.

אם זה היהי רכבי הפרטי אני מאמין שהייתי מחליף לא בגלל הפחדה אלא עלמנת לשמור על המכלולים בצורה האפוטימלית שלהם.

במידה וה500 האלו באמת נחוצים במקום אחר בחיים ניתן לדחות עד הטיפול 60 אלף לפי הק"מ.

• תוכן חדש...