Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , רציתי לדעת כיצד לטפל ברכב מכיוון שאני כעת מחפש רכב חדש ( מאסתי ברכב של אמי ומחפש משהו לעצמי )

בלי להרחיב יותר מדי במילים יש לי דוגמה

ראיתי את האשכול הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?611062-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%94-OPC&p=5208760#post5208760

הבהרה- לא מפרסם את האשכול בשום צורה רק לוקח אותו כדוגמה

שינה את הכל כמעט ברכב , בלמים צמיגים צנרת קפיצים

אני מעוניין לדעת איך בכלל לפתח ידע בכדי להוסיף דברים כאלה לרכב?

אני רגיל לרכבים סטוק לדוגמה לחבר יש i20 והוא לא הוסיף לה כלום , ההורים שלי לא מוסיפים כלום לרכבים שלהם

אז אשמח להסבר איך לומדים את כל הנושא של הוספת דברים לרכב

פורסם

כדי להתמקצע מאפס בלי קשר לשיפורים ותוספות אתה צריך לפני הכל להבין איך עובד רכב ושאר מיכלוליו. או שתצמד למישהו מיקצועי יש פה לא מעט בפורום או שתלמד דרך סירטונים לא חסר כאלה.

פורסם

לא אבל באשכול הוא שינה הרבה דברים

אם נגיד אני לוקח לדוגמה i10 איך אוכל לשנות אותה ? ומה השינויים עושים לאוטו

פורסם

איזה שינויים אתה רוצה לעשות ל I10? הדברים היחידים שאתה יכול לבצע זה לשמור על הקיים מבחינה מכאנית וטיפולים קוסמטיים בלבד.

אם אתה חושב לשפר את הרכב...תוציא את זה לעצמך מהראש.

פורסם
איזה שינויים אתה רוצה לעשות ל I10? הדברים היחידים שאתה יכול לבצע זה לשמור על הקיים מבחינה מכאנית וטיפולים קוסמטיים בלבד.

אם אתה חושב לשפר את הרכב...תוציא את זה לעצמך מהראש.

למה ? שואל באמת

קנה עץ ריח חדש :oops:

אני מתכוון מבחינת להחליף צנרת וכל מיני דברים

למה לא אפשרי?

פורסם

תקרא את השירשורים הדביקים בפורום שיפורים כאן באתר, זה יענה לך על כל השאלות.

כשתקנה את הרכב, אם יהיה לך שאלות על תחזוקה וטיפול בו, תשאל כאן בשירשור חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...